Hm...ja nisem vedla, da je sam za eno noč .Če pravim, da tega ne razumem kako se je trudil zame celo leto,potem pa,ko me je dobil...adijo!Ne vem, res ne vem kaj naj si mislim.Očitno že nisem bila ta prava .Žal mi je samo še to, da se več ne moreva normalno pogovarjat kot sva se prej.Upam, da ga bom res čimprej pozabila pa čeprav me še čaka dolgo obdobje prebolevanja!!!
Ja očitno pa res!!!Saj zaj sem že boljše, sam ko ga vidim me vse spreleti znova...Zdaj ko sem ga vidla z drugo,nekako bolj dojemam vse to z drugega zornega kota Se bom potrudla...
Mimi_M napisal/-a:Nikoli ne veš, sploh pa ne moreš tako sodit o drugih... Jaz sem bila s tipom recimo skupaj 9 let, živela sva skupaj, pa sva oba že kakšen mesec po koncu najine veze imela drugega partnerja, s katerima sva še sedaj, po skoraj 2 letih. On je menda srečen z njo, jaz tudi s svojim... Jaz sem z novim začela, ker mi je bil všeč že od prej, on pa (bivši) je bil menda težko sam, ampak očitno je takoj našel tako punco, s katero se je ujel. In se mi zdi najbolj glupo, ko nekdo na to reče, da če si pa takoj najdeš novega, potem pa da prejšnja veza ni bila bogve kaj. Upam si trdit v imenu obeh, da je bila najina veza skoraj popolna, dokler je trajala...Oz. do malo pred koncem.
Jaz sploh nisem hotela tega trdit. Zato sem tudi napisala, da ni to 100 %. Ampak res pa je, da dostikrat je tako, da če začneš takoj novo zvezo, ni uspešna. Itak pa so primeri, ko ni tako. In me veseli, da je vajin primer takšen. Ampak vse je odvisno od posameznega primera in posamezne osebe.
*MiNNy* napisal/-a:Hm...ja nisem vedla, da je sam za eno noč .Če pravim, da tega ne razumem kako se je trudil zame celo leto,potem pa,ko me je dobil...adijo!Ne vem, res ne vem kaj naj si mislim.Očitno že nisem bila ta prava .Žal mi je samo še to, da se več ne moreva normalno pogovarjat kot sva se prej.Upam, da ga bom res čimprej pozabila pa čeprav me še čaka dolgo obdobje prebolevanja!!!
Verjetno si mu bila všeč prej, ko si mu bila nedosegljiva, potem pa ne več. Sploh se ne sekirat zaradi njega. Bila je samo ena noč in boš hitro pozabla. Sam kak luškan fant mora priti mimo, k ti bo mal srček zaigral pri pogledu nanj in bo ta noč pozabljena. REs pa je grdo od njega, da storil tako. Ampak vsi delamo napake.
kikyca napisal/-a:Hello punce! Nikoli si nisem mislila, da bom pisala kdaj tole tu gor... ne davno nazaj sem pisala kako sem srečna in kako super fanta mam...ampak zdaj mi je tako hudo, da si sama nevem več pomagat... nevem zakaj se mi vedno bolj zdi, da večina vez propade po 3 letih? Mene je moj pustil pred 10 dnevi, vendar sem dobila občutek da še imam šanso pri njem, ker mi je dal upanje vse do včeraj, ko je spet rekel da je boljše da sva narazen. Nikoli ne bom razumela, da se lahko ena tako super oseba spremeni v to kar je postal on. Nekje pol leta se je že čudno obnašal do mene a sem mislila, da ni nič pretiranega, začel je ven hodit s prijatelji in pit in zgleda da mu je to full prišlo v navado, ker v zadnjem pol letu samo gleda kam bo lahko šel ven in se ga napil, tako me je tud prevaral in mi povedal ter dal konec. Jaz ga mam pa preveč rada, da še zdaj nisem dojela kaj se dogaja, enostavno ga ne morem prebolet ker mi je full težko nonstop razmišljam o njem, se jočem, nobena tolažba prijateljic ne pomaga... najbolj me pa boli, da se on obnaša do mene kot da sem jaz njemu kaj naredila... kot da mu je naenkrat vseeno za 3 leta, ki sva jih preživela... resnično ne morem dojet kaj se dogaja, sama sebe prepričujem da morem pozabit - it naprej, ampak ne gre... ker je res bil popolna oseba, zdaj pa kot da bi ga nekaj obsedlo... čisto sem zmešana in obupno ga pogrešam...
To kar čutiš ti sedaj, nas je verjetno že čutilo veliko tukaj. Z mano vred. Tudi meni se je zdelo, ko sem z bivšim končala, da se je totalno spremenil in da ni bil več ista oseba, kot takrat, ko sva bila skupaj. To je zgleda nekaj normalnega. In tudi čisto razumem, da ti nič ne pomaga, nobena tolažba in nič. Jaz se spomnim, kako sem 14 dni po tem, ko sva končala, sedela v družbi 20 ljudi v baru, a jaz sem se vseeno počutila tako sama, da bi najrajši umrla. Ker nobena druga družba ni bila tisto, kar je zame predstavljal on. Jaz sem rabila njegovo družbo. Ampak skozi to fazo prideš. In jaz sem zelo srečna, da sem prišla skozi njo, ker nikomur ne zavidam tega občutka. Lahko povem samo že tisočkrat povedano, da čas prinese svoje. In za vsakogar zopet posije sonce.
Kikyca... mi je popolnoma jasno kaj doživljaš, tudi jaz sem bila že skoraj na tem, da s svojim neham po treh letih pa sva hvalabogu rešila.
Mogoče glej, nočem nobenga zagovarjat, samo pač gledam objektivno in povem, kaj so bili pri meni očitki z njegove strani. Veliko tipov gre v neko vezo, jim je čist ok, potem se pa začnejo s časom počutit utesnjeno. Ne vem sicer, kolk mu težiš, ampak veliko jih enostavno skensla ženske, ker se počutijo, da ga omejujejo in jim je vedno bedno, ko hočejo žurat oz. kamorkoli, pa se morajo nekje zagovarjat oz. spraševat če lahko, poslušat teženje če se ne ravnajo po "navodilih" in podobne zadeve.
Saj pravim, kakšna si ti, ne vem, lahko sem pa 90%, da če tip po tolikem času neha z žensko, enostavno želi svobodo, glede na to, da se zaljubil v drugo verjetno ni.
Ne vem glej, zelo nedefinirano je rečt, kaj se je dogajalo, ker nisi nič opisala, samo rekla si, da te je pustil. Ponavadi če v vezi vse klapa, če se mata rada, ne nehaš iz danes na jutri. Malo mogoče (realno in iskreno) analiziraj, kaj so bili problemi, zakaj se je začelo dogajati kar se je, zakaj se je začel spreminjati. Moj se je recimo tudi delno spremenil, večkrat je nesramen itd... ampak mi je povsem jasno, zakaj - vsakič, ko sem mu težila in morila (ali pa še sedaj), je postal tak. Človek enostavno razvije nek obrambni mehanizem, ki se ob takih zadevah ponavlja in na koncu vodi lahko v konec.
In če ti je rekel, da je bolje, da sta narezen, resno razmisli, zakaj je tako rekel. Mogoče lahko še kaj rešiš, če ne pa upam, da se boš kaj naučila za naprej..
Glej, lahko pa, da je vse, kar sem napisala bullshit in se je enostavno naveličal. Ker ga ne poznam. Upam pa, da boš ti vedela...
Ojla, hvala za vse besede in za vzpodbudo. Nikol mu nisem težila, če je šel ven al pa karkoli, nikol ga klicala ko je bil veni, pomembno mi je bilo samo to, da se mi javi ko je doma, da vem da je vse okey. V bistvu sva se pogovorila in ugotovila, da je bla največja težava, da sva se bistveno premalo videla in da se nisva dovolj pogovarjala...Mi je tudi povedal zakaj je bil tak do mene... tako da zdaj sva sicer narazen, ampak slišima se še včasih in kr normalno pogovarjama, še celo več kot prej se mi zdi...tako, da ne bom rajši hvalila nič bomo vidli kaj bo, tako kot ene pravite, čas prinese svoje. Lp
Zadnjič spremenil kikyca, dne 24. Maj. 2007 14:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Mene pa zdej pusti cist na miru...videla ga tudi nisem nic( niti nisem, kot sem napisala sla v sobo spat). Ne morem..preveč je hudo:( Pa NAJBOLJ bedn občutek je ker ma drugo, ker vem gre z drugo zurat itd.TO najbolj boli...da bi bil sam pa zuru me ne bi tolk kr bi si rekla naj uziva ce kao prej ni mogu...kr ma drugo takoj se pa počutim kt d sm la res najslabsa.
Jz sm tut misla da 5 letne zveze pa nam nikol v živlen pozabla, da bom doma jokala še preostalih najman 10 let ... sedaj po 5 mescih sem srečna bolj kot kdaj koli v 21 letih mojega življenja.
POSKRBITE NAJPREJ ZASE POTEM SE PA OSREDOTOČITE NA DRUGE...
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
*_nincy_* napisal/-a:Najhitreje ga pozabiš da dobiš zamenjavo
Jz sm tut misla da 5 letne zveze pa nam nikol v živlen pozabla, da bom doma jokala še preostalih najman 10 let ... sedaj po 5 mescih sem srečna bolj kot kdaj koli v 21 letih mojega življenja.
POSKRBITE NAJPREJ ZASE POTEM SE PA OSREDOTOČITE NA DRUGE...
Sej sliši se grdo ampak je res. Sem imela jaz tudi tako izkušnjo - bila sem z nekom tri leta, skupaj sva živela, potem pa konec. Preselit sem se morala nazaj domov, sem mislila da bom umrla in da nikoli več z nobenim ne bom. Ja itak, po enem mesecu sem spoznala sedanjega in sva skupaj več kot tri leta. Zdaj sicer mislim isto, ampak po moje če bi nehala ne bi dolgo objokovala.
Življenje je eno samo in resnično ga ne bi zapravljala za jokanje za enim tipom. Saj ljubiš, ampak ljubiš lahko večkrat. In ljubiš predvsem tistega, ki ti to zna vračati...
Bi se kar pridružila temu mnenju. Po obeh propadlih zvezah je bil najlepši ravno dan, ko sem začela spet uživati v življenju in početi stvari, ki jih rada počnem brez tega, da bi se ozirala nanj. Jutri bo en mesec odkar sva narazen, jaz pa grem zvečer na dejt. In uživam v pozornosti.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Jap, vse to se tako lepo sliši, ampak teorija se zmeraj razlikuje od prakse. Jaz sem tudi kmalu po razpadu zveze se začela z nekom videvat, ampak moj srček enostavno ni bil pripravljen na novo ljubezen. Od vsake posameznice/posameznika je odvisno, koliko časa potrebuje za ponovni začetek in vsak recept ne more koristit vsakomur.
Moja prijateljica menja tipe kot po tekočem traku (takoj ko z enim zaključi, začne z drugim), medtem ko jaz nisem tak tip človeka, da bi se ravnala po tem načinu. Enostavno potrebujem čas, da prebolim, se postavim nazaj na noge, sama pri sebi razčistim in grem počasi naprej po tisti poti, ki meni paše in ne po tisti, po kateri mi vsi svetujejo naj grem.