Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

TaDyY
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TaDyY »

sicer pa sama rabim tudi nasvet in kakšen "recept" k prebolevanju... :roll:
kakšni predlogi.. :?:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

jah, ne vem, ni kakšng posebnga recepta za to. ma pomoje vsak človk drugačno prebolevanje.
jst še nism ugotovila, kaj bi mi bl prou pršlo, da sva v stikih al da nisva. ko bom vedla, sporočim :D
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

prebrat 170 strani "tako ga pogrešam...kako preboleti?" :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

the big red machine napisal/-a:ti se pa res nočeš sprijaznit ane creamy?

kot sm že rekla nismo vsi tok brez čustev in nekaterim izguba neki pomen in se je težko sprjaznt.
A si res tok brez občutkov al se sam delaš frajerja?
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

ahh vazn da men biusi kr smse posilja...v soboto lep pozdravcek iz ambasade, v pondelk da ma novo cifro, uceri se je razpizdu kr sm jogi iz sobe vzela kr spim pr sosolki v drugi sobi...pol gremo na drink ne recem d je biu v istem lokalu..se mi je nasmejal..zvecer ze dbima sms..jutr da je jogi v sobi..in vazn d js nc ne odpisujem k bi sam zacel spet grde fore .(..aja pa da ne omenim da je jogi in rjuha bla tko fajn krvava :roll: ...dans mamo domski piknik in očitno jo hoce prpelat in da bo pol spala v sobi za katero se js plačujem?..men bo kr strgal[/b]
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ja faaaak, men bi se tud strgal ja... tud če bi še rajš pozabla, ne morš no :evil: ma, k bi ga prou pretepla, da bi dal mir... že tko je same mučke naredu, pol pa še tkole no...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

creamy, ignore him! a jogi je tvoj al kaj?
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

en jogi v sobi je moj ja..in pač je lahk vesel da ne spim vec v tisti sobi...sm si jogi odnesla drgam..in je seveda moril kr rabi jogi za svojo gospodično.kreten
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jaaa faaaakkkk.. sej ni njegov! kok je debil! :oops: pober še več stvari, use mu nes!
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anona »

Ej Creamy, jaz sploh nimam besed. Ne morem verjet, da taki kreteni na tem svetu obstajajo, a obenem verjamem, ker sem tud jaz enega takega imela. In poznam vse to, kako se oddaljuje, pa se noče več pogovorit, pa mu je kar vseen, pol je pa kar konc. In ko je konc, mu je tko vseen za tebe, da bi se te še kamen prej usmilil kot on. Še bolj žalostno pa mi je, da je takih tipov tako veliko. In jaz tega sploh ne razumem. Ne vem, ne more ti bit vseeno za človeka po 3 letih. Kakšni ljudje so to in kakšna družba je to? Brez vrednot in brez morale. Pa tudi po skoraj 3 letih, ko sem narazen s tipom, ki je bil takšen kreten do mene, spoznavam, da situacija ni dosti boljša. Da je na svetu 90 % tipov kretenov in da težko sploh še komu zaupaš. Mogoče pesimistična misel. V resnici nisem takšen pesimist, ampak bi rekla prej realist. Sprijaznjena sem s takšno situacijo, kot je in zaradi tega mi je boljše, ker si ne obetam več neke hude ljubavi v življenju.
Ni vse zlato, kar se sveti.
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

punce a milste da bi blo prav d bi js v svoji sobi kdaj prespala? ce tok mori za jogi pa nej ma mene na njem ane:)))...mislim nvem..ful mam slab občutek d sm se prehitr pustila..nej ona ve da js spim v sobi, nej ma on probleme s tem kje bo spal pa kaj bo itd. itd. ..sam po drugi strani bi pa sebe mučla..nvem
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

cReAmY napisal/-a:punce a milste da bi blo prav d bi js v svoji sobi kdaj prespala? ce tok mori za jogi pa nej ma mene na njem ane:)))...mislim nvem..ful mam slab občutek d sm se prehitr pustila..nej ona ve da js spim v sobi, nej ma on probleme s tem kje bo spal pa kaj bo itd. itd. ..sam po drugi strani bi pa sebe mučla..nvem

Sam, če je tak prasc kot pišeš, je zmožen tut tega, da bo kljub temu, da boš ti v sobi spala, ta novo prpelu in se tm lupčku pa po možnosti še sexu z njo :? ne vem, če ti bi blo kul :(
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

v bistvu sem ti to že včerej mislila predlagat, pa se nisem hotela vmešavat. prav je, da si se začasno umaknila, ker bi mu samo ego boostala če bi vpričo njega jokala in travmirala.
zdej pa lepo nazaj v svojo sobo, ker ni nobene logike v tem, da bi se morala ti selit, ona bo pa zastonj živela v sobi, ki jo ti plačuješ.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

se čist strinjam z julijo. kaj, tvoja soba je, ti plačuješ zanjo in da bi mogla zarad njega drugje spat??? ne ne, kr lepo v svojo sobico, drgač pa kr povej, pa ga pridm enkrat usekat na gobc :evil: :D
sicer boš pa vidla, al bo preveč mučno al ne, še vedno lahko pač greš nazaj k svoji kolegici, sam pol zahtevej, da nj on plačuje in ne boš ti.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst se pa definitivno neb vrnla v tisto sobo, to se mi zdi kr mal obupano in k da bi mu hotla s tem neki nagajat in vračat...pomojem bi se mu še fajn zdel. Jst bi se pobrala od tam in od njega in pač neb več plačvala za tisto sobo! Ko ga j*be!
Zaklenjeno