kaj pa plaže?a so skalnate al prodnate oziroma kter bolj prevladujejo?
za kjerkoli na hvaru me zanima, ker sva itak avanturista in vsak dan an drugi plaži pa tko..

Jst sm bla tm že desetkrat, ampak prej ko še ni bil tolk skomercializiran in si bil res sam na plaži..Pa domačini so ful prjazni in hitr kakšnega najdeš da te za sto kun furq cel dan po plažah okoli otoka in ti še ribce za kosilce ujame 
 Ampak zdej je čist preveč folka tam..Je pa res da je Vis očitno poslovenjeno mendeno letovišče..Srečala sem že jana plestenjaka, martino kajfež, rebeko dremelj in sandija, enga atleta pa se ne spomn imena...Uglavnem vis je oh in sploh kresen, ampak ful mal in zadnje čase preveč natrpan s folkom...

... drugače pa trajekti vozijo non stop ... tako, da nimaš kaj lovit. Ker, če ne prideš gor, pač počakaš uro in to je to. Enostavno ne moraš pričakovat, da boš takoj prišla gor 
 ... Glede na to, da pa dobesedno padeš v Split (cca 5h vožnje), niti ni neka kriza potem čakat trajekt ... je pa res, da ne smeš it ob 7h iz LJ 
 ... ker potem se tvoja vožnja podaljša za 3x in prideš na hvar pozno ponoči. Ja, ko smo bli mi tam, so eni Nemci skor znorel, ker so se več kot dan vozili na Hvar ... jeba 
, Split. Pa definitivno apartmaje najdt prek neta. 

MIGRENA napisal/-a:Jest mam letos Korčulo v planu tko, da dejte komentirat tisti, ki ste že bli dol.