Nej se sliši še tolk neverjetno, sam js sm že od prvega tedna 100% prepričana, da bo zmagal Andrej. Bom res ful presenečena, če bo zmagovalec kdo drug. Moj drugi favorit je Miha, ostalim pa ne privoščim najbolj...
Itak, da bo zmagal Andrej. Zato ker sploh noben ni nč posebnega po karakterju oz. nič kaj srce parajočega ni pokazu, sej tud on ni, ampak je pač zarad te njegove dolenjske avstralščine še največja eksotika.
jst bi zmago privoščila tistemu, ki je največ naredu za hišo BB, se trudu vzpostavt dobre odnose, naredu en osebni napredek, pomagu drugim itd... mislm, da je tok velik dnarja treba kolkr tok "zaslužit" in ni fer, da kr pade z neba nekomu v roke, ki ga dobi samo zato, ker se pač ni vpletal v prepire in je stal ob strani. pr ta novih je pa itak vprašljivo.
tko da jst bi dnar tud dala al andreju al pa stanetu ... pa tut mihatu bi jo prvoščla (ne glede na to, da je bil prvi vtis slab), ker se je ves čas trudu vzpostavt korekten odnos ... pa še vsakič je bil nominiran
Me prav zanima zdaj če bo Tjaša nominirana ker je neki govorila o tem kar so jo spraševali v spovednici..Če je bil Alen nominiran zakaj pol ona ne bo??
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
^^Stane kar jaz vem je bil pripravljen pomagati samo Tini in s tem tudi Tjaši.Nikoli ni imel lastnega mnenja in se je zmeram strinjal s Tino.Mislim,da si kateri drugi bolj zasluži teh 75.000evrov.
LP
verjetno bo andrej zmagal. ker je pač nekaj "posebnega" za BB. se pa strinjam, da bo v soboto alisa šla papa, če ne pride do kakšnih kazenskih nominacij, pa še v tem primeru mora biti to (tudi) tjaša.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.