¤MiSsY¤ jst bom mela konc šele drugo soboto je pa saj kul da mam tko med vsakmu izpitam (al ko nj rečem) po par dni vmes da se lah prpravm za ustne smo pa mi zvedl predzadnji šolski dan...
In Love Girl napisal/-a:¤MiSsY¤ jst bom mela konc šele drugo soboto je pa saj kul da mam tko med vsakmu izpitam (al ko nj rečem) po par dni vmes da se lah prpravm za ustne smo pa mi zvedl predzadnji šolski dan...
moj fant ma isto tko - prov zavidam vam - se boste lahko ful bolš pripravl na maturo, ker vsaj on ima skor med vsako po 4,5 dni časa.... to je prov luksus, jz sm mela pa 5 matur v 9ih dneh (oz,. jih bom mela - nism še konc ) men je to katastrofa
A ma kira zgodovino za maturo?Se že kj učite oz. kdaj se nameravate zače? Kr js se nism še nč, znam tuk kukr sm si pač zapomla ku sm se učila za teste. Recimo da znam 3-4 teme solidno. Me je mal strah, kr ne vem, če bom mela dovolj časa. Zdle se pa že aktivno pripravljam na psihologijo.
How many years can some people exist before they're allowed to be free? The answer, my friend, is blowin' in the wind.
freaky napisal/-a:A ma kira zgodovino za maturo?Se že kj učite oz. kdaj se nameravate zače? Kr js se nism še nč, znam tuk kukr sm si pač zapomla ku sm se učila za teste. Recimo da znam 3-4 teme solidno. Me je mal strah, kr ne vem, če bom mela dovolj časa. Zdle se pa že aktivno pripravljam na psihologijo.
same here ... rečmo, da znam one ta izi teme (to je torej kake 4-5), sam še te bol tak. jih morm ponovit vsekakor.
dans se mam namen naučit slovence v habsburški pa od združitve italije in nemčije ...
ne vem kk bo ... kr mam v pondelk še geografijo, sam tist že znam vse razen regionalne, k se jo bom učila po matematiki. zgodovina mi pa ful mori. najrajš bi kako temo spustla ...
Anxious napisal/-a:Matr kako to že vse veste. A so sam pr nas tok gnili?
Drugač pa a se gre to kej po abecedi? Al je čist random?
mi še tud ne vemo. mene je ful strah, kak jih bodo razporedili. od 4. letnikov sem namreč druga po abecedi, zato se bojim, da dobim že kakega 9. junija slovko al pa matko (v treh dneh se pa tud ne morm vsega naučit)
freaky napisal/-a:A ma kira zgodovino za maturo?Se že kj učite oz. kdaj se nameravate zače? Kr js se nism še nč, znam tuk kukr sm si pač zapomla ku sm se učila za teste. Recimo da znam 3-4 teme solidno. Me je mal strah, kr ne vem, če bom mela dovolj časa. Zdle se pa že aktivno pripravljam na psihologijo.
same here ... rečmo, da znam one ta izi teme (to je torej kake 4-5), sam še te bol tak. jih morm ponovit vsekakor. dans se mam namen naučit slovence v habsburški pa od združitve italije in nemčije ... ne vem kk bo ... kr mam v pondelk še geografijo, sam tist že znam vse razen regionalne, k se jo bom učila po matematiki. zgodovina mi pa ful mori. najrajš bi kako temo spustla ...
jaz mam tut tak..zg se ful ne znam..pa sploh nevem s kje se splaca ucit..ker v ucb mi je malo prevec nakladanja..
za pol tem mam izpiske..za drugo polovico pa se nevem kaj bom naredla..ful upam, da bota vrei temi
meni se matmetika zdaj zivce pobira..ker se vedno najdeta na poli kaki 2 nalogi, ki jih ne znam resit..grrr..bi pa rada vsaj to vrei pisala
aja, ustne mamo pa na nasi soli samo od 20 do 27..tak so se odločli..tak, da se nevem kdaj jih mam..mi je pa ful fajn, da so samo takrat..je se ful cajta se za naucit
ma js bi tut rada čimprej zvedla kdaj mamo ustne,da zvem če si loh po pisnih maturah uzamem umes kkšn dan blefiranja in tko,a je treba kuj na pouno naprej se učit.. me pa od ustnih najbl še skrbi za slovo,k tega je pa tooook
Js sm dons zvedla da mamo mi ustne samo 21.22.23.26.27. junija tko da bom mela ful cajta za naučit se. Pa še kšn dan bom lahko bluzila. Usaj to če se zdej že s pisnimi ubijam kle
Vso srečo tisim k mate jutr soco/psiho/filo. Bom držala pesti.
ja jz se tud skoz učim. učeri (dons) sm se do 1ih zjutri. majkemi da se mi že trga, če bom jz pršla čez maturo brez povabila v kakšno psihično bolnico bom prou carka ej. tok nakup tole da.......