ubistvu sem mela najprej eno romanco božično z sinom družinskih kolegov iz rijeke..res tip da dol padeš, zaljubljena v nulo, prvi poljub z njim....sva skupaj preživela vse božične praznike in si obljubila da bova vedno skupej..sej verjetno bi bla, če nebi blo mljon kilometrov med nama in če takrat nebi bla tolk rosno mlada..Ko je šel je šlo sevedavse, samo spomini so ostali...
sva se potem pa še dvakrat vidla in obakrat izmenjavala nežnosti...
Ampak pač ni bilo možnosti nobene za skupno pot...Sicer dandanes imam svojega dragega, katerga imam noro rada, ampak vseeno lahko rečem, da če bi takrat bla možnost bit s tem fantom, bi sigurno bila še danes.
drugi mi je najedal, ker je bla zveza večalimanj telefonska in se mi res ni dal viset na telefonu 24 ur na dan in vsake tri minute ponavljat in odgovarjat na
"in drgač?"..grrrrrrrrrr

predvsem pa je bil ful bogat in me je to ful motlo, ker pač je bil na bogataški način precej nadut...in če ga zdej pogledam mi kr slabo rata, tok se je pogršou...
tretji, prvi resnejši, je zgledal kul, dokler si ni nekega dne razložil da sredi belega dneva od najboljše kolegice dolgoletnim tipom fukava sredi centra in me na podlagi tega tud zvečer užgal

seveda brez najmanšega razloga....in ker je policija vse videla čist slučajno in ker ni bil naš državljan in je imel samo delavsko vizo, se je mogu v treh dneh pobrat iz slovenije

taka žurka je bla pol, da večje skor da ni blo
etri je pa moj dragi, kater me je pustil po še ne mescu dni najine zveze, ker mu je blo vse preveč naenkrat...no hvala bogcu je potem tud ugotovil, da brez mene pač ne more in sva še vedno skupaj, (skor) hapi in love