Matura [Združena tema]
- little bee
- Komunikatorka
- little bee
- Komunikatorka
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
Ma jst se učim od pondelka.. Tko u izi.. V bistvu niti ni učenje, bolj branje.. Tistih prvih tem pa se spomnim iz testov še.. Te na koncu mi grejo najbl na živce
Sj bo punce, boste vidle.. Od petih esejov, bomo že lahk napisal 2 (tko se jst tolažim ja).. Delo in prosti čas itak znate, ena pa tud more bit človeška tema, če ne pa niso normalni

Sj bo punce, boste vidle.. Od petih esejov, bomo že lahk napisal 2 (tko se jst tolažim ja).. Delo in prosti čas itak znate, ena pa tud more bit človeška tema, če ne pa niso normalni
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
hehe dobr sistem maš veronika ni kaj...
moje upanje je pač tako da sm si uzela 3 najosnovnejše teme družina, spol in spolna razlika pa delo in prosti čas, pa 4. kao aktualno ekologijo... in zdj upam da bota 2 od teh u eseju dve pa kot poli...
pa tud če niso vse, sej men se gre sam tok da pač nardim? a kera ve kok je blo prejšna leta za 2? 50%?
moje upanje je pač tako da sm si uzela 3 najosnovnejše teme družina, spol in spolna razlika pa delo in prosti čas, pa 4. kao aktualno ekologijo... in zdj upam da bota 2 od teh u eseju dve pa kot poli...
pa tud če niso vse, sej men se gre sam tok da pač nardim? a kera ve kok je blo prejšna leta za 2? 50%?
^Ne obupaj. Js ŠE nism
Tko, kot je že ena rekla. Če maš dost pik od seminarske, pa če si kukr tuk delala skozi leto, boš že neki spravla skupi. To je ubistvu tut moja teorija oz. izgovor, da se ne učim bolj intenzivno. Nekaj bomo že skup spacal. 

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.