Predlagam da se pogovrita in poskusita kaj novega, drugačnega...pri nama je tudi bil to velik problem...pa sma se vsedla pa zmenla in zdaj se tudi jaz potrudim da nisem utrujena in da si vzamem čas in je veliko drugače. Ne morem pa vedet kako ti je..kr mi nič ne binglja hehe
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
ja tkole bom napisu roka pa te fore pa verjem dobr poznam, pa tud prakticeram, sam kaj k zgleda da mam hudica v seb
ja ravno to me moti, k nocem, da bi izvedela, sex partnerka bi morala bit le to- se pa zavedam, da se lahko potem marsi kaj zgodi
to da sploh razmišljaš o drugi men pove da svoje punce nimaš rad in je ne spoštuješ pa nemi neki o preveliki potrebi pa te larifari ker to ni noben izgovor. js mam tud veliko potrebo po sexu..sm skoz horni moj pa na mojo žalost ni in se zgodi včasih da mu tud po ceu tedn ni do sexa pa mi nikol ni padl na pamet da bi si zdej omisla enga samo za sex..pč sama poskrbim za tist kar fnt ne, tko da če nisi zmožen bit samo s svojo punco pa najdi eno ki bo zadovoljila vse tvoje potrebe punco pa pusti. simpl k pasulj
ja bogi revček sej če je pa tko da maš hudiča v seb je pa res vse ok. ja sej kr prevari jo pa če ugotovi preprost rec nagon je kriv..sej bo razumela. to so preprost izgovori enega slabiča zame in nič drugega. mislm da nisi za zvezo, sej če se ne morš upret dobri bejbi pa pust svojo pa se zgon..k boš pa odrastu boš pa vidu da je dejansko možno bit samo z eno osebo.
ja itak. sam js v tem ne vidim skoraj nič slabega kvečjem le dobrega(užitki). če bomo punce res tako divje bodo začeli štrajkati ker bodo že čisto uničeni drugače je pa to tudi nekakšna sprotitev mi in pozablanje problemov in pa užitki užitki užitki...
Jaz nemorm brez sexa ker je tk fajn... seveda z mojim lubekom
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jp res je da časi, ko so moški prosili za sex so mimo... zdej se dogaja večinoma res skor da že obratno in pol če njemu ni enostavno mislimo da mu ni zarad 1001 razloga ...
pol se pa nekateri čudijo če si kira omisli sam fukfrenda pa nič več ... why not če je le za mal dle k pa za one-night-stand ...