^ Ja, je zgledalo čisto tako ja. Edit: Ni bruhala, ker baje ne more.
Ma men se zdi ta naloga bedna; kul bi bilo, če bi moral shujšat le tisti, ki bi pač zaradi zdravja izgubili kakšno kilo.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Naloga je "kr neki", ja. Res zelo pametna, ni kaj. Eni se nažirajo kot prasci, drugi pa prisilno hujšajo- potem bojo pa itak vse nazaj dobil. Samo mi pa ni jasno po kaki logiki je BB razvrščal- recimo, da se mora Miha zredit (why?!?) ali pa Stane shujšat (enako: why?!?)...
ja tle je ena punca en link na 24ur dala pa sm brala to da je govorila tjasa tini, da sta si andrej in marina usec....itd.. in tina se je neki hvalila da ona use opazi, da cudno da to ni nic opazila...in da tudi ni opazila da je tjasi stane usec...mislim da je biu cisto na dnu strani stavek...
Jah tko je, Tina večkrat na dan, ponavadi po jedi, začne razlagat kako ji je slabo, kako bi šla bruhat, bruhanje, kozlanje, bruhanje, kozlanje,... Govori da ne je kruha, sladkorja,.... v isti sapi pa cuker z žlico je in si ga usuva na kruh. Potem ji je pa kar naenkrat slabo:) Je kr sumljiva, čeprav ne moremo vedeti če je to res.
*LittleBug* napisal/-a:Kaj sm jz nekje prebrala,da Tina bruha?Ko kej poje da gre bruhat?A to nej bi blo res?
ja kao zdaj ko se redi je pojedla ful piškotov pa jo je napihnilo (vroče testo-logično) in se je hotela it zbruhat, ker ji je bilo ful slabo, ampak ni mogla...folk samo brezveze napihuje zadevo, da se ma o čem za govorit, če bi hodila bruhat po jedi bi se to takoj videlo/slišalo