Menstruacija-žensko prekletstvo

Za dušo in telo.
Odgovori
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Js sem jo dobila v 8. razredu, zadnja od vseh sošolk in kolegic. Nikoli se nisem sekirala zarad tega, ker je še nisem mela, in danes sem vesela, da me je obiskala tako pozno. Spomnim se, da jo je prva sošolka dobila že v 4. razredu, in od takrat naprej so jo dobivale kar vse, in je bilo full govora o tem. :) Js sem pa samo poslušala. Se pa full dobro spomnim, da so me sošolke vsak dan spraševale če jo že mam. :lach:

*nobody*
kot so ti že rekle punce, narobe ni nič. Uživaj dokler je nimaš, saj bo na začetku par mesecev verjetno neredna in te bo lahko marsikje presenetila. Nočem te nič strašit, ampak res uživaj dokler je nimaš. ;)
Uporabniški avatar
*nobody*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a *nobody* »

....
Zadnjič spremenil *nobody*, dne 29. Nov. 2010 20:03, skupaj popravljeno 1 krat.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ja valda da lahko greš...mislim da tle ni nobenga problema...
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Seveda lahko. Je pa res, da je dobro, da vseeno uporabljat kontracepcijo saj nikoli ne veš ali ne mogoče ravno takrat dozori jajčece. Vrjetno pa nočeš bit noseča predn nimaš niti prve menstruacije :D
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
pajkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a pajkica »

..........
Zadnjič spremenil pajkica, dne 14. Feb. 2008 19:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

^^ Če jemlješ tabletke, maš ponavad menstruacijo točn na 28 dni, vsaj jst. To pol pomen, da je nimaš vsak mesc na isti datum.
pajkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a pajkica »

......
Zadnjič spremenil pajkica, dne 14. Feb. 2008 19:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Aja sorry, sm spregledala un NE...sj ti ni treba takoj z očmi zavijat!

Tud če ne jemleš kt, nej bi mela menstruacijo na vsakih 28 dni (čeprov je to čist odvisn, včasih ti mal prehiteva, včasih kšn dan zamuja), tk da jo isto nimaš vsak mesc na isti datum.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

pajkica napisal/-a:pozdravljene.
imam vprašanje za tiste ki ne jemlete KT.Je vam menstruacija točna npr. jo imate 4 v mesecu...pa naslednji mesec tudi 4 itd... ali je zamik...pa me zanima koliko časa se vam zamika če se vam....

lp
v glavnem: telo ne grunta, ker dan u mescu je pa pol izbaci menstro :D, ampak pride ta pač v skladu s ciklusom. naravni ciklus pa lah marsikaj zmeša: stres, bolezen, skrbenje, da si noseča,... ;)
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Menstruacijo že mam 10 let in ne jemljem kt. tabletk. Ti bom napisala, kak sem jo imela od julija do novembra: julij 30dni, avgust 27dni, september 34dni, oktober 27dni, november 28dni. Ni nič narobe, če je zamik 7 dni ali pa tut več. Odvisno od dejavnikov, ki jih je že Kika napisala.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Yazmeen napisal/-a:Tud če ne jemleš kt, nej bi mela menstruacijo na vsakih 28 dni (čeprov je to čist odvisn, včasih ti mal prehiteva, včasih kšn dan zamuja), tk da jo isto nimaš vsak mesc na isti datum.
"Nej bi mela", ja :) Ubistvu je pa ciklus pri vsaki ženski drugačen, npr. moj na približno 30dni - približno, včasih več, včasih manj(in potem me "preseneti" takrat, ko ni treba :roll:).
miseka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miseka »

pozdravljeni!
sam nova tukaj na tem forumi in mislim da moj porblem spada ravno pod to.S fantom sem imela spolni odnos brez kondoma ne jemljem kt.Prišlo mu je izven mene.Problem pa je v tem ker mi sedaj mensturacija zaostaja že 4 dni.Je kakšna možnost da bi zanosila??sicer nimam nobenega simptoma ali kaj podobnega.Ko se pa čas bliža da bi mogla dobit menstuacijo dobim veliko mozoljev te sem sedaj tudi dobila ampak menstre od nikjer.....
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

^^to da ti M zaostaja 4 dni še ni razlog za paniko.možnosti pa seveda so za zanositev, ker če tip ni končal v tebe še ne pomeni da ne moreš zanosit.takoj naslednji dan bi mogla it k ginekologu da ti da une tabletke na 72 ur,sam zdej je že prepozno.več pameti v glavo drugič, punca :!: :wink:
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ashley*** »

lolitaa napisal/-a:^^to da ti M zaostaja 4 dni še ni razlog za paniko.možnosti pa seveda so za zanositev, ker če tip ni končal v tebe še ne pomeni da ne moreš zanosit.takoj naslednji dan bi mogla it k ginekologu da ti da une tabletke na 72 ur,sam zdej je že prepozno.več pameti v glavo drugič, punca :!: :wink:

Jp, temu se reče predsemenska tekočina...sicer je možnost zanositve neprimerljivo manjša, saj je spermijev v predsemenski veliko manj kot v spermi - pa vendar - drugič bolj odgovorno! :roll:
Uporabniški avatar
Kate Moss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kate Moss »

Pri men se pa to dogaja.Menstruacijo mam že od 13 leta ampak nimam še redne ( zaj sem 18 ) in se mi dogaja da je 6 mesecev nimam pol jo mam 4 dni pol je 3 mesece nimam pa je zopet mam 3-4 dni pol pa spet 6 mesecev nimam..in tako naprej..spolnih odnosov še nimam tako da predvidevam da je krivec za to nihanje telesne teže..kaj pravite ?
Odgovori