Ampk stvar je taka, da sm se že jst čist stisnjena sedela da sm se izognila tistmu mokremu delu, tko da ne mogoče da bi se stisnu tolk da bi ostal suh-kvečjem v naročje, sam ni to to, to bi že mal butasto izpalo Ja vem, zej boš izjavu, če ni butasto že to da se je vsedu na mokro-ne, ni, za moje pojme je to še v meji simpatičnosti
Joj.. Pač ne bi blo tko zlo fajn kt to kar je blo. u glavnem, ne razpravlamo o možnostih kaj pa če bi to, kaj pa če bi uno... opisala sem najbolj zanimiv pristop.pika.
In bom odprla novo temo najslabši pristopi Kje si pa že vidu da se tip ženski vsede v naročje-ok, če sta že par pa to, še mogoč vidš... sicr pa vidš da se kvečjm ženska k tipu vsede...
U glavnem, ni to to... torej, pričakujemo novo temo?
hmm skoraj vseeno je,kaj mi moški reče.. odbijajo pa me izjave, ki takoj namigujejo na seks.. če pa je moški tudi meni všeč, vžge, v nasprotnem primeru pač ne
pikpolonca napisal/-a:Bli smo zuni v enmu lokalu na pijači. In so za sedet neki fotelji. Pa smo mal stisnjeni sedel, ker je bil na enem delu fotelj moker, je nekdo neki polil.. U glavnem, za sosednjo mizo je pa en tip sedel pa sva se mal spogledovala..Potli so se njegovi frendi ful začel obračat prot nam pa obiral.. jst pa z uno kolegico ki je sedela najbližje meni isto. No potem se je pa kar naenkrat znašel pred našo mizo in se hotel vsest in jst ful zavpijem da naj se ne vseede ker je mokro-pogleda, pa vid da je res mokro-in se vsede zraven in reče "ni panike".. Revež je po moje meu celo rit mokro
mene bi zih očaral....če bi mi bil vsaj malo simpatičen!