Vse o MSN / Problemi z msn

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
g00d_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

hh

Neprebrana objava Napisal/-a g00d_girl »

mja..to sm ze 2x naredla..pa se ni nic...=(=( :cry:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

:gruebel: pol pa res ne bi vedla :?
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js mam tud en problem z msnjem - ko si hočem naložit nove slikce za avatar, mi čist za vsako sliko piše tole: The file you selected is not a valid file. Please choose another file. Včasih se mi potem le posreči da si lahk naložim, ampak pol pa takoj nazaj spet isto. :? A mislite da bo ok če si še enkrat msn naložim? Se opravičujem če je že blo takšno vprašanje, sam se mi ne da ravno vseh teh strani čekirat. :D Sicer pa, g00d_girl, men isto dela pri smajlijih, sam ne pri vseh, večina mi jih sicer deluje, ampak pri enih mi pa tud isto napiše. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Rada bi vam sporočila, da po msnju kroži virus in sicer v datoteki z naslovom myphotos....jaz sem ga fasala in se sam okoli pošilja...
Mor dat računalnik zrihtat :cry:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Kaj pa jaz lahko nardim ker sem pozabila geslo...pa sm dala tm pozabila geslo ane pa tud unga maila se ne spomnem ker naj bi bil...kaj nej nardim? :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

kk to mislš, da se mejla ne spomneš? a nimaš tazga, kokr za msn?
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Gesla se nism spomnila pa sm le najdla un listek...in to komej...je že spremenjen tako, da ga vem na pamet :wink:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

heeh, pol pa v redu :D
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Tigi napisal/-a:Rada bi vam sporočila, da po msnju kroži virus in sicer v datoteki z naslovom myphotos....jaz sem ga fasala in se sam okoli pošilja...

Tigi, a je to ena datoteka "vote for me"?? Men je to prejle od tamalga poslal in me je Nod opozoru... Kko pa to skenslaš?? Za tamalga sprašujem, k mu zdej to samo okrog pošilja... Hvala.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

Tigi napisal/-a:Rada bi vam sporočila, da po msnju kroži virus in sicer v datoteki z naslovom myphotos....jaz sem ga fasala in se sam okoli pošilja...

jaz sem tudi fasala ta virus, ampak sem se ga sama rešla.. sploh ni neke frke - naloži si AVG antivirusni program, ga zaženi, pa ti bo sam našo vse okužene datoteke.. ti pa medtem klikni na iskanje , - najdi vse datoteke in mape - pa napiši not myphoto.zip
karkoli ti bo našlo, takoj zbriši. kot preventivo, sem si pa jaz še zbrisala vse datoteke od msn-ja in ga na novo naložla. to je to :)
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

nutella, adaware je fajn programčk za take stvari.
tukej ga lahko dobiš: http://www.lavasoftusa.com/
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Tole je tud do mene prišlo enkrat, pa mi je blo najprej čudno kaj men ta oseba to pošilja, pa sem zavrnila sprejem fajla in to je blo to. :) Aja, osebo pa itak zbrisala s kontaktne liste, ker itak ne chatava spljoh. :)
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Tenkju. Bom posredovala tamalmu.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Rabm enga msn geeka :D Neki sm zajebala in inštalerala eno drugo verzijo msn-ja (Windows live) ... Nism pa vedla, da se bo zato tastara skenslala oz se spremenila u to ta novo. :? Ta mi pa sploh ni kul, nekak se ne znajdem pa nobenih fotk kontaktou mi ne kaže ... :?:

Je kšna varianta nazaj tastaro verzijo dobit (js ne vem, kera cifra je bla, se da to kje zvedet?)?

Stara se je sam zamenala z novo (stare nism nč odinštalirala), usi kontakti pa moje fotke so ostal (sam fotk kontaktou pa ni), pa me zanima, če probavam inštalirat nove, se bodo vedno sam zamenal s prejšno al je možno, da se use zbriše in ostanem brez useh kontaktou?

HEEEEELP :help:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Js bi ti predlagala, da ga zbrišeš in še enkrat naložiš. Tisto verzijo, ko pač hočeš.
My dreams are my reality...
Odgovori