tuki je pa nesrečni padec miss USA...

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... 020840.php

mash@ napisal/-a:A ste vedli, da je Japonska prvič zmagala v 48 letih na tem tekmovanju? ful čudno, ker se mi zdijo sicer Japonke fuuuul lepe ženske. Tko graciozne in čutne in mistične....
 Drugač pa sm ful presenečena da se je končno ena naša tak visoko uvrstila, res ful dobr, sicer mi je bolj kot ne vseen ker teh lepotnih tekmovanj itak ne spremljam, ampak vseen vela pohvalit tole Tjašo (sej je Tjaša?
 Drugač pa sm ful presenečena da se je končno ena naša tak visoko uvrstila, res ful dobr, sicer mi je bolj kot ne vseen ker teh lepotnih tekmovanj itak ne spremljam, ampak vseen vela pohvalit tole Tjašo (sej je Tjaša?  )
 )*Laura* napisal/-a:ma ne vem... meni se zdi, da je Tjaša prišla tako daleč, ker je Rlogaška prispevala tiste kipce za zmagovalke...
 ) je pa kr lepa... kaj ma v glavi pa nevem... itaq je pa to LEPOTNO tekmovanje...
 ) je pa kr lepa... kaj ma v glavi pa nevem... itaq je pa to LEPOTNO tekmovanje...  
*Laura* napisal/-a:sploh pa je za moje pojme ful presuha. so ble punce, ko niso prišle med prvih 15 in so mi ble bolj simpatične...

Ljubljančanka napisal/-a: Ena blond, ki je niso izbrali, je pa v prvi vrsti stala, takoj za izbranimi, je bila recimo za moje pojme že 100x lepša od naše in od ta druge blond, ki so jo izbrali.