ja, una s tangento je bla čist u izi.... k=tg(alfa) k =-1 pol pa zračunaš odvod k je pršu y'=-4/x^2 ... in pol si dal da je -1= -4/x^2 in si dobil vn dva x-a al neki... no na konc je pršl y=-x-4 pa y=-x+4 ....
pri uni vaji s kombinatoriko al kaj so ble pa rešitve 120, 80, pa 40
¤MiSsY¤ napisal/-a:ja, una s tangento je bla čist u izi.... k=tg(alfa) k =-1 pol pa zračunaš odvod k je pršu y'=-4/x^2 ... in pol si dal da je -1= -4/x^2 in si dobil vn dva x-a al neki... no na konc je pršl y=-x-4 pa y=-x+4 .... pri uni vaji s kombinatoriko al kaj so ble pa rešitve 120, 80, pa 40
waaaa ja hudo ...jst sm kr neki mutila...nism mela pojma kako naj se lotm...in edino kar sm se spomlna je blo to kar si ti tuki gor napisala...pa sploh nism vedla kaj delam no evo bolš je napisat kr neki pa ti mogoče rata tko k men...čeprow js sm se pol pr y1 pa y2 zmotla in sm sam pustila...sam hudo, bom za postopk vsaj neki pik dubla
Spala sm 3h, možn, da sm bla zato tak površna...Prepočas sm na začetku rešvala in mu je zmankaval časa, tk da sm par nalog kr na sred obupala...pa par bednih napak mam...kr kombinatoriki sm npr. spregledala, da se števke ne ponavljajo Tole bo porazno
Kali_88 napisal/-a:Spala sm 3h, možn, da sm bla zato tak površna...Prepočas sm na začetku rešvala in mu je zmankaval časa, tk da sm par nalog kr na sred obupala...pa par bednih napak mam...kr kombinatoriki sm npr. spregledala, da se števke ne ponavljajo Tole bo porazno
jst tud ... ka misliš, kok točk bojo dali za to? ker rešla bi prav ... v primeru, če bi se ponavljale
Js sm tut bla toook površna da ni res. Vrjetn je vzrok v tem da sem skor zamudila in sem bla še čist zaspana. Js pa mata zjutri ob 9ih= no go. Moji možgani so bl nočni ptič. Že kr vidim kok bom pik zgubla. Mislm da me bo višji nivo mal gor povleku. Pa ustno se morm u nulo naučit. Čeprov naš prfoks nerad daje 20%.
Ma js znam komi 20 strani v obči geografiji Prov ne morem se več učit. Slovenija je kr glupa ja, samo smo mel letos kul profesorja ki je na srečo dost zahteval. Pa tut js sm poslušala ker mi je blo celo zanimivo. Sam useen ne znam glih unih kamnin, prsti pa tega.
pa sj če občo geografijo dobr znaš...potem ti tut drugo ni tok težko..jz sm bla pridna..pa sm že prej prebrala občo geografijo in svet...tko da jutr pa sam še slovenijo...sj mi smo mel tut kul profesorja - sam k nben ni hodu k gefi velik lažje bi se mi blo učit, če bi mela kakšen zvezek...tako pa use iz učbenikov
Jaz sem zdejle začela s Slovenijo - tko na splošno, reke, rastje, pokrajina, podnebje. pa upam da dam dons regije skoz. pa jutr pol se naučim občo pa tist, sej računam da se da dost tud nabluzit, pa da ful velik upoštevajo pa itak neki zihr že znam, sm mela gefo 5