Smreka napisal/-a:*purple* napisal/-a:trdo prislužen denar?bulšit![]()
Ok, tole bom komentirala in še nekaj zadev, iz prve roke!
Delam za človeka, ki je ravno tako v igralniški industriji je precej bolj bogat od Rajkota. Na začetku je bil Rajko celo njegov poslovni partner, z Rajkotom sta imela to podjetje (kjer delam), ki ga je šef potem od Rajkota odkupil. Do bogastva sta prišla na povsem legalen način, ker sta znala izkoristiti prliožnosti v svetu, poleg tega sta na začetku sama garala in sestavljala, kasneje pa tudi po lastnih idejah izdelovala igralniške aparate, kar danes moj šef spretno prodaja še naprej.
Ok, s čim vse se je Rajko ukvarjal po tem ne vem, začetno bogastvo izhaja iz tega.
ja, to še jaz vem

elektronček, patentiranje aparata za rulete (neko elektronsko sranje, sej niti ne vem zakaj se točno gre), on pa Joc ... pa sej te stvari so dovolj znane in jasne. Včasih sta bila največja reveža, danes med najbogatejšimi. In denar je bil dobljen na legalen način. Take izjave mene tut pogrejejo, ko je človek z lastno pametjo prišel do denarja.
ampak moram komentirat post zaradi drugih stvari ... za nekoga, ki me je učil slovenskega jezika, si zelo slabo poučena v le-tem ... delal je za Rajka in ne Rajkota

drugače pa se že po celi Ljubljani govori, da je model ušel, ker so mu grozili