Sex na javnem mestu?
-
- Sramežljivka
...v bazenu in potem še v kabini za preoblačenje v kopališču, na wc-ju v kavarni, za eno diskoteko na nekih ciglih, na klopci ob nogometnem igrišču, v gondoli, pozimi enkrat v gozdu ob smučišču, pa pol še nekrat spomladi v gozdu, na njivi oz. tam je blo neko grmovje in sma potem za tistim grmovjem opravila
, v bloku v kleti kjer je prostor za kolesa, pa seveda tudi v avtu na parkirišču...mislim da je to to ja 

seks na javnem mestu
mam eno lepo izjušnjo s tem, ko sva bla z bivšim na morju, pa sva kr na blazini na vodil. pa še valovi, naredijo svoje!!
poskuste, če še niste
poskuste, če še niste
Jaz pa imam izkušnjo na ljubljanskem gradu (sredi dneva
), drugače pa v kakšnem skrivnem kotičku v avtu, v pisarni (takšni, ki si jo deli več ljudi), pa sigurno bi se še kaj našlo.
Drugače pa mi seks na wc-jih ne diši, tudi v Atlantisu ne (več
, ker je vse pod kamerami in mi naslajanje varnostnikov ne paše ravno najbolj), vendar komaj čakam lepe in tople poletne dni za nove izkušnje 

Drugače pa mi seks na wc-jih ne diši, tudi v Atlantisu ne (več

Midva sva že na vseh možnih prostorih : v dvigalu, na Lj gradu, na biljardni mizi (u enem baru, ku imajo tko posebi pol biljarde), v parku (ponoči seveda), v bazenu, na igralih (zanimiva izkušnja...spet dogajalo se ponoči), v lokomotivi (taprava lokomotiva, ki je del enega spomenika), v kinu, v savni...jah dost prostoru je že bilo 

- delusional
- Cosmopsiho