Seminarske naloge [ZT]
Seminarske naloge [ZT]
oj,zanima me,o čem naj pišem seminarsko nalogo? Situacija je taka
*sem kozmetičarka (zato mora bit neki v zvezi s tem)
*to o čemer bom pisala,moram potem tudi izvest
*čimbolje bi blo,da je na netu dovolj podatkov (tudi v angleščini)-ker moram naredit v SLO in ANG jeziku
prosim pomagajte mi s kakšnimi idejami
Edit: Mašaaa prosim, da ne uporabljaš toliko barv v posameznem postu, ker to ni zaželjeno - kar je tudi napisano v našem pravilniku.
LyLa
*sem kozmetičarka (zato mora bit neki v zvezi s tem)
*to o čemer bom pisala,moram potem tudi izvest
*čimbolje bi blo,da je na netu dovolj podatkov (tudi v angleščini)-ker moram naredit v SLO in ANG jeziku
prosim pomagajte mi s kakšnimi idejami
Edit: Mašaaa prosim, da ne uporabljaš toliko barv v posameznem postu, ker to ni zaželjeno - kar je tudi napisano v našem pravilniku.
LyLa
welcome to Prisneyland,Fish
za angleščino ni blema, k je ful tega n netu; drgač pa povj mal bl natančn kva te zanima, d vemo povedat. sicr se pa jst ponavad tega lotm tkole: najprej si na en list napišem vse teme k mi padejo n pamet d so zanimive, dobre, d so mi všeč..., sam si moršzto vzet vsaj kšn dan; no pol črtam vn teme, k niso tolk dobre, tko d ostane ene pet tem (mal več, mal mnj, sam ne mnj k tri - d je vseen dobra izbira); pol se pa mal sprehajam po googlu pa iščem kolk je kej o tem napisan, pa se pol na podlagi tega pol odločm za eno, pa še dve rezervi; za vsak slučaj č se izkaže d pa vseen ni tolk literature. tko no, mislm d je to zaenkrat vse 

Lohk bi recimo:
- Primernost ličil za različne oblike obrazov
- Maske in nega obraza
- Naravna "kozmetika"
- Kozmetični izdelki za nego telesa in obraza
- Kaj je bolj pomembno: modne smernice ali lastnosti naše polti in barva oči
- Kaj potrebujemo za dober Make-up
- Ali lahko ličila škodujejo koži in zdravju?
Nekaj od teh bi jih lahko celo združila, ker se mogoče pri katerih ne bi dalo izvajati še praktično. Lahko pa bi pri vseh naredila še anketo, pač mnenja ljudi, ki se ličijo ...
Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.
Lp, Nastja
- Primernost ličil za različne oblike obrazov
- Maske in nega obraza
- Naravna "kozmetika"
- Kozmetični izdelki za nego telesa in obraza
- Kaj je bolj pomembno: modne smernice ali lastnosti naše polti in barva oči
- Kaj potrebujemo za dober Make-up
- Ali lahko ličila škodujejo koži in zdravju?
Nekaj od teh bi jih lahko celo združila, ker se mogoče pri katerih ne bi dalo izvajati še praktično. Lahko pa bi pri vseh naredila še anketo, pač mnenja ljudi, ki se ličijo ...
Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.
Lp, Nastja
- _*Jagoda*_
- Komunikatorka
- Kraj: Slovenija :D
Seminarske naloge
Mene pa zanima kakšne seminarske naloge ste oz. boste opravljale pri maturi? Kakšen bo naslov in na kaj se bo navezovalo?
Jst sm mela pr sociologiji Vpliv medijev na lepotne ideale.
Gradiva je blo zadost. Sm pa tko že dve leti nazaj predelala vse gradivo od enga predmeta, ki ga mam zdej
vse prou pride enkrat.
Gradiva je blo zadost. Sm pa tko že dve leti nazaj predelala vse gradivo od enga predmeta, ki ga mam zdej

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)