ma men pa sploh ni blo nč bad k se je to prvič zgodil k sva itak oba2 vedla za kaj gre. drugač mu je pa noro dobr k spustim zrak ven... to ga še dodatno rajca :knuddel:
mi2 sma to čist ignorirala, ko se je prvič zgodlo, očitno že oba vajena vsega. samo problem je, da me včasih malo boli, ko je zrak ujet notri. prej sn prebrala, da ga morš ven potisnit...kak?
mi2 sma to čist ignorirala, ko se je prvič zgodlo, očitno že oba vajena vsega. samo problem je, da me včasih malo boli, ko je zrak ujet notri. prej sn prebrala, da ga morš ven potisnit...kak?
ja mene tud včasih zaboli ja ja valda da daš zrak ven...jst se mal prepognem pa gre čio mio adio
sokolja, lepo si mu to razložila drugače je pa res hecen zvok in ko me zaboli z rokami stiznem trebušno predpodo da dam res cel zrak ven iz sebe - da odmeva po sobi - potem pa dalje
Jaja, o tem se je že govorilo ja.
Do tega pa prihaja zaradi zraka, ki še naštela noter. In to je nekaj čisto normalnega. Sicer je za nekatere neprijetno, ampak tako je.
Neeah napisal/-a:Eh o pravih prdich pa nebi..groza..nism mogla več zadržvat pa je kr samo od sebe..ki sm sama so tihi takrt je pa moral bit glasn k trobenta ane!
Umrla od smeha. Ja, Murphy, a ne?
ne morm se nehat smejat =)
Se dogaja, pri nama je ponavad tko da niti ne slišima tega... sma preveč zaposlena
Tud men je bl najprej nerodn, pa še hecal me je kao da sm PRDA...
No to mi še zkmeraj govori ko se to dogaja. Sam itak ve on sam da je to tko ker pač tko je...
Tko da itak se mal nasmejiva pol pa hitr akcijo naprej.
Ampak včasij je pa to najbol slišno, ko že nehava z igricami in ko se še samo stiskava od globoko dihava ker sva nekolko zmatrana in takrat pa udari zrak vn... sploh če se malo napnem al pa zasmejim