Še manj pa skrbet za matematiko, ki je sramotno vsako leto lažja in lažja...
 (mislim, nimam nič proti, da je lahka, samo to ni nekak na nivoju mature
  (mislim, nimam nič proti, da je lahka, samo to ni nekak na nivoju mature  )
 )

uglavnem - 1.vtis - težka. hvala bogu da je konc.
 uglavnem - 1.vtis - težka. hvala bogu da je konc.
 jst sm mela višji nivo in lah rečem da mi tut ena naloga ni bla lahka, slušno 1. naloga je bla lahka( mam isto kot ti ¤MiSsY¤) 2. naloga je bla pa res kr neki, tko hitr je vse šlo, čudn so govoril...eseji so mi bli pa kr lahki tko da vsaj to je šlo. Pa pr ns na šoli so se vsi prtožval kako je blo težko, mislm da ni blo enga da bi reku da mu je blo lahko.
 jst sm mela višji nivo in lah rečem da mi tut ena naloga ni bla lahka, slušno 1. naloga je bla lahka( mam isto kot ti ¤MiSsY¤) 2. naloga je bla pa res kr neki, tko hitr je vse šlo, čudn so govoril...eseji so mi bli pa kr lahki tko da vsaj to je šlo. Pa pr ns na šoli so se vsi prtožval kako je blo težko, mislm da ni blo enga da bi reku da mu je blo lahko.
 že pr prvi se mij zataknil pa sm pol nekak use rešla...druga [mankajči stavki] se mi nikakor ni izšla tko da sm pol mal ugibala
 že pr prvi se mij zataknil pa sm pol nekak use rešla...druga [mankajči stavki] se mi nikakor ni izšla tko da sm pol mal ugibala   k sm pršla do gap filla pa časov mij itak že use dol padl tko da mij posledično tut koncentracija padla in sm pomoje pol zgrešila
 k sm pršla do gap filla pa časov mij itak že use dol padl tko da mij posledično tut koncentracija padla in sm pomoje pol zgrešila   slušno prvi del mi je še nekak šlo drug pa polom...eseja sta bla kul..sm se kr razpisala..zdj sam upam d nism kšnih velikih napak delala...
 slušno prvi del mi je še nekak šlo drug pa polom...eseja sta bla kul..sm se kr razpisala..zdj sam upam d nism kšnih velikih napak delala...