Wow, kr.ena - ti pa res ekspresno bereš!

Kapo dol!
kr.ena napisal/-a:Moje Jodi Picoult se kopičijo na polici in čakajo na boljše čase. Prebrala sem Mercy, The Pact, Plain Truth, Keeping Faith, Salem Falls, Vanishing Act in seveda Rojena iz tvojega življenja. Ostalo mi je še kakih 5 knjig, potem bom pa dohitela tempo njenega pisanja
Dobra novica - v Konzorciju so očitno dobili novo pošiljko knjig Jodi Picoult in med njimi je ogromno naslovov, ki jih prej še niso imeli. Nisem se mogla upreti in sem seveda takoj kupila Picture Perfect in Mercy.

Opazila sem pa tudi trade paperback izdajo Nineteen Minutes.
Ko smo že pri tem - dva dni nazaj sem dokončala Nineteen Minutes. Konec me je itak spet totalno šokiral in sem bila potem še cel dan zadeta (podobno kot pri MSK). Ko sem brala reviewe, pa se je ljudem konec zdel nerealen itd., meni osebno pa je bil ful všeč. Niti pod razno nisem pričakovala, da se bo zgodba tako razpletla, ampak mi je bilo všeč.

Ta roman me je res navdušil skoraj tako kot My Sister's Keeper, čeprav sem opazila, da avtorica določene teme in motive ''reciklira'' iz prejšnjih knjig. V njenem zadnjem romanu sem opazila povezave s The Pact, My Sister's Keeper in Plain Truth, odvetnik pa je isti kot v Salem Falls.

Mene to sicer to ni pretirano motilo, knjiga je še vseeno fantastična!!!
Pri meni gre zdaj Jodi Picoult malo na pavzo - odločila sem se namreč, da bo še enkrat prebrala vseh 6 knjig o Harryju Potterju, preden izide zadnja knjiga.

now I have you sleeping next to me ... and this is home