Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

¤MiSsY¤ napisal/-a:jz tud tok trpim........... :cry: :cry: :cry: :cry:

bogica...za soco res ne skrbet..na dvojki si takoj...seminarska+delo in prosti čas+sigurn boš še kej znala....pa si na 2 al pa celo na 3...no tko se jst skos tolažm..k se mi tok ne da učit...si hočm dopovedat da se zdj zadnjič učim soco..pa tut ne pomaga...no pa seeej..bomo žeeeeeeee :D
I Just Like Being Imperfect!!
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a iziris »

si hočm dopovedat da se zdj zadnjič učim soco

evoo.. to so besede.. še zadnji obračam te liste.. in zadnjič zaboga rišem sinuse (ki jih še vedno ne kapčim) innnn tud integralov pa odvodov pa vekotrjev pa logaritmov.. ne bom več vidla..

se precej boljš počutim:)

ajmo punce, smo al nismo - bomo pa ja odpisale eno maturooo...
mala šala šala mala :)
Love rules the court, the camp, the grove and men below, and saints above; For love is heaven and heaven is love. Sir Walter Scott
VaNiLliA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a VaNiLliA »

Valda da bomo odpisale.. Ratalo nam bo.. Sej samo še malo.. Jst končam v soboto.. POtem samo še ustne.. :) Moooo.... In potem počitnice JUpiiii!
Kaj je kdo šel gledat mature s psihologije, in že kaj predvideval kaj bodo dali ju3?
VaNiLliA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

~Mishka~ napisal/-a:
evo, junij 2004:
1.D
2.C
3.B
4.A
5.C
6.B
7.C
8.B
9.A
10.D
11.C
12.D

Hm.. hvala.. Samo junija pa nimam.. Mam samo marec.. Ma obstajajo kje na netu te pole? Razen na dijaski.net...
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

glede na to, da mi že ceu dan to učenje nikakor ni usojeno, sem pač prej ob 6 peljala psa vn u gozd in grema nazaj pa mi spizdi k sosedom ko majo mlade mačke in sosedi valda obiske meli in jz tam lepo okrog delala norca iz sebe pa u prazno psa lovila, ata pa mama sta šla pa na obisk... nakar se je odločo, da gre še k drugim sosedom k majo enga psa k ga ful ne prenese in je laufo od enih do drugih ko nor... in ga nism mogla dobit kolač, salama, briket nič ni pomagalo, tk da sta se mogla ata pa mama 20 km nazaj domov prpelat psa iskat kr pol ga pa ž nikjer več ni blo...
mrš, kk iskali smo ga pa še mi vsi skup smo se skregali zarad tega psa! do zdj smo ga iskal! 2 uri joj... evo vam zdj mojo učenje... in zdj se hočm učit in sm valda tok razpičkana in penasta in vsa se tresem da sem 10x prebrala isti stavek...
pa padem jutri maturo, pa sm u riti! k ž itaq vrjetn najmanj znam od vseh! :(
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

mene je pa zdej začela mal panika grabit! :nein: sm šla mal stare mature gledat pa se mi zdi, da kr nč ne znam!!! joj kaj mi je blo treba te soce! še za anglo nism mela tazga bednga filinga k ga mam zdej, pa za anglo vem da sm totalni antitalent.
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

ej,
a tisto kar je blo na poizkusni zdej na pravi ZIHR ne bo??

ker potem ne bo tega:
http://www.gimjes.si/catalog/datoteke/odgovorip-20070509003815.pdf

in to mene čist veseli:)
Love rules the court, the camp, the grove and men below, and saints above; For love is heaven and heaven is love. Sir Walter Scott
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tammyka »

jst sem mela za dans tak fajni plan, kk se bom učila matko pa zgodovino, sam mi spet ni najbolj uspelo. po eni strani mi je pa že itak za vse vseen, ker omejitve nimam, naredla bom, in kdo bo čez par mescev vedu, kak sem nardila maturo?
škoda živcev ... sej res, da sem mela na začetku visoke cilje, sam učenje cele dni, pozno v noč - ni vredno.

p.s. dobla razpored za ustne (vsaj ena pozitivna stvar mature - ful bom mela velik časa, da se naučim matko in slovenščino :) )
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ma|ick4 »

Lepo tebi ko nimaš omejitve.Eni pa jo mamo,sam k učenju zgo se pa nikak ne morem spravit.Mat pa malo po malo delam že od 1. maja(ne vsak dan),pa še mam zaporedja,integrale,odvode,geometrijo,transcedentne.Jah,ne bo lahko :(
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

Nč punce, js grem mal na zrak.. zadihat.. preberem še enkrat in to je to..
vsem velik sreče!!!

cmočkkaaaa!!!
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

jaz sm na hitro preletim učbenik za sociologijo... ne vem...nimam energije...na moj ljubi pravni faks tak ne pridem, ker sm tupa jaz zajbela letnik na celi črti! :S ko bi bla prav dobra bi blo kul...tak pa nimam šans
zakaj se ne morem k učenju spravit?!?!?!? jezna sm sama nase... no ja pa saj se lahk prepišem drugo leto ne?:)

budala jst :wall:
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

punce jst držim pesti za vse ki jutr kej pišete, pa upam, da nam ne bojo podturili kakšne zaj***** mature! :D good luck

zaupejte vase in v svoje sposobnosti!!! :D
Anja89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja89 »

srečno jutr usm, držimo pesti :wink: :knuddel:
VaNiLliA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

wantyka napisal/-a:jaz sm na hitro preletim učbenik za sociologijo... ne vem...nimam energije...na moj ljubi pravni faks tak ne pridem, ker sm tupa jaz zajbela letnik na celi črti! :S ko bi bla prav dobra bi blo kul...tak pa nimam šans
zakaj se ne morem k učenju spravit?!?!?!? jezna sm sama nase... no ja pa saj se lahk prepišem drugo leto ne?:)

budala jst :wall:

MENE JE TUDI STRAH TEGA.. sEM TUDI JST NA PRAVU!
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a In Love Girl »

Sicer jst nimam jutri nič, sam bom pa res feeejst feeeejst držala pesti :D itak se ob 9h zbudim mam uro naštimano pa se grem matematko učit pa boste pr men v mislih, srečnooo!
pa sj itak vem da vse znate :)
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
Zaklenjeno