ful sta mi sumljiva marina pa miha? a je gledla kera včeri zvečer... prav fajna sta mi bla, k sta se skoz neki zafrkavala, še posebej marina, sm kr mal izbolšala mnenje o njej! zdj mi tud ni več tok pasivna
ja js sm tud opazla, da marina ni več tko pasivna...prou išeč mi je ratala...al pa je ta njena "aktivnost" vidna, ker je edina med tipi in zato izstopa vse, kar naredi...
Tudi jaz je ne bom gledala, ker bomo ravno takrat na poroki oz ohceti. Bom nekje v rožcah, s šampanjcem v roki in v dobri družbi, tko da mi ni hudo ker bom zamudila. Mogoče bo pa ponovitev v nedeljo, da mal ujamem dogajanje, pa kako zelooooo se bo Osenarca drla.
Na obzorju pa že nov reality show, KMETIJA , poleti ga bojo snemal, predvajal pa jeseni, dogajal se bo pa na kmetiji. A se bo sploh hotu kdo prjavt ???
IZABELA napisal/-a:Na obzorju pa že nov reality show, KMETIJA , poleti ga bojo snemal, predvajal pa jeseni, dogajal se bo pa na kmetiji. A se bo sploh hotu kdo prjavt ???
Kmetija se sliši super, proti temu kar sem danes izvedela....
Na Nizozemskem (če se ne motim) bo resničnostni show v katerem se bojo tekmovalci borili za LEDVICO !!! ne vem podrobnosti, ampak baje ena ženska umira in se bo tekom showa (v katerem se bo podrobneje spoznalo družine 3 tekmovalcev itd.) odločila komu bo po smrti podarila ledvico .....
samo upam da je to neka provokacija na vse te showe. ker če mislijo resno, potem ne vem kam gre ta svet.... disaster !!!!!
Bershka napisal/-a:Kmetija se sliši super, proti temu kar sem danes izvedela....
Na Nizozemskem (če se ne motim) bo resničnostni show v katerem se bojo tekmovalci borili za LEDVICO !!! ne vem podrobnosti, ampak baje ena ženska umira in se bo tekom showa (v katerem se bo podrobneje spoznalo družine 3 tekmovalcev itd.) odločila komu bo po smrti podarila ledvico .....
samo upam da je to neka provokacija na vse te showe. ker če mislijo resno, potem ne vem kam gre ta svet.... disaster !!!!!
to je men včeraj že fant razlagu... mislm, da je to zlo resna zadeva in jst težko zdravje primerjam z resničnostnimi showi... edina koristna zadeva je mogoče to, da se bo zaradi tega več folka odločil za darovanje organov...
Men se zdi pa prav grozno to s to hrano, reveži so čist nesrečni tam not
Pa nej jim dajo neke osnovne življenjske potrebščine, ne pa da bogi reveži upajo, da bojo sploh zdržali do konca tedna. Pol pa tam vsi nesrečni in sestradani postavajo naokrog. Halo, kot da bi bili v koncetracijskem taborišču