Matura [Združena tema]
- little bee
- Komunikatorka
punkie_ napisal/-a:mene pa zanima, kok se vam je že kj uspel mato učit? tistim predvsem, ko mate še soco in psiho jutri? pri meni je bolj slaba ...
hmmm...jst sm naredila vse vaje do vektorjev (vključno z njimi) iz une zbirke maturitetnih pol...tko da bl slaba...mal sm jezna k sm šla kr vse delat in s tem zgubla precej časa...no vsaj znam to zdej....sam so mi pa svinjsko težke naloge res...namreč naša matematika ni vredna pou k**** sploh...delal smo prou une primitivne naloge, da maš filing da znaš...potem pa pogledaš mature pa samo

Tko da pomoje bom nardila par vaj še jutr...pol pa u petk sam teorijo

Jst mam potem še v pondelk geografijo...yeeey...obče nism pogledala že od prvega letnika...Slovenija je pa tut bl tko tko no

- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
Jz mam pa dans še plan še 1x ponovit sociologijo.. V četrtek & petek cel dan vaje iz matematike.. V soboto pa nedeljo pa potem se učim geografijo..
Se še nism namreč nič skor nism učila gefe in mate, ampak se tolažim s tem, da tud če se zdej 5 dni učim skupi k nora, da pa pol mam usej mal fraj umes do ustnih ^^ Potrpet bo treba, ni druge.. Mato sm nardila sam vektorje, 1. letnik, funkcijo in pa kompleksna števila.. Integrale pa odvode pa recimo da za silo znam..
Pa tud jz upam, da bo jutr kaka snov iz 3. letnika.. Sam uni naslovi za eseje znajo bist dost glupi no.. Jz od kakega nit nwem ka morm pisat
Se še nism namreč nič skor nism učila gefe in mate, ampak se tolažim s tem, da tud če se zdej 5 dni učim skupi k nora, da pa pol mam usej mal fraj umes do ustnih ^^ Potrpet bo treba, ni druge.. Mato sm nardila sam vektorje, 1. letnik, funkcijo in pa kompleksna števila.. Integrale pa odvode pa recimo da za silo znam..
Pa tud jz upam, da bo jutr kaka snov iz 3. letnika.. Sam uni naslovi za eseje znajo bist dost glupi no.. Jz od kakega nit nwem ka morm pisat

Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
Jap.. Najbl bedno je, ko se ti pojavi kako vprašanje, ti pa ne veš ka od tebe pričakujejo.. Pa je lahk res najbl lahek odgovor..
Jz morm za 3 skup spacat pa bo
Sam še sreča da je tok časa, da si lahk usa vprašanja prebereš od vseh tem in se pol odločiš..
Jz morm za 3 skup spacat pa bo

Sam še sreča da je tok časa, da si lahk usa vprašanja prebereš od vseh tem in se pol odločiš..
Waves of sound they move my body
iziris napisal/-a:psiiihhhoollooogije je ogrommmnn.. ni šans da si bom do jutr tole vse zspomnila.. nooww wayyy![]()
![]()
jaaaa noooo....jz sm na istem...

punkie_ napisal/-a:mene pa zanima, kok se vam je že kj uspel mato učit? tistim predvsem, ko mate še soco in psiho jutri? pri meni je bolj slaba ...
jz se nism mate se cist nc ucila

zaenkrat se se zadrzujm, sam u soboto po mati mi bo pa pomojm vse vn butnl...

Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
~Mishka~ napisal/-a:jz se nism mate se cist nc ucilasj nevem kako bom tole spelala vse... pa se bajla u petk k je tut tooooook snovi, da me bo pobral
![]()
zaenkrat se se zadrzujm, sam u soboto po mati mi bo pa pomojm vse vn butnl...
ajej...to je pa najslabš kombinacija. Držim pesti zate...sej ti bo uspel. Usem nam bo.
p.s.: jst sm pa zdele zaspala za knjigami za ene pou urce