Midva sva skupi dobro leto pa pol in še nisva prišla do L besede v slovenščini. Zaenkrat mi še nič ne manjka, mi zadostuje tudi, če reče, da me ima rad. Sploh nisem prepričana, da sm mu pripravljena že kaj tazga rečt...al pa on meni...
jst sm to od mojga čula po enem letu približno..je pa res, da mi je sam priznal, da je tak karakter, da nerad na zunaj pokaže čustva... mi pa velikrat reče rad te mam, jst pa tut njemu..men je v bistvu čist vseen, ker se z njim res počutim ljubljeno, tut če mi tega ne pove..
meni je moj to že zelo hitro reku... mi je blo kar malo čudno... zdej pa zbere lih taprave trenutke,da to reče... in seveda zvečer preden greva spat... to je že rutina. :bussi:
~NIA~ napisal/-a:naljepš je čist nepričakovan sms z vsebino ''ljubim te''
se strinjam, da ni lepšega kot to men pa kr velikakrat reče, pa se niti najmanj nism naveličala, pa mi ni kr neki, najlepš mi je vedno ko mi to reče ...
midva sva si ljubim te rekla po parih mesecih, ko sva to resnično čutila, in takrat sem bila v sedmih nebesih. jaz sem to vzela kot novo obdobje v najini zvezi (naslednje pride, ko me bo vprašal, če bi se poročila z njim ). in zato mi je ful nenavadno, ko vidim brata in njegovo 14letno punco, ki si ljubim te govorita že od prvega dne. ne vem, meni ima to nek pomen in sem ti dve besedi rekla res takrat ko sem tako tudi čutila. midva si recimo prvih 14 dni nisva rekla niti rad/a te imam, čeprav sva se poznala že več kot en mesec. enostavno meni gredo take stvari z jezika šele takrat, ko jih res čutim in sem v to prepričana.
meni je fant rekel že po prvem tedni da me ljubi in mi reče vsakič ko me pokliče ali ob kašnih sprehodih....uglavnem velikokrat...sva pa skup že več kot 1 leto:)
Pr nama je bilo najprej zapisano v SMS-ju, ker gre prvič z jezika res bolj težko, pa še strah te je, kaj bo rekel partner. Ampak mi je pa zavrela kri po celem telesu, ko sem dobila to sporočilce. Zdej si pa poveva to večkrat na dan in to besedo resnično cenim in mi ni nekej kar bi rekla iz navade... Joj kako je lepo ko me pokliče samo, da mi pove, da me ljubi, da tega ne bi slučajno pozabila
v slabih 15ih mesecih najine veze sm te besede slišala iz njegovih ust mogoče 3krat.. pa sm vedla da so iskrene.. jst sm nekej časa čakala da je zaspau in to ponavljala in vem da me ubistvu ne sliš, mogoče pa tut.. zadnje čase pa zaspim pred njim običajno..
si pa zato rečeva da se mava rada ogromnokrat na dan.. tut po 20krat.. pa ni zgubil nobenga pomena.. še zmer dobim metulčke k to reče.. al pa mi msg pošle al pa kakorkol mi to sporoči..
sm pa to do zdej rekla samo njemu in fantu k sva bla skupej skor 4 leta.. nikakor ne kšnmu k je biu z mano kšn mesc al pa dva.. al pa pr 15ih.. to je za moje pojme neumn, ker po enem mesecu oz. v taki starosti sigurno ne poznaš še občutka ljubezni.. kvečjemu zaljubljenosti..
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Meni moj reče ljubim te zelo poredko. Recimo enkrat na dva tedna. Pravi da mu je zelo "čudna" beseda Zato pa slišim, rad te imam, vsak dan po najmanj 100x
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
hja...ko sva bla ta prvič skupi mi je reku ljubim te po 3 mescih...sam, je bil bol odgovor na moj ljubim te...no zdej, k sma ta drugič skupi, mi pa reče tk...na začetki sexa...hja, kdaj pa ...hehe kaj čmo...