Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

A zaradi par jurjev nej bi se šla tkole ponižat .... jst se že ne bi ... da bi se mu še fajn zdel pol, k bi mislu, da si zaradi njega pršla :?
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

uršy napisal/-a:
cReAmY napisal/-a:punce a milste da bi blo prav d bi js v svoji sobi kdaj prespala? ce tok mori za jogi pa nej ma mene na njem ane:)))...mislim nvem..ful mam slab občutek d sm se prehitr pustila..nej ona ve da js spim v sobi, nej ma on probleme s tem kje bo spal pa kaj bo itd. itd. ..sam po drugi strani bi pa sebe mučla..nvem

Sam, če je tak prasc kot pišeš, je zmožen tut tega, da bo kljub temu, da boš ti v sobi spala, ta novo prpelu in se tm lupčku pa po možnosti še sexu z njo :? ne vem, če ti bi blo kul :(

pa saj je lahko tudi ona malo žleht pa pripelje s sabo kakšnega fanta... mogoče kakšnega prijatelja, ki bi bil malo za sceno :twisted: ...bi fantu malo gobec zaprla.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ah, če bi men bivši kšne take scene izvaju, bi vrjetn misnla, da to dela z razlogom, da bi me prizadel, oz. da bi mi nagaju, al kar kol v tem stilu...kar pa pomen, da se očitno še ful obremenjuje z mano.

Men se še zmer zdi najbol dostojanstveno sam it in ga pustit pr mir in vse kar je povezan z njim.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

hmnja it.... glede na to, da ne živi v njegovem flatu, ampak sta pač cimra v študencu, ne vem zakaj bi se morala zdaj na vrat na nos selit. ok, itak da ne bosta kar v nedogled skupaj živela. ampak dokler si pa ne najde drugega stalnega bivališča, bi bila pa jst na njenem mestu kar lepo v svoji sobi v svoji postelji, ne pa nekje pri prijateljici na tleh.

se pa strinjam s tem, da ne scen delat in tipov s sabo vlačit. aja, pa to nared samo, če se znaš zadržat. da boš pa ponosno z dvignjeno glavo prišla nazaj, ob pogledu nanj se ti bodo pa solze ulile,...tega ne delat
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

ne ne ne...gre sam za to da se mi zdi bedno da si ona misl jeee šla je iz sobe js sm pa lepo med vikendi pr njemu, itd...on si nima mislt nc kao d sm prsla za njim lazit..to je moja uradna soba..tm k sm pr sosolki pač nmorm skos bit..misl en tip tut pridt k njej:) ..amm..gre se sam za to..plačujem v vsakem primeru, ker sem se danes odjavila iz študenta, ampak en mesec prej se je treba, tako d aimam sobo do 16.junija.

Pa tut..kar bo on nardil je njegov problem..js bi prsila tko d bi se ulegla in zaspala..on pa al bo postle umaknu(kar sm js nardila, jih dala narazn ze ravn zrd tega k sva sla narazn in jih je dal nazaj skupi - logicno ce ona spi pr njemu med vikendi), al bo sou k bratu spat k je sam v sobi...nej nardi kar hoče...če mi bo bad bo to zadnja noč v sobi.
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a tjask »

ej, ti kr pejt. soba je tvoja nima kej da sika... :evil:

držimo pesti, pol pa poročej kako bo :wink:
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

kak bedn je občutek da sta zdle skupi, v najini biusu sobici itd. :( nmorm vrjet kak je lahk tip tak postal..enostavno se obnaša kt d sm ona js :)) deluje tko kt d je z njo ze 3 leta itd...nmorm vrjet.
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anona »

Nč skrebet, saj ne bo trajalo.
Ni vse zlato, kar se sveti.
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Anona mislis? Vse deluje zelo resno..po 14 dnevih? res mi je čudn vse skup...piše moji frendici da ce ga je zbrisala z msna in da smo vse skup omejene..ne vem na kiro je se to letel..krnekii
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anona »

Ne morem ti za 100 % rečt, da bosta res končala, ampak ponavadi tako je. Ne vem, s tabo je bil le 3 tri leta. Tega ne moreš kar čez noč izbrisati, pa četudi skušaš to narediti. Takšen način pa ponavadi sploh ni uspešen, kot ga uporablja on. Tko da je velik verjetnosti, da končata.
Ni vse zlato, kar se sveti.
*MiNNy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Večeslavci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *MiNNy* »

Tudi meni se to dogaja!Kako ga naj prebolim?IMa kera kak nasvet.Danes je 3 mesce odkar sva bla skup.Pa to samo za eno noč :cry: On se obnaša kot da se ni nikoli nič zgodilo.Včeraj sem ga vidla kako je šel svojim best frendom in eno punco na pijačo.
Bed mi je.Ni mi več za živeti.Vsi mi govorijo naj ga že enkrat pozabim,kot da me nihče ne bi razumel kako težko mi je.Ko sva bla prvič skup me je vprašal kako pa zdaj naprej,a mu jaz nisem odgovorila,takrat je blo še prehitro zame!Zdaj pa je že prepozno...
Eno leto me je osvajal in ko me je končno dobil se je očitno naveličal...Kaj naj si mislim?Sem jaz kriva?....vem da sem :cry: Če ima kera kako podobno izkušnjo ali nasvet, naj mi prosim svetuje in pomaga!!!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

hmm, a pa si ti vedla, da bo sam za eno noč? :gruebel: ker če sta se tko zmenla, pol bi mogla vedt, da pač ne bo nč več, kot pa samo tista noč.
kriva nisi nč, če njemu pač ni več do tega, mu ni. kaj češ. ne pa sebe krivit, ker si kriva mogoče sam do te mere, da si misnla, da hoče kej več s tabo met.
ne se preveč sekirat, ker tip očitno ni zainteresiran zate. sj vem, da boli, sam čimprej morš pač dojet, da to pač ni to, da je bla ena noč in konc.
pa velik sreče :bussi:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Hello punce! Nikoli si nisem mislila, da bom pisala kdaj tole tu gor... ne davno nazaj sem pisala kako sem srečna in kako super fanta mam...ampak zdaj mi je tako hudo, da si sama nevem več pomagat... nevem zakaj se mi vedno bolj zdi, da večina vez propade po 3 letih? Mene je moj pustil pred 10 dnevi, vendar sem dobila občutek da še imam šanso pri njem, ker mi je dal upanje vse do včeraj, ko je spet rekel da je boljše da sva narazen. Nikoli ne bom razumela, da se lahko ena tako super oseba spremeni v to kar je postal on. Nekje pol leta se je že čudno obnašal do mene a sem mislila, da ni nič pretiranega, začel je ven hodit s prijatelji in pit in zgleda da mu je to full prišlo v navado, ker v zadnjem pol letu samo gleda kam bo lahko šel ven in se ga napil, tako me je tud prevaral in mi povedal ter dal konec. Jaz ga mam pa preveč rada, da še zdaj nisem dojela kaj se dogaja, enostavno ga ne morem prebolet ker mi je full težko nonstop razmišljam o njem, se jočem, nobena tolažba prijateljic ne pomaga... najbolj me pa boli, da se on obnaša do mene kot da sem jaz njemu kaj naredila... kot da mu je naenkrat vseeno za 3 leta, ki sva jih preživela... resnično ne morem dojet kaj se dogaja, sama sebe prepričujem da morem pozabit - it naprej, ampak ne gre... ker je res bil popolna oseba, zdaj pa kot da bi ga nekaj obsedlo... čisto sem zmešana in obupno ga pogrešam...
Yada, yada, yada...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Anona napisal/-a:Ne morem ti za 100 % rečt, da bosta res končala, ampak ponavadi tako je. Ne vem, s tabo je bil le 3 tri leta. Tega ne moreš kar čez noč izbrisati, pa četudi skušaš to narediti. Takšen način pa ponavadi sploh ni uspešen, kot ga uporablja on. Tko da je velik verjetnosti, da končata.

Nikoli ne veš, sploh pa ne moreš tako sodit o drugih...
Jaz sem bila s tipom recimo skupaj 9 let, živela sva skupaj, pa sva oba že kakšen mesec po koncu najine veze imela drugega partnerja, s katerima sva še sedaj, po skoraj 2 letih. On je menda srečen z njo, jaz tudi s svojim...
Jaz sem z novim začela, ker mi je bil všeč že od prej, on pa (bivši) je bil menda težko sam, ampak očitno je takoj našel tako punco, s katero se je ujel.
In se mi zdi najbolj glupo, ko nekdo na to reče, da če si pa takoj najdeš novega, potem pa da prejšnja veza ni bila bogve kaj.
Upam si trdit v imenu obeh, da je bila najina veza skoraj popolna, dokler je trajala...Oz. do malo pred koncem. :wink:
Uporabniški avatar
nebo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nebo »

kikyca napisal/-a:Hello punce! Nikoli si nisem mislila, da bom pisala kdaj tole tu gor... ne davno nazaj sem pisala kako sem srečna in kako super fanta mam...ampak zdaj mi je tako hudo, da si sama nevem več pomagat... nevem zakaj se mi vedno bolj zdi, da večina vez propade po 3 letih? Mene je moj pustil pred 10 dnevi, vendar sem dobila občutek da še imam šanso pri njem, ker mi je dal upanje vse do včeraj, ko je spet rekel da je boljše da sva narazen. Nikoli ne bom razumela, da se lahko ena tako super oseba spremeni v to kar je postal on. Nekje pol leta se je že čudno obnašal do mene a sem mislila, da ni nič pretiranega, začel je ven hodit s prijatelji in pit in zgleda da mu je to full prišlo v navado, ker v zadnjem pol letu samo gleda kam bo lahko šel ven in se ga napil, tako me je tud prevaral in mi povedal ter dal konec. Jaz ga mam pa preveč rada, da še zdaj nisem dojela kaj se dogaja, enostavno ga ne morem prebolet ker mi je full težko nonstop razmišljam o njem, se jočem, nobena tolažba prijateljic ne pomaga... najbolj me pa boli, da se on obnaša do mene kot da sem jaz njemu kaj naredila... kot da mu je naenkrat vseeno za 3 leta, ki sva jih preživela... resnično ne morem dojet kaj se dogaja, sama sebe prepričujem da morem pozabit - it naprej, ampak ne gre... ker je res bil popolna oseba, zdaj pa kot da bi ga nekaj obsedlo... čisto sem zmešana in obupno ga pogrešam...

bejba, vem kako boli, če ti nekdo, ki ga imaš najbl rada pove, da je konec vajine zveze.
Glede na to kakšne scene ti je izvajal tvoj (hvalabogu) BIVŠI, ti lahko rečem samo to, da ti bo brez njega veliko lepše, boljše...trenutno se tega ne zavedaš, vendar vem, da bo čas dal svoje in ti bo vedno lažje, vedno bolj se boš zavedala njegovih napak...mogoče ti bo na koncu celo žal, da ga nisi ti že prej pustila.
Tako da pusti času čas, ne zadržuj svojih čustev v sebi, živi iz dneva v dan...in nekega dne se boš zbudila srečna, v objemu nekoga, ki te bo cenil in ljubil!
:bussi:
Zaklenjeno