mariah napisal/-a:al pa tudi če jim malo poližeš jajčka meni je to kul, ker vem da dragemu ful ful paše, čisto ga obnori..
Jp se strinjam...sem mu sama to v kratkem prvič nardila in sm mislila da ga bo raznesl
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
MilkyWay napisal/-a:moj pa ful ne mara d še kej delm umes...vedno k ga probam kam drugam taknt, mi on vedno umakne roko, d ga pustim
mogoče ga žgečka.. k tm med odprtino pa jajčki jih fuul žgečka..mojs ezačne kr smejat.. vrjetm morš mau bl na hard jajčka prjet da ni pol tko k da ga žgečkaš
MilkyWay napisal/-a:moj pa ful ne mara d še kej delm umes...vedno k ga probam kam drugam taknt, mi on vedno umakne roko, d ga pustim
mogoče ga žgečka.. k tm med odprtino pa jajčki jih fuul žgečka..mojs ezačne kr smejat.. vrjetm morš mau bl na hard jajčka prjet da ni pol tko k da ga žgečkaš
ja sej že na splošno je ful žgečkliv...bom probala malo bol na hard primt ma do neke meje
najprej bodi sproščena...in pa seveda prepričana da si to želiš tut sama...
pol pa začni po svoje...zaribat nimaš kej, razn če ga ugrizneš seveda...
v vsakem primeru pa ti lahko pomaga in svetuje tut sam...
srečno