to je kr drago... jst sm dala 12,5 pa sm dubla že 3 pare... za probavat...InEs1991 napisal/-a:jaz sem danes dobila prve leče, poskusne en par za en mesec, dali so mi pa pure vision, pa sm za pregled pa lečke plačala 21€ tko da se mi ne zdi drago
Kontaktne leče
rebel* napisal/-a:InEs1991 napisal/-a:no ja men se ne zdi drago še z uno tekočino vred.. no sej važn da jih mam , bi dala tud 2x več za leče
pa sej tekočina (če je ta velika flaša) je itak neki čez 3 stare jurje tko da si čist normalno ceno dobla
ja ta velka flaša je, pa sej nism sam leče dobila za 20 € še prgled pa tekočina je zravn...no ja sej ni važn

Men je tut tole mal sumljiv, da bi ble leče 12,5 € sploh k maš notr 3 pare. Jest dam za svoje 2 tedenske 25 € (J&J) in itak lah sam rečem hvala tistmu k je izumu leče, sploh tkole za poleti, čeprav jih skoz nosim. Sam poleti maš pa še sončna očala in bi moral konstantno menjat 

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
niso ble leče 12,5. jst sm plačala za pregled in zdej pač testiram leče. te leče so zastonj. pa še eno mini vodo sm dobila zraven. pa še leč bom dobila, če mi te ne bojo qlMIGRENA napisal/-a:Men je tut tole mal sumljiv, da bi ble leče 12,5 € sploh k maš notr 3 pare. Jest dam za svoje 2 tedenske 25 € (J&J) in itak lah sam rečem hvala tistmu k je izumu leče, sploh tkole za poleti, čeprav jih skoz nosim. Sam poleti maš pa še sončna očala in bi moral konstantno menjat

Jaz mam tud dvotedenske od J&J pa dam za eno skatlico 7.500 sit, torej nekje 30 €.
Drugac pa, ko je ena napisala, kolko jih lahko nosis. Jaz sem samo povedala, kaj so mi do zdaj zmeraj pri oftalmologu rekli. Saj jaz jih tud nosim vec, kot 7 ur na dan. V bistvu skoraj cel dan.
Drugac pa bi brez njih vrjetno kr umrla... Ful se navadis in tak kot je rekla MIGRENA, je poleti najhujse brez lec.
Drugac pa, ko je ena napisala, kolko jih lahko nosis. Jaz sem samo povedala, kaj so mi do zdaj zmeraj pri oftalmologu rekli. Saj jaz jih tud nosim vec, kot 7 ur na dan. V bistvu skoraj cel dan.
Drugac pa bi brez njih vrjetno kr umrla... Ful se navadis in tak kot je rekla MIGRENA, je poleti najhujse brez lec.
Pozdravljene,..jaz uporabljam leče kakšen mesec pa nevem še katere mi odgovarjajo. Sem šla na pregled pa mi je zdravnica rekla da mi odgovarja bazna krivina 8.4 in 8.6 ko sem probala preve se vidla tako čudno malo megleno,.. zdaj uporabljam barne od fresh color pa sicer vidim bistro samo na trenutje kot da vidim dvojno.
Kaj predlagate?
Pa še nekaj če ima katera dioptrijo -1,25 imam lečke za prodat od J&J bravne zelene in ene navadne najnovejše od J&J.
Pišite...
Erika
Kaj predlagate?
Pa še nekaj če ima katera dioptrijo -1,25 imam lečke za prodat od J&J bravne zelene in ene navadne najnovejše od J&J.
Pišite...
Erika
Jst sem si pa, zdej kupila leče J&J, glede na to, da jih je veliko ljudi hvalilo in sem totalno razočarana!
Za vsako malenkost, npr. če jih z njih splaknem tekočino in nagnem roko preveč v levo/desno, se mi sprimejo skupaj. In ker so fuul mehke, traja pol ure, da jih sploh dobim narazen, ena se mi je pa celo strgala, ko sem to poskušala. Pa ko hočem dat lečo na prst, se mi kar prilepij gor in se obrne navzvem. Šele v enem tretjem poskusu mi jo rada dat na prst, ne da bi se prilepila, ampak takrat so je pa že skor čiist izsušena. Pri prejšnjih lečah se mi to ni nikol dogajal, tko da - nikol več.

Let the good times roll.