joj creamy tko ti bom rekla .. vem da ti je bed samo poglej on če je že tok hitr spet zalljubljen se ma fajn in use.., mislm da se je že prej ohladu do tebe in ni vredno da ti še skoz jokaš zarad njega se matraš razmišljaš kako bi blo če bi bla še skup, če se spominjaš usega lepga, rajš se probej odmaknt, posvet se čemu drugmu pejdi vn na kšn sprehod mal na sončka naredi kj dobrga zase neki kar si že doug želiš pa boš vidla da se boš vsak dan bolš počutla..
in res želim ti da ga čimprej pozabš kr te ni vredn :bussi:
Cujes li, nocu kad se svijetla ugase, ovu bol srce kao da ne dise spavaj moja ljubavi samo ne zaboravi ja cu da te volim zauvijek
hvala punce...sej vem...vrjemte da je ful težka ta situacija sploh k sva bla daleč ...med tednom skupi, z bratom, med vikendi pa sm mogla kej domov, bil je kdaj pr men ampak vedno pa tut ni šlo.
Zadnjič spremenil cReAmY, dne 04. Jul. 2007 20:31, skupaj popravljeno 1 krat.
kot je prej ena od vas omenila, tudi mene vedno kadar berem take poste zaboli še predobro se spomnim občutka izgubljenosti in osamljenosti... zdi se ti, da ne veš kdo si, če nisi "nejgova punca". kaj bo zdaj s tvojim življenjem, če njega ni več v njem?
ampak punce (pa čeprav ponavljam že 100x povedano), dajte si čas. trenutno se za vas vleče vsaka minuta in zdi se vam, da nikoli ne bo nastopil trenutek, ko boste lažje zadihale... vendar ta trenutek BO prišel- čisto nepričakovano in lahkotno. močnejše ste, kot se trenutno počutite. ne pozabite tega! poglejte koliko nas je že to že preživelo/ali nas še preživlja; pa naj bo to z novo zvezo ali same... držim pesti!
Vsem ki prebolevate:
Sem mela tipa ki sem ga mela ful rada in bi zanj naredila res vse...Čez čas me je zelo prizadel in sem bila totalno sesuta in nisem mogla ne naprej in nazaj.Bila sem v totalni depresiji.Nisem ne jedla in ne spala.Vsak dan je hodil po mene kolega in me vozil v en kafič kjer sem skoz pila.Z alkoholom sem se tolažila in živela v upanju da bom nekoč spet skupaj.Ko sem mela alko v krvi sem mu skoz pisala sms in se mu izpovedovala.V vsak sms sem zmeraj dodala da ga ljubim.Če mi ni pisal po 5 min sem znorela in mu zopet pisala.Imela sem že domišlijo da mi telefon ne sprejema sms in mi zato ne piše.V zelo kratkem času sem shujšala nekje 7 kg.Bila sem histerična in sem se drla na vakega ki mi je samo prst pokazal..Kmalu se je začelo poznat tudi v službi in sem večkrat morala pred svojega šefa in sem se koma zvlekla iz vsega.Če mi takrat nebi dali še ene šanse bi bila danes gotovo na cesti...Prijatelic nisem imela niti jih nisem hotela ker se mi ni dalo poslušat kako uživajo s fanti in bi zagotovo padala še globje v brezno.Ko sem za en dan skoraj pozabla na njega je bilo kot ukelto in sem dobila njegov sms in potem se je zopet začelo vse od začetka...padala sem globje in globje.Alkohol in cigrareti so bilo moji vsakdanjiki.Morala sem jih užit!Hrana mi je postala tuja.Par mesecv me je skoraj sprvilo na psihijatrijo...in potem je prišel dan D,ko me je sestra dobesedno s kolegicami odvekla v en diskač čeprav sem šla samo zaardi tega da sem ji ugodila.Po tistem sem dobila drugačen pogeld na živlenje.Čeprav ga res nisem takoj prebolela in sem rabila nekje dve leti(malo manj)...in sedaj???očem ga več slišat še njajmanj pa videt ker se mi je do konca zameril.Sploh ko pomislm na vse kar mi je storil me mine...
Punce ne dovolite si da se vam zgodi isto kot se je zgodilo meni ker ni vredno.Pomislite na sebe.Pomislite na najdražje ki vedo da vam je hudo in vame ne morejo pomagat.Če sta se razšla to pomeni da nista za skupaj in te nekje čaka nekdo ki je za tebe...s dvigneno glavo morete stopit naprej in gledat pred sebe.Verjamte v to da boste nekpč našli nekoga ki vas bo mel rad kot si zaslužite.Meni je zdaj lahko govorit to nalagat vam kako naprej,ampak govorim iz lastnih izkušenj.Vsakič je za dežjem posijalo sonce in tudi zdaj bo.Verjemte mi da bo.Samo dovolj močni morate biti in iti naprej.Saj zato pa obstajajo prijatelice in diskoteke V vsakem primeru pa morate pospravit vse kar je povezano z njim..vsa darila dajte stran,dajte vse CDje ki ste jih poslušali z njim stran,izogibajte se mest kamor zahaja on...Vsak začetek je težak a le z malo vztrsajnosti vam bo uspelo...
Ker res nobeni ne privoščim takega pekla skoz katerega sem šla jaz.Verjamte da je zelo boleče.S tem boste ubijale sebe in se zaprle pred celim svetom in nihče ne bo mel dostopa do vas...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Tako je CorfuGirl, pri izgubi ljubljenega lahko kaj kmalu zapadeš v nek ritem življenja, s katerim se uničuješ. Enostavno si postavljen pred dejstvo, da moraš preboleti, samo od vsakega posameznika je odvisno katero pot bo izbral-tisto, s katero uničuješ sebe ali tisto, v kateri vidiš nekaj pozitivnega in verjameš, da ti bo uspelo.
men je hudo kr je bil tok uredu, tok sva se mela lepo skupi, da mi je težko kr morm pozabt moj srček je biu :S ...ahh zakaj mor ebit zivljenje tako kkao lahko en k st asi vse pa skupi sanjata v trenutku vse podre in pozabi nate tok ga mam rada da bi ga nazaj ne glede na to kaj mi je nardil
cReAmY ne mislt tako...res ne!Zakaj bi ga vzela nazaj?A zato da bi ti še enkrat naredil isto ali pa kaj hujšega in bi ti bilo še bolj težko?Se pravi da nista za skupaj..moraš naprej.Maš eno samo živlenje ne ga zdaj uničevat zarad enga tipa.Saj bo bolše.Čas naj bo tvoj rešitelj...vem da jaz lahko nekaj samo govorim medtem ko se tebi srce para.Ampak pomisli ali je vredno to?
Zakaj pa sta šla narazen?
nisi brala moje izpovedi?:S ..mah očitno se je ohladil..skos so bli ze trenutki d smo skos trije hodl skup..skos brat zraven bla bla-kr smo bli vsi v studentu...pa razdalja celje-kranj drgac in ze tko je blo tezk pol se pa skos ta brat zraven :S..pač postal je tko navada..skor 3 leta..ampak men je blo lepo k sva se vedno mela lepe trenutke tko k usi..pač mal bedno kr sva bla ceu tedn v studentu skupi...pol je pa kr tko pršl..sm sla domov in ni meu želje d se vidva.kdaj pridm spet v kranj...in sm js čakala..sm si rekla zdej bos pa ti pokzu mal zanimanja..pa ni..pa sva se skregala sm rekla uredu pa nč...in to je blo to...pol je zacel govorit ne vem kdaj se vidva..in avtomatsko eni kr reku za msn..to je to...pa sta s eona2 zacela ment..z mano se je pa menu se sam tak vsakdanje stvari itd. skos odlasvau kdaj se vidva pa neki..pršu je k men z bratom enkrat sta se z motorjem oglasla..k se ze takrat nisva vidla skor 14dni..smo sli na kavo, pol sm mu pa rekla če lahko grem z njim v kranj..je reku ne kr grem domov (BEDN izgovor, k bi lhk reku tut ce grem k njemu, oz. pač ne sou domov)..in nism mogla..k sm se zjokala me je objel pa reku d se bova zmenla kdaj se vidva...v soboto je pa mel namen it v ambasado..sm hotla zravn..je reku ne ne morm..hočm bit sam..pa je bil z njo zmenjen..men se je srček trgu:((((..najhujša noč v mojem življenju..na vso moč sm si želela bit z njim, itd. on pa sam in sm vedla da se ona....POL SM VIDLA po slikcah iz Ag objet z njo pa vse...men je pa še sms napisu nism z nobeno p me klicu....pol se je pa tak nadaljeval sta se ona2 zacela dobivat in so pol šli na par patyjev..js sm sam ga dobla se pol 1x na kavo v lj k sm bla in je reku d mu je zal bla bla ampak nc druzga...lupčka mi je še dal in je reku se slisva..ja..me je klicu takoj eno uro po tistem...ful prjazn..sm misla d je kul pa vse...ITAK D NE:(((((...to je blo to...sm šla se sam v najino sobico po stvari in od tax naprej spala pr sosolki...on pa ze itaknormalno jo furu v sobo...NAJINO v studentu ane...in spi zdej na moji biusi postlci cez vikende(sm se odjavla iz studenta) itd. enostavno je zasedla moje mesto..tip se obnasa kt k sm js ona..zadni najini smsi k so bli je napisu da kaj mi je pet k sm mu poslala d sm zalostna..pol k sva se skregala pa d je v vsem bolsa, da naj ga ze pozabim in d sm otrocja....pustila sm..nc vec pisala..pa mi je napisu se po tistem..pozdravck z ambasade..pa pol se en sms d ma novo cifro....pol pa še en sms..d naj dam jogi nazaj v sobo(k sm si vzela jogi iz sobe d sm spala pr sosolki ane). d ne rečem d je biu jogi in MOJA rjuha na njem krvava!!!predstavlite si vs ta moj šok..k še srček ne dojame da si sloh narazn pa najdes fotke k sta bla skupi pa napisan na listku moj moj pa krvavo rjuho...zdej je se prejsno nedeljo napisu moji uni sosolki sam na msnu..ce ge je ona tut zbrisala z mnsa..pa ahh vse ste omejene papa...tko nekak....in to je to..zbrisu iz lajfa k je vedno bil tok čustven, jokala sva skupi, skos mi je govoril d sm prava, d me nikol ne bo spustu iz rok in mi bo moril skos da noče nehat z mano bla bla...sanjal o hiški k jo bova mela vseeee...pr men biu 1000000x z mami sta se noro stekala bla bla..eh:((( ona je pa 19 let stara (midva sva 21), flešerka, k ga očino ni motl d se je drogirala(zdej se ne vec), k je tok drgac proti drogam. ni besed...tega si ne bi misla od njega niti v sanjah. THE END:(
Joj lubca pa pozab ga...res ej!sama sebe boš uničla.Pa ne glej tistih slik an kerih je z njo.Pa izogibaj se ga na km...moraš.Prisili se v to da ga pozabiš.Uniči vajino pretklost..verjemi da bo bolše!Samo uničeval se boš s tem..pejd s sošolkami v diskač in se znori.Če ti piše sms ti ga lahko piše s tem da naredi pozornost na sebe..ker moškim ful ugaja če jih nekdo obožuje.Tip lahko s tem preverja če ti je do njega al ne.
A ti mu pišeš kaj drugače sms?In odpišeš ko on piše tebi?