Seks v troje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Seks v troje?

Seveda!
220
26%
Khm, dvomim
302
35%
No way!
314
37%
Samo v troje?
21
2%

Skupaj glasov: 857

sramezljivka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sramezljivka »

ja, midva s fantom sva tudi ze sedem let skupi... pa se full o tem menma... in je tak da itak on bi (keri pa nebi), sam da bi ble dve zenska... mene pa kr sciplje ce pomislim, da bi kero drugo gledu in se kaj drugega.... mogoce kje na morju, v tujini s cist eno iks, to bi blo pa po moje norooooo
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Tega pa ne bi nikol mogla nardit. Pa ne da me ne rajca, sam kar se tiče veze, pa čustev pa tega pa ne pride v poštev. Ker bi se na en način počutla kot da me je prevaru/al pa jst njega, čeprov bi bla zraven. Pač ne gre.

Pomojem to ne pomeni nč dobrega za zvezo. Ker sem tok mahnjena na to monogamijo, da se mi vse drugo ZELO upira.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Men se zdi sex v troje neke vrste varanje. Nevem no, če maš nekoga res rad ne predlagaš sexa v troje, ker je sex pač nekej med dvema človekoma ne pa med tremi al več. :x

Če bi men tip predlagov sex v troje, bi se počutla res bedno, pa zdi se mi, da se ful žensk pol počuti, kot da one niso dovolj dobre, da ga ne morejo zadovoljit. Men se zdi, da je tke problem v tipu :x

Velik jih misle, da bo res izpadu neki jebač, če se bo lh pred frendi hvali, da je bil z dvema, ampak kaj ko ponavadi pri takih tipih ostane le pri besedah, ko je treba pa kj narest, je pa popolnoma nesposoben, in nikakor ne more zadovoljit nobene.
:eek: :?
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a baby_doll »

Ja, seks v troje (in več) nima nič opraviti z ljubeznijo. Dobijo se pač ljudje, pari, ki hočejo večjo paleto zgolj seksualnih užitkov in s tem ninič naobe. Komur to ne znese pač tega ne počne. Vsaj sanjari pa o tem veliko ljudi obeh spolov.
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Mene zadnje čase full mika, da bi poiskusila v troje.Samo me full skrbi zaradi moralnega mačka, ker ponavadi nisem za one night stainde. Pri trojčku ti pa ne preostane drugega. Včasih sem bila full za, da bi še z 2 tipoma ampak mislim, da bi lahko spustila zavore in poiskusila jaz+tip+ženska :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a baby_doll »

Hm, jaz bi probala s parom in z dvema tipoma, zakaj pa ne. Ampak do tega bi moralo priti spontano v trenutku. Če se človek "naštimava", ni nič. Bi pa to naredila trezna in s treznimi ljudmi. Tale razmišljanja na topel poletni dan me naredijo horny...
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jowko »

Tudi meni se je ta želja izpolnila da sm z dvema :D Morm rečt da je blo super!
aneša
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a aneša »

Midva z mojim lubijem že kar nekaj časa razmišljava, da bi se nama pridružila še ena bejba. Samo nekako težko dobiš kje kakšno kandidatko.

Na kakšen način pa je prišlo do tega pri tistih, ki ste to že poskusili? Ste se poznali, našli čisto naklučno, mogoče preko neta, ...?
malecka24
Sramežljivka
Sramežljivka

hi

Neprebrana objava Napisal/-a malecka24 »

Ce povem po resnici bi morda samo na tak nacin da bi jst pa ena bejba bile skupaj on pa sam gledal.Priznam da sem vedno hotela probat z zensko ampak nikoli ni bilo prilike :oops:
Ampak nebi mogla videt kako moj dragi drugo natepava,ni sans
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: hi

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

malecka24 napisal/-a:Ampak nebi mogla videt kako moj dragi drugo natepava,ni sans

Jaz tudi ne. :? Trenutno nimam nobene želje po seksu v troje. Če bi to naredila bi blo one night stand, nikakor pa v zvezi.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Jaz nikoli ne bi mogla izvesti sex v troje. Prvic sploh vrjetno ne bi mogla sexat kr z enim, ne da bi kaj cutla do njega, tak da tud one night stand verzija odpade, kaj sele da bi se v to spustila s svojim fantom. Me niti ne mika.
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: hi

Neprebrana objava Napisal/-a ..aNia*. »

g00fy_qa napisal/-a:
malecka24 napisal/-a:Ampak nebi mogla videt kako moj dragi drugo natepava,ni sans

Jaz tudi ne. :? Trenutno nimam nobene želje po seksu v troje. Če bi to naredila bi blo one night stand, nikakor pa v zvezi.

še js se podpišm pod tole :? nikool
Don''t care what people say, just follow your own way...
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Mislm, da ne. Na-a. Dvomm.
aneša
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a aneša »

To je že dolgo moja tiha želja, čeprav ko sva z lubijem prišla na to temo, kakšno mnenje imava o tem, sem jaz nekako zablokirala v tem smislu, to pa ne bi šlo. Ampak bolj ko razmišljam, bolj me vleče.

Sicer pa bi se o tem kdo bo koga obdeloval še dogovorila. Vsekakor pa take kombinacije, da bi vsi trije uživali brez čustvenih bolečin in prizadetosti.

Mislim, da bi bila to lepa izkušnja, najina skupna izkušnja. Saj če vse to vzameš kot nek zanimiv, nevsakdanji pripetljaj in se ga lahko skupaj spominjaš, se nasmeješ, ...

To je stvar posameznika.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Aneša se popolnoma strinjam s teboj...to mora pač par sam presoditi kako bsta funkcionirala potem kasneje po tej izkušnji. Je tukaj zaupanje. če si oba želota to izkušnjo doživeti bo vse lepo in prav.

No midva si blazno želiva to izpeljati. Sam problem je kje dobiti dekle, ki si to želi...
Kak predlog?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Odgovori