Zgubil sm cifro...a mi daš svojo? taka posrečena čeprav že stara

Jochie napisal/-a:Pika82 napisal/-a:Z mano se je dolgo spogledova, se lepo nasmejal...naenkrat me zgrabil za roke in povlekel na plesišče, me močno stisnil k sebi in sma plesala. Nato si izmenjala številke in smo šli skupaj domov.
kdo vse???![]()
![]()
Na zacetku tega je pristop.inaa napisal/-a:nazadne k sm bla zuni sm se mal bols spoznala z enim tipom
To je pa pobiranje kontaktnih informacij ne pa pristop.inaa napisal/-a:in recem da grem po pjaco (ze proti jutru je blo) pa gre on zmano, pa narociva pa rece natakarca da ne strezejo vec poj pa on rece 'no poj mi dj pa en papir pa en kuli'..., pa mi poj svojo cifro gor napise pa se 101 rece nj kj poklicem al pa sms poslem![]()
AMPAK fora tega tipa je pa ta, da se men zdi da je mal tak zenskar, sicer je pa ful uredu, prjazn, sweet,... pa nism cist ziher kaj cem zj nardit![]()
ampk pristop mi je biu pa sweet
pikpolonca napisal/-a:... No potem se je pa kar naenkrat znašel pred našo mizo in se hotel vsest in jst ful zavpijem da naj se ne vseede ker je mokro-pogleda, pa vid da je res mokro-in se vsede zraven in reče "ni panike".....