Sory sam sm mogla to napisat, ker vidim da se spet ista oseba oglaša..kokr zmeri..
bubabiba napisal/-a:Pukipajki kok ti slabo skrbiš za svoja psa, jih matraš s tem da morta bit skos ob teb v stanovanju pa še na poslušnost morta hodit..ajeej.![]()
Sory sam sm mogla to napisat, ker vidim da se spet ista oseba oglaša..kokr zmeri..
. Boga revčka morta zravn mene še na postli spat (njunin jogi baje ni uredu), pa vsak dan se morta igrat z mano, pa jest morta tud vsak dan, pa kako neumnost narest... Pa vsake tolk časa ju peljem še na kako tekmo v poslušnosti, kje morta spet delat... Najbolš, da se prijavim Društvu za mučenje živali
.Pukipajki napisal/-a:Uni je fantek, Ivy je pa punčka. Uni na prvi sliki je v bajerju na Barju, na drugi sliki sta pa v Nadiži.
Obadva sta nora na vodo, v vsako se vržeta in prov cvilita, če ne moreta do vode.
No, kakorkoli, moj Arči je tut čist nor na vodo...On kar celo glavo not potunka in vlači kamne ven.

Pukipajki napisal/-a:Ja, pa v Bohinjskem jezeru je tudi prepovedano, pa v morju... Redno kršim te zakone. e loh drugi lulajo v vodi, bom jst kopala pse. Sej vedno pazim, da nismo ravno na plaži - se odmaknmo in uživamo.
Sej js tut moje kdaj skopam, sam ful ne maram ljudi, ki pripeljejo psa direkt na plažo in potem tisti pes moker hodi po stvareh od drugih in se tam otresa, lastniki pa niti mrdnejo ne. To mi gre res na živce.Pukipajki napisal/-a:A so vaši kužki kar sami od sebe začel tunkat glavo za kamni? Jst nimam pojma, zakaj moj to noče...

Pukipajki napisal/-a:Purple, ne da se mi več. Ne boš me prepričala, tako kot tudi jaz ne bom tebe. Ne mislim, da skrbiš slabo za kužiko, super je, da je tako naučena in strilizirana. In vesela sem, da skrbiš za kužiko tako, kot ti misliš, da je najbolje zanjo, navsezadnje je tvoja kužika in ti odgovarjaš zanjo. Jaz pa bom poskrbela za svoja dva tako, kot jaz mislim, da je najbolje za njuju.
Prepričana sem, da bova našli tudi kako točko v kateri se strinjava, zato ti predlagam, da to, kje naj kuža živi, pustiva.
Zakon je pa zapisan pa v Statutu KZSja.
(direkt 31.12 je umrla
).....
in ta pes tok grozno smrdi da se ga noben še pobožat neupa, zato je tudi dobila novo ime-štunf
ampak je kruto no, res preveč smrdi, skopa ga pa itak nikol ne s šamponom...pa tko btw dal so velik dnarja za tistga psa ker je rodovniški, skrbijo zanga pa čist nč... 
Angel girl napisal/-a:S tem kopanjem je tko. Najbolj pomembno je to, da voda ni onesnažena! Drugače se že da malo švercat
Točn tko. Mi smo ful dosktar v Bohinju. Gremo do Hotela Zlatorog in potem peš na tisto stran jezera, kjer ni plaž in se tam kopamo. Kar čakam, kdaj bo kak redar prišel s kakim lepim plačilnim listkom
.