Kok sem vam fouš tiste ki ste že dale skoz pisni del Men bajla že iz ušes gleda ven pa je še 1/3 ne znam
Komi čakam konc
A tuki nobena razen Mishke pa mene nima bajle al kaj
@ punkie_
ooo men so pa prostorske tok zakon zato ker so geografske, prov obožujem jih. za spolom moja najljubša tema. čez modernizacijo sem se pa komaj pregrizla. al pa moč in oblast - za znoret drugače te teme ki so v stari knjigi (3. letnik) se vse ful pogosto pojavljajo na maturi, ker so osnovne.
ej punce...a ste pr vs že kj zvedl kdaj mate ustne...? baje morjo šole ns obvestit do 30.5. kr je ju3...sam pr ns še nben nč ne ve...usj kokr sm jst seznanjena:D
Ooo da bi bil kak spol/kultura/socializacija/odklonskost/metodologija/družbena struktura al pa šola sm pa tko najbl srečn človek na svetu..
Mal še mam.. Enih 5 tem še, sam so dost dolge.. Razn če ktero vn spustim, ampak sm se odločla, da si use usaj mal preberem.. Te zadnje teme se itak navezujejo dost na ostale ^^
Waves of sound they move my body Touch my body, pull me deeper into you So hold on to me, cause we're fallin weightlessly Gravity callin, now I'm falling through.
JSt mam pa 16 zagovor PEP, 22 slovo, 26 anglo in 27 pedagogiko. Mi je kr všče, sm ang pa ped so preveč skupej Drugač je bil pr nas seznam obešen že v soboto k sm šla jst gledat, no mogoče tut kej prej.
Sezname so pr nas naredl po abecedi, po 15 dijakov na dan
Nam je prof. reku, da nam jih morjo dat vsaj 3 dni pred začetkom ustnih izpitov sam da nam jih bojo dal mal prej.No sej ubistvu me zdejle čist nč še ne zanima kdaj jih mam,ker mam že s to maturo (pismo) dost dela..... Blagorčki uni k ste že konc, jz mam še 3 (jutr, sobota, ponedelkek).....