Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
Ma daj kaj se sekiraš zarad tega tipa???Ma daj da to men en reče da je ona boljša..ma čao!!saj je lahko boljša ampak naj se mal brzda in ti naj ne govori tega ker zna bolet.Se mi zdi da ti to dela zanalašč...res pomisli malo a je vredno??Daj ga na ignor.Totalen ignro mu daj.Boš vidla kako bo reagiral...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
A med vama?Ma če bo on hotel ne bit več z njim.Vsaj jaz ne bi bila veš...ko me nekdo žali in mi prizadane rane se lahko poslovi od mene.Sicer kakor hoče ampak toliko glej da te ne prizadane še bolj.Če ga una punca zapusti se ve zgodit da bo šel k tebi po tolažbo da ne bo sam,a ko bo našel drugo te bo zoper pustil samo..Po moje pa tega ne želiš več a ne?Idi žurat in zapecaj kakega tipa...s tem jaz nebi mela več opravka ker se mi zdi da je navaden cepec(sorri izrazu)..predvidevam a si ful prijetno dekle in si zaslužiš nekoga ki te bo mel rad in te bo spoštoval in te ne bo lagal..če je nraedil enkrat zakaj nebi dvakrat...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
ma ja..sam ful cudn..nikol ni nc da bi tkole lagal ..čist drug je postal..mal ga je znorela ona pa to...pa vedno je reku da ce greva narazn nbo meu doug druge...am ona ga ne bo pustila kr je tole idealn za njo..skos neke flešerje..moj biusi je pa tok resn da se rzlikuje od unih, avto ma, dve leti starejsi itd. baje je to njena prva resna zveza...pa mu slikce deva v okvircek njune pa risbice mu riše..k sm nazadne vidla to v sobi..on pa tut očitno nor če men nc vec ne pise pa 3 leta ni kr tko ane? ne vem več nc..krnaenkt k sva bla eno sva narazn in mi je tak postal kt d nikol ne bi bla skupi kaj sele 3 leta..cist drgacn.
Creamy, sej vem da je hudo, da boli in da se ti zdi, da ni rešitve. Ampak namesto, da premišljuješ o tem kaj si storila narobe, zakaj je tak, zakaj se je spremenil, kaj mu una pomeni... raje vso to energijo usmeri vase in jo porabi za kaj takega, da se zamotiš in da ne boš toliko premišljevala o njem. Ne se mučit z njim, ker te itak ni vreden, ampak raje pazi nase, ker tukaj si samo še ti pomembna!! Nisi prva in ne zadnja, ki jo je tip prizadel in če smo do sedaj vse dale to skozi, boš tudi ti. Potrebna sta samo čas in volja 

Ja Creamy nehaj tako razmišljati. Pa ves čas analizirati, kaj vse on sedaj dela, pa kaj je delal, pa kaj bo z njiim in novo punco. To je samo izguba energije. Skušaj se čim prej prepričati, da vidva ne bosta več skupi in ga odmisliti iz glave. Pa prepričaj se, da ni vreden tvojih misli.
Ni vse zlato, kar se sveti.
Creamy boš vidla, še prekleto mu bo žal, kar je naredu...
čist očitno hoče bit nekak frajer s temi partyi pa tem... pust ga čist čist čist in se sploh ne oziraj na njega...
enkrat se boš temu tak smejala kak si lahk čas zabijala z razmišljanjem kaj on dela... itak nimaš vpliva tak da je nesmiselno...
believe me bla sm na istem
... sej bo šlo
!!!
čist očitno hoče bit nekak frajer s temi partyi pa tem... pust ga čist čist čist in se sploh ne oziraj na njega...
enkrat se boš temu tak smejala kak si lahk čas zabijala z razmišljanjem kaj on dela... itak nimaš vpliva tak da je nesmiselno...
believe me bla sm na istem

creamy, ta fant se s tabo igra
takoj si najde drugo, medtem ko tebi še vedno skos piše, na koncu ti pa zabije, da je ona boljša od tebe. hahaha! ah kjeeeee! totalno je na kolenih pred tabo in zaveda se, da bo čez nekaj časa, ko bo vznemirljivost ob novi zvezi zbledela, obžaloval, da te nima več. takrat pa upam, da boš stvari sama pri sebi imela tako pošlihtane, da boš razumela, da človek, ki tako nespoštljivo in preprosto grdo ravna s tabo, ni vreden niti kančka neizmerne ljubezni, ki jo očitno lahko nudiš... punca, imej se rada!

I forgive you after all
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
še vedno ga ne morem spustit. vedno ko se slišiva, sem vedno le žalostna. me vedno samo razžalosti. rada bi odšla pa nimam moči. rada bi končala vse to, vendar vem da me bo potegnilo nazaj, da mi bo žal. pa čeprav vem, da to nikamor ne pelje, da ni vredno, da sam jaz trpim tle. nevem zakaj še to delam naprej. ne upam si sama strti srca. ker to boli bolj, kot če ti ga stere kdo drug.
ampak enostavno ne zdržim več. ne morem brez njega, ampak on mi pa tudi ne olajša bolečine. ful se je spremenil. v začetku je bil tipi topi, princ na belem konju, tako še srečna nisem bla, kot takrat...zdaj pa se je ful ohladil...in vse kar mu napišem..tud to da mu priznam svoja čustva, ga naderem...mi sam pove, če sem vstala z levo nogo.
kaj če so res nekateri moški tako neumni, da ne vidijo problema, al pa ga nočejo videt. da ne vidijo, kako je drugi osebi težko, pa še sam zadevo otežujejo.
danes mi je pa še rekel, da on ne namerava mene pustit. ja halo???
nimam pa moči, da bi zaključila enkrat to zadevo in odšla naprej. še sama ne vidim razloga zakaj.
ampak enostavno ne zdržim več. ne morem brez njega, ampak on mi pa tudi ne olajša bolečine. ful se je spremenil. v začetku je bil tipi topi, princ na belem konju, tako še srečna nisem bla, kot takrat...zdaj pa se je ful ohladil...in vse kar mu napišem..tud to da mu priznam svoja čustva, ga naderem...mi sam pove, če sem vstala z levo nogo.
kaj če so res nekateri moški tako neumni, da ne vidijo problema, al pa ga nočejo videt. da ne vidijo, kako je drugi osebi težko, pa še sam zadevo otežujejo.
danes mi je pa še rekel, da on ne namerava mene pustit. ja halo???
nimam pa moči, da bi zaključila enkrat to zadevo in odšla naprej. še sama ne vidim razloga zakaj.
hmm, mogoče je pa samo tolk navajen nate, da je reku, da te ne bo pustu.
jst sm mela tud primer, kjer on mene ne bi pustu za nič na svetu, varu je pa lahko, pa lagou itd. in pol sm ga jst, je pa prašu, kaj je narobe. ja nč vrjetn ane
a pa res ni možnosti, da bi ga pustla? sj vem, da je to zadnje, kar hočeš narest, sam jst na tvojem mestu ob takem ne bi mogla bit.
in večina tipov res ne dojame problema. na žalost je tko
jst sm mela tud primer, kjer on mene ne bi pustu za nič na svetu, varu je pa lahko, pa lagou itd. in pol sm ga jst, je pa prašu, kaj je narobe. ja nč vrjetn ane

a pa res ni možnosti, da bi ga pustla? sj vem, da je to zadnje, kar hočeš narest, sam jst na tvojem mestu ob takem ne bi mogla bit.
in večina tipov res ne dojame problema. na žalost je tko