Najbolj paše takrat, ko ga nekaj časa ne vidim, in takrat mi je čisto vseeno, kateri del dneva je.
Drugače sm bla pa včasih ful bolj za zvečer in sploh ne zjutraj, trenutno pa kaže ravno obratno, ker sem zvečer preveč utrujena, zjutraj pa itak nimam moči, da bi se upirala. Najbolš je pa popoldne, I guess.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Velouria napisal/-a:Najbolj paše takrat, ko ga nekaj časa ne vidim, in takrat mi je čisto vseeno, kateri del dneva je.
Drugače sm bla pa včasih ful bolj za zvečer in sploh ne zjutraj, trenutno pa kaže ravno obratno, ker sem zvečer preveč utrujena, zjutraj pa itak nimam moči, da bi se upirala. Najbolš je pa popoldne, I guess.
ja js sm opazla tud tko...učasih sva ful zvečer prakticirala, zdej pa vedno bol zgodi popoldne, če spiva skupi lahko tudi zjutro...
Men definitiuno zjutri, pa še nism dognala zakaj Ponavad se zmer prej zbudim, pol se mi ne da več spat in se začnem "guzit" tko da zbudim fanta in njegouga ... pa gremo začet dan na najbolši možni način. Kdaj bo spet tko lepo?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...