Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Dons tole mi je šlo pa hudo dobr, sicer sm neki po neumnem zafrknla, ampak ni take panike ... Prov lepo sm rešvala, vse gladko. :)
Gristi kolena je pa hoditi strmo v hrib, a še niste slišale tega? :D

Aja, pa za več besed pri zadnji se letos po novem ne odbija več točk ...
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

Slova na POM ni bla tko težka, kukr sem pričakovala, je blo res enepar takih nalog mal bolj sumljivih, samo sem rešila nekej, pa upam da bo prou, nekatere so pa ble kar lahke. Zdej pa mene čaka samo še pedagogika jutri, in glih tega me je najbolj strah, ker nimam pojma :roll: Komej čakam da jutri odpišem, da sem konec s temi pisnimi izpiti
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

mene pa neki zanima! če ti recimo enga predmeta ne nardiš na spomladanskem roku a morš pol sam tist predmet popravlat v jeseni al celo maturo? k jst sm mislna da sam tist predmet popravlaš pol sm pa zadnč slišala da morš baje celo maturo. :pale: a kira kej ve glede tega?!
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

Super, hvala vam.. Ker sm se res ze že ful zasekirala.

Jz sm mela tak filing učeri ko sm si brala izpiske, da bo predstavitev.. Pa se tko s sošolcem po fonu menim pa rečem.. Ei zih bo predstavitev al pa kaj takega.. Pa on reče mi.. Eh to je prelahko :) Pa je res blo

Joj upam na najbolš, muka mi bo čakat na rezultate.. To zdej ni nič, v primerjavi s tem, kok bomo čakali.. Dans pa celo noč soco se učit.. Yay, the joy o.O
Gristi kolena sm jz tud tok študirala.. Pol sm pa napisala prav.. Fora je, da so čist enostavne fraze in besede za razlagat ponavad.. Sam k se nespomneš, čeprav veš kaj pomenijo
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tammyka »

men je pa čist bedna ta matura. folk skos pravi, češ, da se je sicer velik za učit, sam k dobiš polo je pa vse osnovno ... hmm, bi rada vedla od kod jim to pojmovanje?
slovka dans je bla krneki. sm gulila slovnična pravila, pol pa je blo 3/4 pole sam na podlagi besedila. pri dveh frazemih nisem mela blage veze, pa sem si zmisla:D, zajebala sem 2 sopomenki (no sej tud ne vem, kaj bodo upoštevali), en primer pri naveznikih (namest nadpomenka sem napisala sopomenka => ne da bi sploh preverla, ker sem bla iz nalog, ki sem jih včeri reševala, navajena, da je sopomenka :P - bravo jst), pa tud ona s tvorjenkami ... tam sem pa 3x prebrala navodila, pa sem kljub temu pr enih primerih zabluzla.

Angla => razočaranje. sm upala na 8 ... zdj pa ne vem. reading je bil krneki, listening pa totalno out.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

~Mishka~ napisal/-a:Tiste punce k mate psihologijo - s kje se boste ucile, iz knjige al iz kje drugje? K mi smo v soli dobil se eno skripto k jo je napisala Alenka Kompare in je notr strnjena celotna snov pa se primeri iz prejsnjih maturitetnih pol, sam ne vem, ce je to dost :?

če veš kaj v knjigi piše je čiz uredu.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

little bee napisal/-a:mene pa neki zanima! če ti recimo enga predmeta ne nardiš na spomladanskem roku a morš pol sam tist predmet popravlat v jeseni al celo maturo? k jst sm mislna da sam tist predmet popravlaš pol sm pa zadnč slišala da morš baje celo maturo. :pale: a kira kej ve glede tega?!

Kokr js vem, če maš samo 1 predmet greš lahko poprvlat samo tega, če jih maš pa več morš pa celo maturo. Tko sm js slišala.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

tist upogniti koleno pred nekom sm jz napisala, da se vdaš .... kao poklekneš in mu s tem priznaš njegovo moč (nadvlado :P) .... ma jz sm drgač zajebala to maturo, zrt une predstavitve se tok sekiram :eek: :? :? lohk bi butli napisal da morš prov predstavitev pisat če so to hotl. Jz (pa tud kdo drug) je to drugače razumel)
Anja89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja89 »

jah letos jim očitno navodila pr slovenščini ne grejo lih najbolš.. zele se nad tazadno nalogo dost prtožuje folk,pa tut pr eseju so bli tisti dogodki o usprešnosti dost faleni...
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Aja, a se še kdo pritožuje, pol še obstaja možnost da dobim kej pik. Jz sm čist znervirana zrt tega, ker sm misnla slovo 4 pisat, ker mam visoko omejitev. n zdej se posledično še soce nemorm učit in....... potegne za sabo še en kup drugih stvari.
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

¤MiSsY¤ napisal/-a:Aja, a se še kdo pritožuje, pol še obstaja možnost da dobim kej pik. Jz sm čist znervirana zrt tega, ker sm misnla slovo 4 pisat, ker mam visoko omejitev. n zdej se posledično še soce nemorm učit in....... potegne za sabo še en kup drugih stvari.

joooj, dej ne sekeri se, k boš vidla, da bo kul ;) brezveze da ti slab filing, ki je btw sam FILING in ne veš, kako bojo ocenil in kako je prav, pokvar še ostale 3 predmete. res, kar je blo je blo, zdej pa novim izzivom naproti ;) boš vidla da boš na konc zadovoljna :)
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

zdej se posledično še soce nemorm učit in....... potegne za sabo še en kup drugih stvari.

mja to je ful smotano, če začneš razmišlat kaj si vse loh zajebu. lej, brezveze. kar je, je. poskus delat normalno naprej. še zmeri lahko greš naslednje leto popravljat kšn predmet na maturi, al karkoli. jst mam tud kr neki omejitve, pa sm se nehala sekirat. če bo bo, če ne pa nasledn let. itak vse kaže na to, d bojo omejitve čedalje nižje, za maturo se pa tud pogovarjajo, d jo bojo skenslal. ni vredno živcev vse skp.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Bom se probala nekak potolažt...... (precej vrjetno bo to z učenjem sociologije :) )
andr3ya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a andr3ya »

joj pr meni je bla tut angleščina polooooom. sploh časi pa ta drugi listening (sm bla že vsa vesela ker je bil prvi tko lahk...pol pa kr nekiii :( ).
Glede slovenčine sm pa pršla vn z zlo dobrim filingom...pol so mi pa povedal kaj vse nej bi mela narobe :? in tega je že kr dost

čist tko: a ne pomeni gristi kolena...hoditi v en strm hrib :) al od kje men to?

hehe, zdej pa veselo Durkheimu pa Webru naproti. mala malca :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Missy... Sej bo... :P Po navadi glih tam k se najbolj sekiraš dobiš največ točk... S tem se tut js tolažim. :D

Drugač se mipa zdi, da sem tist opis kraja čist zaje*ala... Sem preveč pisala kot nekakšno reklamo... V stilu; oglejte si še... Če to še ni dovolj... Uživali boste... In takoj ko sem oddala sem se spomnila, da je to bolj reklama kot opis... :eek: heh, tko da nvem kako bo...
Zaklenjeno