Pomoje ti zamuje samo zarad tega ker si nervozna. Če si delala test, in je dvakrat pokazu,da nisi noseča pol skor sigurn nisi noseča. Moji sestrični je enkrat menstra zamujala 4 mesce pa je blo use uredu. Sam ne se sekirat pa bo
da nebom odpirala nove teme sm kar sm napisala.
mene zanima nekaj jst drugač nism še jemala kt ..pa me nekaj zanima...
pri katerih letih naj bi lahko začela jemat kt?kera so tista leta.
pa če je poleg povišanje kg kak drug stranski učinek še lahko mogoče...
hvala za odgovore...
Najbolje da pogledaš v temo KT (kontracepcijske tabletke) pod rubriko zdravje in se tam pozanimaš. Verjemi napisanega je zeeeeelooo veliko. Drugič pa uporabljaj iskalnik.
povsem je odvisno od vsakega človek. jaz sem začela pri 16-ih..šla sem pa 3kg gor..zarad tabletk..pila sm pa logest..
sedaj pa sm zamenjala na yasiminelle in so 100% bolš in še zdej so zastonj tko da ti ni treba dat več tistih 9evrov z njimi sm pa shujšala, voda se mi ne nabira v telesu in počutim se super tko da ti svetujem da greš k ginekologinji..ona je men svetovala
pr nama je poču kondom in sva šla pa "urgentno" tabletko. na dan ko naj bi dobila menstruacijo me je začel zvijat in vse je kazal na to, da jo res dobim. sam zdej že tri dni zamuja, boli me pa skoz.
molekulca napisal/-a:jst mam pa podoben problem kt kolegica na začetku
pr nama je poču kondom in sva šla pa "urgentno" tabletko. na dan ko naj bi dobila menstruacijo me je začel zvijat in vse je kazal na to, da jo res dobim. sam zdej že tri dni zamuja, boli me pa skoz.
a je možn da zamuja zarad urgentne tabletke?
Ok men pa zanima naslednje..Sma seksala tud brez kondoma,ampak ko je videl da mu bo prišlo ga je dal ven..zanima me pa to ko pravijo, da baje nekaj semenske tekočine že pred samimi orgazmom se spusti v nožnico..torej je možnost, da sem noseča ? In kaj naj zdaj naredim,grem po urgentno tabletko k ginekologu ?
molekulca napisal/-a:jst mam pa podoben problem kt kolegica na začetku
a je možn da zamuja zarad urgentne tabletke?
Ok men pa zanima naslednje..Sma seksala tud brez kondoma,ampak ko je videl da mu bo prišlo ga je dal ven..zanima me pa to ko pravijo, da baje nekaj semenske tekočine že pred samimi orgazmom se spusti v nožnico..torej je možnost, da sem noseča ? In kaj naj zdaj naredim,grem po urgentno tabletko k ginekologu ?
Vem, da bo izpadlo neprijazno, ampak vse to bi lahko vedela še preden si opustila zaščisto s kondomom.
nikoli brez kondoma. četudi bi bil s tipom v vezi, mu ne bi mogel toliko zaupat, da bi brez kondoma. seveda s tem ciljam na analo, orale si s kondomom ne predstavljam
dayweed napisal/-a:nikoli brez kondoma. četudi bi bil s tipom v vezi, mu ne bi mogel toliko zaupat, da bi brez kondoma. seveda s tem ciljam na analo, orale si s kondomom ne predstavljam
Tudi pri oralnem seksu se lahko okužiš z marsičem.