Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a iziris »

men je šlo.. :)
nekak no.. nikol ne veš kje pa kaj si zafrknu zard površnosti...
:)

ps.
kako ste reševale kombinatoriko?
pa uno s tangentami?
Love rules the court, the camp, the grove and men below, and saints above; For love is heaven and heaven is love. Sir Walter Scott
Uporabniški avatar
akassha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a akassha »

a je kateri sploh uspel rešt tisto nalogo s tangento??
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

ja, una s tangento je bla čist u izi.... k=tg(alfa) k =-1 pol pa zračunaš odvod k je pršu y'=-4/x^2 ... in pol si dal da je -1= -4/x^2 in si dobil vn dva x-a al neki... no na konc je pršl y=-x-4 pa y=-x+4 ....
pri uni vaji s kombinatoriko al kaj so ble pa rešitve 120, 80, pa 40
andr3ya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a andr3ya »

¤MiSsY¤ napisal/-a:ja, una s tangento je bla čist u izi.... k=tg(alfa) k =-1 pol pa zračunaš odvod k je pršu y'=-4/x^2 ... in pol si dal da je -1= -4/x^2 in si dobil vn dva x-a al neki... no na konc je pršl y=-x-4 pa y=-x+4 ....
pri uni vaji s kombinatoriko al kaj so ble pa rešitve 120, 80, pa 40

waaaa :eek: :D ja hudo :) ...jst sm kr neki mutila...nism mela pojma kako naj se lotm...in edino kar sm se spomlna je blo to kar si ti tuki gor napisala...pa sploh nism vedla kaj delam :) no evo bolš je napisat kr neki pa ti mogoče rata tko k men...čeprow js sm se pol pr y1 pa y2 zmotla in sm sam pustila...sam hudo, bom za postopk vsaj neki pik dubla :)
Uporabniški avatar
akassha
Sramežljivka
Sramežljivka

mi smo že prej vedl za to nalogo s tangento, pa useen ni ratal :D ah, kakšna točka bo že :)
Kali_88
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mozirje

Neprebrana objava Napisal/-a Kali_88 »

Spala sm 3h, možn, da sm bla zato tak površna...Prepočas sm na začetku rešvala in mu je zmankaval časa, tk da sm par nalog kr na sred obupala...pa par bednih napak mam...kr kombinatoriki sm npr. spregledala, da se števke ne ponavljajo :( Tole bo porazno :(
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tammyka »

Kali_88 napisal/-a:Spala sm 3h, možn, da sm bla zato tak površna...Prepočas sm na začetku rešvala in mu je zmankaval časa, tk da sm par nalog kr na sred obupala...pa par bednih napak mam...kr kombinatoriki sm npr. spregledala, da se števke ne ponavljajo :( Tole bo porazno :(

jst tud ... ka misliš, kok točk bojo dali za to? ker rešla bi prav ... v primeru, če bi se ponavljale :P
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anxious »

Js sm tut bla toook površna da ni res. Vrjetn je vzrok v tem da sem skor zamudila in sem bla še čist zaspana. Js pa mata zjutri ob 9ih= no go. Moji možgani so bl nočni ptič. Že kr vidim kok bom pik zgubla. Mislm da me bo višji nivo mal gor povleku. Pa ustno se morm u nulo naučit. Čeprov naš prfoks nerad daje 20%.

A se je še kera začela dons popoldne gefo učit :lol:
Uporabniški avatar
akassha
Sramežljivka
Sramežljivka

geografija pride na vrsto šele jutr :D in lih slovenije ne znam :roll:
~Mishka~
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ~Mishka~ »

Tami napisal/-a:Matematka je bla KATASTROFA :eek: :eek: :eek:

se strinjam, na zalost...zaj***** sm na celi crti :cry: :cry: :cry: :cry:
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka

Ma js znam komi 20 strani v obči geografiji :lol:
Prov ne morem se več učit. Slovenija je kr glupa ja, samo smo mel letos kul profesorja ki je na srečo dost zahteval. Pa tut js sm poslušala ker mi je blo celo zanimivo. Sam useen ne znam glih unih kamnin, prsti pa tega.
Uporabniški avatar
akassha
Sramežljivka
Sramežljivka

pa sj če občo geografijo dobr znaš...potem ti tut drugo ni tok težko..jz sm bla pridna..pa sm že prej prebrala občo geografijo in svet...tko da jutr pa sam še slovenijo...sj mi smo mel tut kul profesorja - sam k nben ni hodu k gefi :D velik lažje bi se mi blo učit, če bi mela kakšen zvezek...tako pa use iz učbenikov :(
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Jaz sem zdejle začela s Slovenijo - tko na splošno, reke, rastje, pokrajina, podnebje. pa upam da dam dons regije skoz. pa jutr pol se naučim občo pa tist, sej računam da se da dost tud nabluzit, pa da ful velik upoštevajo :D pa itak neki zihr že znam, sm mela gefo 5 :D
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a iziris »

a ma katera uzg?
tega je tooolk.. jau
:cry:

..
sam vseen.. danes počivam.. pa naj stane kar hoče :)
al pa ok.. predelala bom par strani.. da ne bo slabe vesti;)
Love rules the court, the camp, the grove and men below, and saints above; For love is heaven and heaven is love. Sir Walter Scott
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja men se tut zdi da par vprašanj je kr takih da si mal zmislš lahko. Npr. kakšne ukrepe bi izvedel da bi se v slo povečala rodnost pa kšne podobne.

A ma kera 2. polo od poskusne slučajn ker js sm jo zgubila. Pa me zanima una naloga k je blo treba neki z rodnostjo pa umrljivostjo računat??
Zaklenjeno