Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

jst mam tut soco ja..sm se bol mal učila [skr nč] bo treba začet mal migat ja :)
I Just Like Being Imperfect!!
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Jz sm še v šolo vsa panična klicala našo profesorco, če je to uredu kar mam jz. pa je rekla, da kukr so se posvetval pa zvedl o navodilu ni blo čist natančno napisan da more bit predstavitev kraja oz.si lohka pisu tud mal drugačno kot klasično predstavitev kraja. ma bed mi je zdej čist, pa za 25 pik je naloga :? :? k jz sm prov agencijo vpeljala, pa kao kok to stane, pa do kdaj traja ponudba, pol pa FUL subjektivno pač 5 atrakcij al nevem česa že, k se jih kot obiskovalec tam lahko udeležiš.
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a In Love Girl »

Ej sj vrjetno maš prov, ker res ni blo nč natančno napisan. Sam pač pisal je da subjektivno predstavš turističn kraj pa da morš teh 5 znamenitih točk al izzivov not vključt, to je pa tut vsak pol drugač razumeu. Pr ns so eni pisal tko kao izzivi, okolje klima, kulinarika, spet drugi so pisal o krajih ki jih lahko oz. kao morš obiskat k so tok oh in sploh. Jst mislm da bi mogl bit vse prov, ker res ni nč tko ful natanččno pisal kaj želijo. Tko da don`t worry. :D
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

ja nevem :? :( zrt tega sm totali mizerable :? :? pa še 25 pik ma, jz mam pa visoko omejitev. Upam da bojo mi vsaj izvirnost štel al kwa jz vem no :? še dobr da ma ta del ''sam'' 30% :D

Sociologinje, iz česa se pa učite? iz zapiskov ali iz knjige? nam je profesor reku da kao najboljš je iz knjige, da to je za 5, pol če se pa iz zapiskov je pa lohka za kej majn, ker ti kao ne da potrebne širine predvsem za esej. jaz sem se za vse kontrolke razn zadnje učila iz knjige pa sem vse razen zadnje tudi pisala 5, sam ta zadnja je zafukana - modernizacija pa spremembe pa to (predvsem strukturirana vprašanja).... tko da. jz si mislm 1x knjige obe prebrat pol pa tko po zapiskih bolj. Če znaš, znaš!
Uporabniški avatar
L°AbeiLLe
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a L°AbeiLLe »

Oh, slova.. Se strinjam z Missy - so ble cvetke, ja. :roll: Neki sm znala, neki ne.. Bomo vidl. Za zadnjo pa tud pojma nimam, če sm prov naredila, ker res nism vedla kako naj to zdej zgleda [premalo navodil], razen, če bojo vse možno šteli za prov. :D Kar bi načeloma mogl, ker ni blo točno določeno, kaj in kako naj se piše. :roll: :? :?
~Mishka~
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ~Mishka~ »

Jz sm tut tko k vecina pisala...pac predstavitev enga kraja in to je to...dala sm pa naslov pa na konc kao podpis avtorja...a to mislte da je blo treba al ne?
Drgac so mi ble pa une sopomenke mal mim pa une besedne zveze gisti kolena pa to...kaj ste tle kej napisale?
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

joj joj tiste sopomenke se ble res kr neki... :? jst se niti ne spomnem kaj sm napisala k se nism preveč ubadala s tistmi nalogami...

drgač se mi pa ni zdela ne vem kok težka! sicer ja bla težja od poskusne sam poskusna je bla itak razred zase. :D zdej pa veselo na delo s socioloijo!!!
~Mishka~
Komunikatorka
Komunikatorka

Tiste punce k mate psihologijo - s kje se boste ucile, iz knjige al iz kje drugje? K mi smo v soli dobil se eno skripto k jo je napisala Alenka Kompare in je notr strnjena celotna snov pa se primeri iz prejsnjih maturitetnih pol, sam ne vem, ce je to dost :?
It’s all for you...
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

^Js sm pri psihologiji delala skos zapiske, če mi pa kj manjka mam pa fotokopije od sošolke. In js se bom samo iz tega učila, kr je čist dovolj. Mi nikol nismo delal po tej knjigi, sm jo pa enkrat vidla in je ful tega. Kukr se spomnem, je ful debela knjiga. Tut če bi jo mela doma, se verjetno ne bi učila iz nje. prisegam na zapiske, kr so uredu napisan, pa tut mel smo najboljšga prfoxa, ki je res znal razlagat.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
~Mishka~
Komunikatorka
Komunikatorka

^^ ja to je ql, ce mas zapiske...jz namrec nism kej dost hodila na ure k je blo cist brezveze k mamo tako prfokso k se sama ni prepricana al prou govori al ne, pa ene 10x pozab kaj je sploh hotla povedat...polom uglavnm :roll:
ta knjiga je pa res ful debela, ma 400 strani :? tega mi zihr nau ratal predelat do cetrtka + mam v petek se biologijo :cry:
It’s all for you...
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a iziris »

za psihologijo mam js neki zapiskov na kompu - pa ti jih pošljem (piši na ZS).. vidm naše kaki so s tole biologijo.. tko, da verjamem da ti ni lahko.. no sej nam vsem ni..

drugač sem pa sopomenke itak vse za***..
inšpekcija? halo?

upajmo, na lahko matematiko;)
Love rules the court, the camp, the grove and men below, and saints above; For love is heaven and heaven is love. Sir Walter Scott
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

sopomenke sm jz dala:
eksotičen - nevsakdanji :?: :eek:
inšpekcvija - preiskava, pregled ne spomnem se več točn
akontacija - predplačilo
poliglotski - svetovni :?: :?:

kr eni so bli.

drugače, nevem kako je za psihologijo, ampak za sociologijo so zapiski na www.dijaski.net tko da verjetno so za psihologijo tudi.
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anxious »

¤MiSsY¤ napisal/-a:sopomenke sm jz dala:
eksotičen - nevsakdanji :?: :eek:

js tut :D sej z eno besedo se mi zdi dost težko opisat kaj je to eksotično
akontacija sm dala polog sam zdej sm se spomla da je predplačilo....a mislte da bojo štel?
inšpekcija- o tem ne bi kaj sm dala :P
poliglotski- mnogojezični, čeprov je bol večjezični ampak dobr
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

jaz sem pa to kar z več besedami napisala :P eksotičen - iz daljne dežele :P

butasti primeri so bili.
to infinity and beyond!
¤MiSsY¤
Kofetarica