Vse o MSN / Problemi z msn
Js mam tud en problem z msnjem - ko si hočem naložit nove slikce za avatar, mi čist za vsako sliko piše tole: The file you selected is not a valid file. Please choose another file. Včasih se mi potem le posreči da si lahk naložim, ampak pol pa takoj nazaj spet isto.
A mislite da bo ok če si še enkrat msn naložim? Se opravičujem če je že blo takšno vprašanje, sam se mi ne da ravno vseh teh strani čekirat.
Sicer pa, g00d_girl, men isto dela pri smajlijih, sam ne pri vseh, večina mi jih sicer deluje, ampak pri enih mi pa tud isto napiše. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Rada bi vam sporočila, da po msnju kroži virus in sicer v datoteki z naslovom myphotos....jaz sem ga fasala in se sam okoli pošilja...
Mor dat računalnik zrihtat

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Kaj pa jaz lahko nardim ker sem pozabila geslo...pa sm dala tm pozabila geslo ane pa tud unga maila se ne spomnem ker naj bi bil...kaj nej nardim? 

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tigi napisal/-a:Rada bi vam sporočila, da po msnju kroži virus in sicer v datoteki z naslovom myphotos....jaz sem ga fasala in se sam okoli pošilja...
Tigi, a je to ena datoteka "vote for me"?? Men je to prejle od tamalga poslal in me je Nod opozoru... Kko pa to skenslaš?? Za tamalga sprašujem, k mu zdej to samo okrog pošilja... Hvala.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Tigi napisal/-a:Rada bi vam sporočila, da po msnju kroži virus in sicer v datoteki z naslovom myphotos....jaz sem ga fasala in se sam okoli pošilja...
jaz sem tudi fasala ta virus, ampak sem se ga sama rešla.. sploh ni neke frke - naloži si AVG antivirusni program, ga zaženi, pa ti bo sam našo vse okužene datoteke.. ti pa medtem klikni na iskanje , - najdi vse datoteke in mape - pa napiši not myphoto.zip
karkoli ti bo našlo, takoj zbriši. kot preventivo, sem si pa jaz še zbrisala vse datoteke od msn-ja in ga na novo naložla. to je to

.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
nutella, adaware je fajn programčk za take stvari.
tukej ga lahko dobiš: http://www.lavasoftusa.com/
tukej ga lahko dobiš: http://www.lavasoftusa.com/
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Tole je tud do mene prišlo enkrat, pa mi je blo najprej čudno kaj men ta oseba to pošilja, pa sem zavrnila sprejem fajla in to je blo to.Tigi napisal/-a:Rada bi vam sporočila, da po msnju kroži virus in sicer v datoteki z naslovom myphotos....jaz sem ga fasala in se sam okoli pošilja...

Rabm enga msn geeka
Neki sm zajebala in inštalerala eno drugo verzijo msn-ja (Windows live) ... Nism pa vedla, da se bo zato tastara skenslala oz se spremenila u to ta novo.
Ta mi pa sploh ni kul, nekak se ne znajdem pa nobenih fotk kontaktou mi ne kaže ...
Je kšna varianta nazaj tastaro verzijo dobit (js ne vem, kera cifra je bla, se da to kje zvedet?)?
Stara se je sam zamenala z novo (stare nism nč odinštalirala), usi kontakti pa moje fotke so ostal (sam fotk kontaktou pa ni), pa me zanima, če probavam inštalirat nove, se bodo vedno sam zamenal s prejšno al je možno, da se use zbriše in ostanem brez useh kontaktou?
HEEEEELP

Je kšna varianta nazaj tastaro verzijo dobit (js ne vem, kera cifra je bla, se da to kje zvedet?)?
Stara se je sam zamenala z novo (stare nism nč odinštalirala), usi kontakti pa moje fotke so ostal (sam fotk kontaktou pa ni), pa me zanima, če probavam inštalirat nove, se bodo vedno sam zamenal s prejšno al je možno, da se use zbriše in ostanem brez useh kontaktou?
HEEEEELP

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...