Neee nooo... js še vedno nism prebolela Justin+Cameron Onadva sta mi bla tok perfect. Ta Biel se mi zdi pa še hujša opcija kokr Scarlett Tko naduta mi deluje, ne vem no. Vrni se k Cameron, Justin!
Menda je v Novi bil clanek o tem, da sta Justin in Cameron prisla skupaj na premiero Shreka 3 in naj bi se celo poljubla.. Nisem cist ziher. Men sta bla ona dva tud lepa. Oz. ona mi je lepsa kot tista Sedma nebesa girl:)
_Petra_ napisal/-a:Menda je v Novi bil clanek o tem, da sta Justin in Cameron prisla skupaj na premiero Shreka 3 in naj bi se celo poljubla.. Nisem cist ziher. Men sta bla ona dva tud lepa. Oz. ona mi je lepsa kot tista Sedma nebesa girl:)
Nista skup pršla, dala sta si pa lupčka na lička (tko je zgledal) in pol so vsi se razpisal o tem kako bosta mogoče spet skup.
A tako je to blo. Nice. Men sta oba dva cute, ampak ne skupaj. On pomoje kr pase z Jessico, ona bi mogla enga pravega dedca met. Npr: Jude Law-a. Ko sta skupi igrala v Pocitnicah sta bla ful sweet.
Jude (žrebec da ni večjega ) bi res pasal s Cameron Diaz. V filmu je bilo čutiti pravo kemijo - dobro sta odigrala, jaz sem se kar vživela. Justin pa mi deluje bolj nezrel in kot kakšen 20-letnik, zato bi še najbolj bil za skupaj (samo vizualno mislim) s svojo bivšo Britney. Z Jessico Biel pa... ne vem no, ne pašeta ravno skupaj