Matura [Združena tema]
A je kdo tle, ki se še uči soco?
Js se sam smejim še, ker če mi pa tole rata spelat nekak, pol pa tud kapa mi dol ... cel dan samo bluzim, znam recimo da 5 tem, še ene 5 jih mam namen se naučit i delo in prosti čas še ponovit ... Ma no noč je še mlada, gremoooooo!
Grozna sm.

Grozna sm.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
VaNiLliA napisal/-a:wantyka napisal/-a:jaz sm na hitro preletim učbenik za sociologijo... ne vem...nimam energije...na moj ljubi pravni faks tak ne pridem, ker sm tupa jaz zajbela letnik na celi črti! :S ko bi bla prav dobra bi blo kul...tak pa nimam šans
zakaj se ne morem k učenju spravit?!?!?!? jezna sm sama nase... no ja pa saj se lahk prepišem drugo leto ne?:)
budala jst
MENE JE TUDI STRAH TEGA.. sEM TUDI JST NA PRAVU!
ma ja, sj čene pa drugo leto:) no al pa ekonomija tut ni napačna:> tam pa tak pridem:)
si mb al lj?
in budala jst se še zmeri ne učim ampak jamram, in grem optimistično spat da bom zjutraj prej ustala in preletela...uuu ja seveda....
Oh, jz se še kr učim....
Punce, hvala za tolažbo - sam tok truda sem vložila v šolo do zdej, da bi mi blo bedno, da zajebem eno soco, sam zato ker nism mela časa da se jo naučim (pofukan urnik).... bla sm odlična, da bom ja mela dost pik, ker mam visoko omejitev in mi je 3-ka čist premal - ja sej vem zdej bom pa še zbirčna....... Zdejle grem pol tem čez, neki pa še jutr zjutri, nardila sm si ekstra sladk kapučino, da bom ja še mal lohka pokonc. če jz nebom pregorela, pol pa tud nevem. No, vem pa, da so biologi še na slabšem (skor vsaka kombinacija z biologijo je tako rekoč samomor).........
grem se učit naprej
srečno usem jutr, tiste, k boste pa misnle na ns pa hvala 
Punce, hvala za tolažbo - sam tok truda sem vložila v šolo do zdej, da bi mi blo bedno, da zajebem eno soco, sam zato ker nism mela časa da se jo naučim (pofukan urnik).... bla sm odlična, da bom ja mela dost pik, ker mam visoko omejitev in mi je 3-ka čist premal - ja sej vem zdej bom pa še zbirčna....... Zdejle grem pol tem čez, neki pa še jutr zjutri, nardila sm si ekstra sladk kapučino, da bom ja še mal lohka pokonc. če jz nebom pregorela, pol pa tud nevem. No, vem pa, da so biologi še na slabšem (skor vsaka kombinacija z biologijo je tako rekoč samomor).........
grem se učit naprej

Anxious napisal/-a:Na kater faks si se pa upisala missy![]()
Visoka zdr - smer babištvo (omejitev zadnji 2 leti 83,82)..... upam da bo.

kaj pomaga da nis zaspan? mislim, da nič ni ravno dobro, ker sem prebrala da kava in takšna poživila te naredijo ful živčnega (zvišajo srčni utrip) in nervoznega kar zmanjša koncentracijo pri učenju. jz sem dans že 2 kapučina pa mi kr gre... drugače pa mogoče mrzel tuš

¤MiSsY¤ napisal/-a:haha![]()
zanimiv način, ni kej.... sam jz si ful nemorm govort, ker mi pol glasu zmanjka, al tak čudn občutek v grlu je tko da si sam potihem ponavljam......
ja ma ful pomaga...in pole amma vedno na sred noči ustane in mi teži, kej delam sploh še budna in d bom cel blok zbudila...

mimogrede...fajn pište ju3!!!!