Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a sonč|ka »

Tota matematika pa dans ni bla tak tezka..ok, ono z zaporedji sn na pamet zracunala hehe...kaj to ti kaj stejejo? sn pa zgoraj napisala formule s kirmi se računa :lol: je blo 8 pik možnih pa, da te vsaj kaki 2 dobim.. :D
drugač pa so ble lahke naloge..tak, da upam na eno dobro štirko..al pa petko, če se mi sreča nasmehne :)

kaj je sla kira na VR? jaz sn prvo misla it pa me firbec mantra, če bi znala tisto kaj so pisali :P

zdaj pa se geo in zg..pa sem fertik..

ko le nebi mela zg :roll:
Zadnjič spremenil sonč|ka, dne 02. Jun. 2007 12:57, skupaj popravljeno 1 krat.
andr3ya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a andr3ya »

ko sm jst vidla prvo nalogo ko je blo treba obrožt s ktero številko je deljivo 12345678900, je bla moja reakcija sam "a se oni zaj******o z nami :D " tko simpl naloge pa še ne.
Men je kr šlo edin une tangente nism znala, neki sm mutila tko da kkšna točka bo. Pa pr zaporedjih sm se mal zaštrikala in sm pogruntala kaj je treba narest pol minute pred koncem...sam minutko več bi rabla pa bi mi ratal :)

Ma drugač mi je blo kr uredu no. Zdej pa k Ameriki, Evropi itd :zzz:
Anja89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja89 »

men je bla osnovna kr lahka,pa tut časa več kot preveč.. poj višja ravn mij bla pa tko-tko no.. :? lohk bi dal kkšno tut lažjo nalogo.. ampak se ne sekiram ker itak nimam omejitve :razz:
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a barby* »

men je bla osnovna ful lahka, za višji je bla pa kar težka sam sem znala :D
Zanimivo je pa to, da se je večini od tistih, ki so pisal na višji zdela pola za osnovni nivo težja od višjega :lol:
Zadnjič spremenil barby*, dne 02. Jun. 2007 13:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

koneeec s pisnimi maturamiiiii :D :D :D :D
I Just Like Being Imperfect!!
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anxious »

Js sm pa zjutri hotla mal integrale pa vektorje pa zaporedja ponovit in guess what :cry: . Zaspala sem ker sem preslišala budilko in me je mtka zbudila 8.25. Zato sm pol zaj*** uno nalogo z integrali pa zaporedje sem tut čudn dobila.

Višja mi je šla bolš ker je bla havlabogu krožnica in to. Kako si ti kej rezultate dobila barby?
Anja89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja89 »

barby* napisal/-a:Zanimivo je pa to, da se je večini od tistih, ki so pisal na višji zdela pola za osnovni nivo težja od višjega :lol:

kaaaj? :eek: toj pa zanimiu.....
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Osnovna mi je bla ful lahka, kar se pa tiče višje, mam pa večinoma prov, neki pa mislm, da ne. Bomo vidli, kakšni bojo rezultati. Zdj pa samo še zgodla... :roll: :?
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

Anja89 napisal/-a:
barby* napisal/-a:Zanimivo je pa to, da se je večini od tistih, ki so pisal na višji zdela pola za osnovni nivo težja od višjega :lol:

kaaaj? :eek: toj pa zanimiu.....

Pr men je čist isto...na osnovni poli nisem vedla pr 11 kaj naredt in sm prazno skor pustila, pa še eno sm navodilo narobe prebrala, na višji sem pa vse rešla, mam kar dober občutek :D
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

Matematka je bla KATASTROFA :eek: :eek: :eek:
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

ka pa tej tami?
eh sej bo, pol ko bojo pa rezultati, bomo pa tk presenečeni, pa itaq so še ustni!
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tammyka »

a se men sam zdi, al vas ma tule večina matematiko na VR :) ? kk se vam da :D ... jst sem sicer do marca še nihala med OR in VR sam pol sem si že sam zard ustnih premisla (glede na to, da je okrog 70 vpr. več ...)
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

ja men se tud ni zdela čist lahka, sam vem, da je to tud moja krivda, kr sm se full premal učila. :? no se pa tolažm, da še zmir lahko na ustnem dobim vseh 20% in s tem popravim stanje. ja sm pa optimistka... :D
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a barby* »

tammyka napisal/-a:a se men sam zdi, al vas ma tule večina matematiko na VR :) ? kk se vam da :D ... jst sem sicer do marca še nihala med OR in VR sam pol sem si že sam zard ustnih premisla (glede na to, da je okrog 70 vpr. več ...)

Edino kar se mi je moralo " dat" je pisat še 90 minut, glede na to da je osnovna raven pisala 120 minut smo samo za 60 min več trpel. Pri ustnem pa tud ni toook več vprašnaj.. Tko da se kar splača :D .
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tammyka »

men se je zdel na urah, ko smo vadli precej težko no :wink:. pa vprašanj je dost več - to vem zato, ker sem se jih neki mogla že prej naučit, dokler sem bla na VR pa je spraševala. pa strah me je blo tvegat, da bi na primer pisala 3+1, kar je vsekakor točko manj, kot pa na OR (ker tu računam na 5). čeprav dans mi je blo žal, kr je bla osnovna ful lahka in sem si misla, da bi, če bi se mal potrudla, zihr pisala vsaj 4+2 ... kakorkoli, zdaj je, kar je. upam, da nisem bla preveč površna danes :P
Zaklenjeno