Seks v troje
Roko na srce, bit za sex v troje morš bit pa že majstor, da so vsi do konca zadovoljeni
Sliši se simpl ampak po moje ni čist tako. Če se najdejo trije nezahtevni, z malim zadovoljeni potem ok, kaj pa če se najdejo trije nenasitni? Ufff
Jst osebno nism za te stvari. Mogoče za to, ker sm do zdej, več ali manj, mela samo resne zveze, in zdi se mi, da te kombinacije z resnim ali stalnim partnerjem nimajo glih prihodnosti.

Jst osebno nism za te stvari. Mogoče za to, ker sm do zdej, več ali manj, mela samo resne zveze, in zdi se mi, da te kombinacije z resnim ali stalnim partnerjem nimajo glih prihodnosti.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Ja jst bom tkle rekla...ja vsa poanta je samo v paru ane...kaka karakterja sta. če si to oba želita bosta šla in jima kljub vsem lahko zveza kljub tej izkušnji uspe ane.
Bejbe dejte se oglasit tiste ki ste že šle in malo več povejte o tem...lahko meni na PM prosim...
Bejbe dejte se oglasit tiste ki ste že šle in malo več povejte o tem...lahko meni na PM prosim...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Jaz bi se pridružil enemu paru. Pa ni sreče kaj takega najti. Seveda "ga pustim na miru". Bi se posvečal ženski
Ampak ponavadi iščejo samo žensko za zraven.
Zakaj?
Ker:
- moški itak dobi kaj hoče (dodatno "ljubico")
- punca pa preveri svoja BSX nagnjenja oz jih lepo izkaže. Za žensko v paru je to verjetno "volk sit in koza cela" po mojem. Skompenzira svoje želje s fantovimi in ....

Ampak ponavadi iščejo samo žensko za zraven.
Zakaj?
Ker:
- moški itak dobi kaj hoče (dodatno "ljubico")
- punca pa preveri svoja BSX nagnjenja oz jih lepo izkaže. Za žensko v paru je to verjetno "volk sit in koza cela" po mojem. Skompenzira svoje želje s fantovimi in ....

-
- Cosmopsiho
z dvemi dečki ....seveda!( s tem da se onadva špilata rahlo erotiko, ne da se med sabo onegavita)
js pa dečko pa deklica....hm.....glede tega sem že nekoliko bolj skeptična....nevem, ženske me nekako nikoli niso spolno privlačle....
z mojim dragim in še s kom zraven. NO F***** WAY! pa ne bomo zdej s tem nikoli ne reci nikoli....sm enostavno preveč ljubusumna in posesivna, da bi lahko gledala kako mojega ljubega ena punca samo gleda kej preveč , kamoli da morem gledat prizor kako moj dečko natepava eno drugo! to bi letele glave!
js pa dečko pa deklica....hm.....glede tega sem že nekoliko bolj skeptična....nevem, ženske me nekako nikoli niso spolno privlačle....
z mojim dragim in še s kom zraven. NO F***** WAY! pa ne bomo zdej s tem nikoli ne reci nikoli....sm enostavno preveč ljubusumna in posesivna, da bi lahko gledala kako mojega ljubega ena punca samo gleda kej preveč , kamoli da morem gledat prizor kako moj dečko natepava eno drugo! to bi letele glave!
gentille napisal/-a:sem za,ampak samo z 2ma moškima in pod pogojem,da ni vpletenih čustev. (seveda,da se med sabo poznamo in si zaupamo-ampak ne spet da smo nevem kok dobri prjatli)
ja ja tud js razmisljam tko.. nesmejo bit nobena custva vpletena.. ker ponavadi ko mam rada sm fuuul ljubosumna

gentille napisal/-a:sem za,ampak samo z 2ma moškima in pod pogojem,da ni vpletenih čustev. (seveda,da se med sabo poznamo in si zaupamo-ampak ne spet da smo nevem kok dobri prjatli)
se podpišem. če bi šla z mojim tipom, pa še s kakšnim kolegom...nevem če bi bilo med nama še kdaj tko kot je. če bi bila pa samska in bi dva človeka pribljižno poznala-mogoče. ne predstavljam si pa še ene bejbe zraven. 2 tipa-mogoče, še ena bejba...ne!
Če bi bla samska in bi dobila priložnost zakaj pa ne.
Z mojim fantom pa ni šans! Men se odtrga sam da se dotakne druge ženske, kaj šele nage dej bejž
Bi ga na mestu skloftala. Tko da se ne bi v to spuščala, nisem take sorte človek. Une k si pa to upajo in si tega želijo s svojim fantom, tistim pa svaka čast, ne vem kaj druzga reč. Majo dobr pošlihtan v glavi, js se pa ne bi mogla prpravt do tega da bi moj pred mano drugo obdelvou 
Z mojim fantom pa ni šans! Men se odtrga sam da se dotakne druge ženske, kaj šele nage dej bejž

- rdeče vrtnice
- Kofetarica