Matura [Združena tema]
Ah,pri zgo pa ne bojo taka vprašanja kot pri geo,ker si ne moreš kar nekaj zmišljevat.Sicer pa se grem jaz komaj ob 13h učit,recimo,pa do nekje polnoči.Saj mislim se 4 teme malo boljše pri slovencih,pa 3 pri svetovni,ostalo si bom na hitro prebrala.
Samo...ma kera slutnjo kere teme bi lahko ble not?
Jaz mam že mesec dni občutek da bo združitev nemčije in italije.
Samo...ma kera slutnjo kere teme bi lahko ble not?

No,js pa upam, da ne bo te teme. Ko bi bla usaj kakšna srednjeveška mesta al pa zgodnje visoke kulture. Js sm slišala (pa težko verjamem temu), da se ena tema iz poskusne mature ponovi. Ne vem, če je to res! In tut srčno upam, da ne bo unih rimljanov in našega ozemlja v tistem času. Tisto je pa res kr neki!!!
Sploh se mi ne da učit, kr neki zabušavam, pol bom pa živčna!
Sploh se mi ne da učit, kr neki zabušavam, pol bom pa živčna!
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- In Love Girl
- Komunikatorka
- Kraj: Kranj
Jst se zdle učim iz zvezka pa iz starih pol ker se baje vprašanja skoz ponavljajo. In glej ga zlomka res se. Sm šla gledat lansko maturo, ko so mel visoke civilizacije, pa to mojo knjigo s starim polam in res so notr ta vprašanja(skor vsa), tko da se kr splača to pogledat. Drugač pa jst tut upam da naujo slovenci u unih rimskih pa srednjeveških časih...
Pa ne da se mi učit 1 teme, ki je v šoli nismo obravnaval, tiste Slovence v prvih 2h desetletjih po vojni. Jaooo...

...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
mulatto_f napisal/-a:a je pisal kdo danes kemijo? meni je bila 1. pol kar težka, 2. mi je blap a res lahka.
meni isto. prva je bla tko tk(neki vmes) druga pa sramotno lahka

pa sem kooooooooooooonc s pisnimi

Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
ne jokat:) če si med letom mela pozitivno boš tut zdj vsaj za 2 spackala skup...
ja ne mormo se vsega naučit v enmu dnevu
sm našla na dijaski.net forumu link do enih super zapiskov vseh 10ih tem...61 strani je...tk da zdj bom to med službo prebrala skos.... potem pa kako staro polo rešila zvečer.... http://www.sendspace.com/file/rwekr6
evo tu si jih lahko potegneš dol...jaz po učbeniku vem da bi se sam zmešala še bolj, ker je preveč:) saj bomo zmogli:>
sm vidla na dijaskem.net, da se vsi šele dans učijo, pa tut sošolka mi je prej jamrala
sej bo... neki si tak dobila na internem...tk da rabiš manj k 40 procentov še:>
ja ne mormo se vsega naučit v enmu dnevu
sm našla na dijaski.net forumu link do enih super zapiskov vseh 10ih tem...61 strani je...tk da zdj bom to med službo prebrala skos.... potem pa kako staro polo rešila zvečer.... http://www.sendspace.com/file/rwekr6
evo tu si jih lahko potegneš dol...jaz po učbeniku vem da bi se sam zmešala še bolj, ker je preveč:) saj bomo zmogli:>
sm vidla na dijaskem.net, da se vsi šele dans učijo, pa tut sošolka mi je prej jamrala
sej bo... neki si tak dobila na internem...tk da rabiš manj k 40 procentov še:>
Še dobr, da sm šla zdle mal na forum pogledat, da sm najdla tale link! Superca, kr po uč bi blo 200 strani,tko so pa res sam pomembne stvari na 61 straneh! Mam že bolš filing, da tole bom pa zmogla, da ni tolk velik. Hvala za ta link!! Že veselo printam in se šibam učit.
Držimo pesti, da bo jutri čim bolj normalna matura!

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
Hvalaaa
Kr v učbeniku je res preveč vsega. Ja čez leto sm mela zgodovino 4, prej pa vsa leta 5, tko da bi tud zdej rada eno 4 dobila. No ja, če bi se prej spravla učit
Eh, sam da smo že pr zadnjem pisnem
Lepoi se navadte pa vso srečo jutri 

Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Vso sreco tistim, ki mate jutri zgodovino..
Glede geografija pa samo upam, da ni katastrofalna...Sociologija mi je bla dokaj OK, matematika tud ok, slovenscina slovnica super, esej katastrofa, anglescina (esej+pismo) super, ...prvi del ang. pa tak tak...bol bogo...
Zelim vam vso sreco tisti, ki se imate nemscino, zgodovino in kaj se je ostalo pa na ustnih seveda
Glede geografija pa samo upam, da ni katastrofalna...Sociologija mi je bla dokaj OK, matematika tud ok, slovenscina slovnica super, esej katastrofa, anglescina (esej+pismo) super, ...prvi del ang. pa tak tak...bol bogo...
Zelim vam vso sreco tisti, ki se imate nemscino, zgodovino in kaj se je ostalo pa na ustnih seveda