g00fy_qa napisal/-a:Torej se ženska ne sme obleči kot se sama želi, saj bi to pomenilo, da si želi biti posiljena? Se moramo vse začeti zakrivati z ogrinjali ali pa vsaj navleči velik pulover in potem več ne bo posilstev? Če pa oblečeš krilo pa je to jasen znak da si iščeš posilstvo ...
Naj je ženska oblečena kakorkoli, to nikoli nikomur ne daje pravice da jo lahko posili. Pa ne zvračaj krivde na žrtve.
Ženska se ima pravico oblačiti, kot se želi, ampak naj potem tudi malo razmisli, kaj bo dala gor. Glej, razmišljaj kot moški (nikakor ne vsi!). Veliko sem se z moškimi različnih starosti pogovarjala okoli teh stvari.
Naj se nobena ženska ne dela nedolžne, saj se vsaka izzivalno obleče zato, da bi moškim padla prej v oči. Ženske obvladajo spogledljivo in zapeljivo gledati, ter obnoreti moškega s takšno lahkoto, da kar za verjet ni. Enostavno, skozi vso zgodovino, so želele ženske biti lepe in ah in oh in sploh.
Moški najprej zagledajo v klubih bitja, ki so bolj izzivalno oblečena. Nato se prično spogledovat, plesat, se zvijat. Nato pride do poljuba. Morda moški hoče nato kaj več in ženska se upre. Čakaj malo?! Najprej 2 uri zajebavaš in rajcaš tipa, nakar ga odrineš proč? Ja, seveda znori. Potem pa pridejo na vrsto koka, španska muha in podobne reči. Ena zadeva hodi z roko v roki z drugo.
Nikakor ne blatim žrtev teh dejanj! Ne želim, da bi kdaj kdorkoli to doživel, ne na sebi, ne na svojih otrocih!
Spolnost danes ni več osebna stvar, nekaj posebnega, spoštovanje telesa... Niti moški, niti ženske danes na to nimajo več takega pogleda. Sex je danes pač zadovoljevanje potreb. Mislite, da se danes spoštuje žensko telo? Danes se ženske fu*ajo z vsemi mogočimi stvarmi (in tukaj nikakor nimam v mislih vibratorje!). In samo in samo ženske so privedle do tega! Danes ni več vprašanje: " A misliš, da mi bo dala?", danes je dejstvo: " Normalno da bom dobo."
Govorim posplošeno, ne mečem vseh ljudi v isti koš, ampak precej veliko sem delala na temah in vzrokih za posilstva ipd.
Žrtev ni vedno žrtev, žal, ampak tako je. In tega bo vedno več, vprašanje je samo, koliko se bo o tem govorilo.