Jst sm rekla atiju,da mu bom placala zavarovalnino,ce hoce.Ker s tem pa res nima nc,da je avto zavarovan zame. Sej bo za bencin on dal,pa sm se zmer v plusu. So mi ga pa zavaroval naslednji dan ko sem nardila izpit,prej se sploh nisem usedla.
Jst sm mela dons 23.uro..bla je pa čista polomija.Prov na jok mi je že šlo ma že nasplošn mam slab dan. Jutr mam pa 2 ure skup..upam da bo kej bolš..ker bi res rada končno mela že društvenga
prosim če se da komu naj mi na zs napise v katerem kraju se lahko se opravlja izpit nekje blizu ljubljane pa kje bi bilo najbolse iti, mogoče kočevje, ribnica..zagorje..?? ker očitno za ljubljano nisem dosti sposobna. fulll hvala kdor mi bo kej pomagu... pa če je kdo delu u tem mestih mi lah mau pove kako gre use skp pr vs...
~NIA~ napisal/-a:^^ eni cppji veljajo sam za eno regijo (gorenjska, dolenjska)... res kr neki
so prilagojeni sposobnost folka sej ni čudnga da pol nastanejo stereotipi, kdo ne zna vozit (recimo lublančani pa žalčani )
drgač pa kolkr se spounem, u celu ni nkjer pisal da za kam ne velajo...
prvo pomoč pa radi zmečejo, če jo greš sam delat (da se sam prjaviš)... če pa prek šole (izbirne vsebine), so pa ponavad prijazni... to je tud krneki...