ANGELgirl napisal/-a:Jochie napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:Kako za hudiča se je naučil, da mu ne pride prehitro?
ena varianta je, da med seksom misli na kanto za smeti!

Hehe..
Saj sem mu rekla, da mu bo sliko ene stare mame nalimala na steno nad posteljo.. Samo me je strah, da mu potem še vstal ne bo

To ima v glavi. Če mu boš nonstop tupila te stvari in omenjala, mu bo še hitreje, pa mogoče mu ne bo vstal, v glavnem slabše bo.
Za ženske isto velja, kot za moške, da je lepo, če so dobre ljubimke, to pomeni na eni strani, da moški zna žensko zadovoljit, da se ona počuti sproščeno ob njem, da jo nategne kakor treba...itd
Tako na drugi strani velja podobno. Pač imamo dobre in manj dobre ljubimke. Dobra bo že poskrebela, da se bo moški ob njej počutil sproščeno, da se ne bo sekiral "kaj pa če mi ne vstane, ali mi prehitro pride,...ker mi bo punca pol rekla, da mi prlima sliko stare mame..." Kaj bi ti rekla, če bi ti on, vedno, ko se ne bi navlažila rekel, da ti bo nabavil sliko Brad Pitta?
Če punca ni zadovoljena, je fant kriv, če ni vlažna, tudi fant. Če pa fantu ne vstane, ali mu prehitro pride, je pa spet fant kriv. Kako zdaj to?

E, pa ni glih tko.
Verjemite, da 99% moških od recimo 15 pa do 50 leta ima v redu penis, kar se tiče (fizično) prezgodnjega izliva, erekcije, velikosti, debelosti itd. Vprašanje je le, kaj imamo v glavi in kaj ve naredite glede tega. Enostavno in logično. Tudi obratno, da ne bo pomote. Sam lahko dosti storiš, da je partnerju lepo. Vem, da lahko zadovoljim vsako žensko... in obratno bi morale biti misli. Pa ne zdaj mislit s tem, da moraš skakat kot krava po meni po vsej sili, ali kričat kot medved,... pa saj veste, da ne bom nakladal več.
Bistvo je bilo - da lahko naredite dosti v tej smeri, da se bo počutil bolj sproščen, da mu bo stal, da mu ne bo prišlo prehitro itd... Če pa to ne pomaga, potem pa je res v onem 1% nesrečnih moških.
To je moje mišljenje. Jaz sem imel eno partnerko zelo dolgo, tako, da sva se poznala res do popolnosti, če pa sem vmes kero drugo, pa tudi ni bilo problema, ker tudi grem s tako, ki mi je všeč, s katero vem, da mi bo lepo, noro itd - mi to pravimo, da ima v glavi - pa ni mišljeno da obvlada kvantno fiziko. Ne pa eno tečno punčko, s katero mi niti ne bi vstal.