Men pa to po novem ni ušeč Nekak mi zgubi en del svoje moške narave al kako nej se izrazm (lol) ... Tko da zagovarjam naraunost, mislm da je dost, če sam eden (občasno) pika.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Mah..jaz sem spodaj urejen...to pomeni pobrit delno..pa postrižen na pravo dolžino...zdaj da bi bil gol kot piščanec si ne predstavljam....da pa si ves poraščen pa tudi ni estetsko na pogled,pa tudi praktično ne...srednjo pot zagovarjam...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Js sm skoz misnla da so še vedno bolj v manjšini tisti fantje ki se brijejo, ampak pol sma se pa s kolegico neki menle in mi je rekla da ona pa misli da so redki tisti ki se ne in da bi bla prav šokirana da bi bla z enim in ne bi bil obrit, haha
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
js mam pa mal drgacn problem:) ne vem kako naj svojega dragega prepričam, naj si jih spodaj malo pristriže, ker mi stalno ostajajo kocine v ustih in me že mineva ga oralno obdelvat zarad tega...
*kayka* napisal/-a:js mam pa mal drgacn problem:) ne vem kako naj svojega dragega prepričam, naj si jih spodaj malo pristriže, ker mi stalno ostajajo kocine v ustih in me že mineva ga oralno obdelvat zarad tega...
Enkrat sva se oba za foro obrila čist na nulo, pa mi pri fantu ni bilo všeč. Pa še bodlo me je. Zdaj mu ponavadi kar jaz škarjami postrižem dlake na primerno dolžino. Brije pa se ne.
Midva sva tudi oba obrita na nulo. Moj se pa že več kot eno leto tudi spodaj brije čist na nulo in mi je ful všeč. Pa seveda pod pazduho in dlake pod popkom. Na srečo ima zelo malo in svetle dlake, tako, da sploh ne zgleda smešno, ker je obrit okoli tiča.
jest sm mojmu dragemu enkrat za foro pobrila celoten predel tam spodaj (z mašinico za striženje las, ne z britvico), in ne boste verjele,to je postal najin ritual, da vedno ko ga postrižem po glavi ga še ocpodi, mu je zelo všeč, je reku da manj švica.
Meni je pa tudi ušeč ka tko mau pika
Mene je moj dostkrat opazoval, ko sem si tamalo brila in mi je večkrat predlagal, da bi me kar on obril, ker ga to ful rajca.
Potem sem pa enkrat za foro rekla, da mu pustim, da me obrije, če bom lahko potem še jaz njega.
Najprej sem se nekaj igrala z mašinco za striženje las potem sem ga pa kar na nulo postrigla. Zdaj to že dobro leto delava in nama je obema ful všeč, da sva brez dlak.