Seks v troje
-
- Sramežljivka
- Kraj: ljubljana
Tega pa ne bi nikol mogla nardit. Pa ne da me ne rajca, sam kar se tiče veze, pa čustev pa tega pa ne pride v poštev. Ker bi se na en način počutla kot da me je prevaru/al pa jst njega, čeprov bi bla zraven. Pač ne gre.
Pomojem to ne pomeni nč dobrega za zvezo. Ker sem tok mahnjena na to monogamijo, da se mi vse drugo ZELO upira.
Pomojem to ne pomeni nč dobrega za zvezo. Ker sem tok mahnjena na to monogamijo, da se mi vse drugo ZELO upira.
Men se zdi sex v troje neke vrste varanje. Nevem no, če maš nekoga res rad ne predlagaš sexa v troje, ker je sex pač nekej med dvema človekoma ne pa med tremi al več.
Če bi men tip predlagov sex v troje, bi se počutla res bedno, pa zdi se mi, da se ful žensk pol počuti, kot da one niso dovolj dobre, da ga ne morejo zadovoljit. Men se zdi, da je tke problem v tipu
Velik jih misle, da bo res izpadu neki jebač, če se bo lh pred frendi hvali, da je bil z dvema, ampak kaj ko ponavadi pri takih tipih ostane le pri besedah, ko je treba pa kj narest, je pa popolnoma nesposoben, in nikakor ne more zadovoljit nobene.

Če bi men tip predlagov sex v troje, bi se počutla res bedno, pa zdi se mi, da se ful žensk pol počuti, kot da one niso dovolj dobre, da ga ne morejo zadovoljit. Men se zdi, da je tke problem v tipu

Velik jih misle, da bo res izpadu neki jebač, če se bo lh pred frendi hvali, da je bil z dvema, ampak kaj ko ponavadi pri takih tipih ostane le pri besedah, ko je treba pa kj narest, je pa popolnoma nesposoben, in nikakor ne more zadovoljit nobene.

Mene zadnje čase full mika, da bi poiskusila v troje.Samo me full skrbi zaradi moralnega mačka, ker ponavadi nisem za one night stainde. Pri trojčku ti pa ne preostane drugega. Včasih sem bila full za, da bi še z 2 tipoma ampak mislim, da bi lahko spustila zavore in poiskusila jaz+tip+ženska 

Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
hi
Ce povem po resnici bi morda samo na tak nacin da bi jst pa ena bejba bile skupaj on pa sam gledal.Priznam da sem vedno hotela probat z zensko ampak nikoli ni bilo prilike
Ampak nebi mogla videt kako moj dragi drugo natepava,ni sans

Ampak nebi mogla videt kako moj dragi drugo natepava,ni sans
Re: hi
malecka24 napisal/-a:Ampak nebi mogla videt kako moj dragi drugo natepava,ni sans
Jaz tudi ne.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
Re: hi
g00fy_qa napisal/-a:malecka24 napisal/-a:Ampak nebi mogla videt kako moj dragi drugo natepava,ni sans
Jaz tudi ne.Trenutno nimam nobene želje po seksu v troje. Če bi to naredila bi blo one night stand, nikakor pa v zvezi.
še js se podpišm pod tole

Don''t care what people say, just follow your own way...
To je že dolgo moja tiha želja, čeprav ko sva z lubijem prišla na to temo, kakšno mnenje imava o tem, sem jaz nekako zablokirala v tem smislu, to pa ne bi šlo. Ampak bolj ko razmišljam, bolj me vleče.
Sicer pa bi se o tem kdo bo koga obdeloval še dogovorila. Vsekakor pa take kombinacije, da bi vsi trije uživali brez čustvenih bolečin in prizadetosti.
Mislim, da bi bila to lepa izkušnja, najina skupna izkušnja. Saj če vse to vzameš kot nek zanimiv, nevsakdanji pripetljaj in se ga lahko skupaj spominjaš, se nasmeješ, ...
To je stvar posameznika.
Sicer pa bi se o tem kdo bo koga obdeloval še dogovorila. Vsekakor pa take kombinacije, da bi vsi trije uživali brez čustvenih bolečin in prizadetosti.
Mislim, da bi bila to lepa izkušnja, najina skupna izkušnja. Saj če vse to vzameš kot nek zanimiv, nevsakdanji pripetljaj in se ga lahko skupaj spominjaš, se nasmeješ, ...
To je stvar posameznika.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Aneša se popolnoma strinjam s teboj...to mora pač par sam presoditi kako bsta funkcionirala potem kasneje po tej izkušnji. Je tukaj zaupanje. če si oba želota to izkušnjo doživeti bo vse lepo in prav.
No midva si blazno želiva to izpeljati. Sam problem je kje dobiti dekle, ki si to želi...
Kak predlog?
No midva si blazno želiva to izpeljati. Sam problem je kje dobiti dekle, ki si to želi...
Kak predlog?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...