In sem zaljubljena ...
Če si res 100% da njemu ni do nč več ko "sranja" (čeprav ne vem kok si lahk 100% če ga direkt ne vprašaš!!!), pol ga ne več srat z njim. Vsakič k se s kom poljubiš, se še mal bol čustveno navežež na njega. In če bi ga rada prebolela, pol kaki poljubčki sploh ne pridejo v poštev! Resno mislim: dlje ko boš pelala tole, bol boš trpela...
*lp*
*lp*
uffffff!!!!!!!!!!!!!!
sem sam mal setkala po forumu, sam sem se mogla na hit oglast tule....
punca stran..... pa cimprej, ce hoces seb dober, sej mogoce si tak karakter, da te ne bi dotolkl, sam najhujs je k se tolazis! glej jst sm to delala leto in pol, sem samo sebe prepricevala, da mi je tak sam do tega da serema, sej da sicer ga mam rada, sam da hodla pa ze ne bi z njim! pa ne zato, ker bi jst to res hotla, zato ker sem vedla da on tega noce, ja?! razumes?! in kaj je blo pol, on tak ni biu resn, govriu je marsikej in jst sem cakala, ker sem misla da rabi cas... da se zresni (kera naivka) ..... in kaj mi naredi potem?! 1 mesec ni duha ne sluha o njem,mi je blo mal cudn kje hodi, potem pa pripelje deklico, ki bi naj bil popolnoma resen z njo, noro zaljubljen in v totalno resni zvezi!!!!! pol se je pa kr v mometnu zresnu in je sposobn zveze! zato ker jo ma rad! ceprav vem da ne bo trajal, in sem celo ugotovila, da je blo dost tut hormonov prisotnih v moji ljubezni, me je vseen prizadel, cist odvisn kaksna oseba si in kolk si res zalublena... ce si res in to zelo, se en pogovarji z njim, ker ce bi s tabo hotu bit, bi ze biu, verjem mi!!!!!! pa oprosti, ce sem te zbila, sam take stvari bols da takoj postavis na svoje mesto.....
pa velik srece
[/quote]

sem sam mal setkala po forumu, sam sem se mogla na hit oglast tule....
punca stran..... pa cimprej, ce hoces seb dober, sej mogoce si tak karakter, da te ne bi dotolkl, sam najhujs je k se tolazis! glej jst sm to delala leto in pol, sem samo sebe prepricevala, da mi je tak sam do tega da serema, sej da sicer ga mam rada, sam da hodla pa ze ne bi z njim! pa ne zato, ker bi jst to res hotla, zato ker sem vedla da on tega noce, ja?! razumes?! in kaj je blo pol, on tak ni biu resn, govriu je marsikej in jst sem cakala, ker sem misla da rabi cas... da se zresni (kera naivka) ..... in kaj mi naredi potem?! 1 mesec ni duha ne sluha o njem,mi je blo mal cudn kje hodi, potem pa pripelje deklico, ki bi naj bil popolnoma resen z njo, noro zaljubljen in v totalno resni zvezi!!!!! pol se je pa kr v mometnu zresnu in je sposobn zveze! zato ker jo ma rad! ceprav vem da ne bo trajal, in sem celo ugotovila, da je blo dost tut hormonov prisotnih v moji ljubezni, me je vseen prizadel, cist odvisn kaksna oseba si in kolk si res zalublena... ce si res in to zelo, se en pogovarji z njim, ker ce bi s tabo hotu bit, bi ze biu, verjem mi!!!!!! pa oprosti, ce sem te zbila, sam take stvari bols da takoj postavis na svoje mesto.....
pa velik srece

Uspeh ti da marsikaj, ne da pa ti tiste notranje sreče, ki ti jo da ljubezen!!!!
pa se bom še jaz oglasla...
ja tko je...sošolca sma..pa ful dobra frenda..in je tko..da on zaj meni bluzi kok je zalublen v mojo best frendico..zelo, zelo neprijetna situacija..
nisn mu povedla, da sn v njega...kr je brezveze...pač..v bedu sn rahlo..
srat pa ne mislm več z njim..je blo 4krat dovol
bo že nekak..sm nevem kak bo če bo pijan pa bo sral z mojo best frendico..kr ko ona to much spije je tut zmožna bit z njim čeprav ve da sn v njega...
bed pač..bo že...

ja tko je...sošolca sma..pa ful dobra frenda..in je tko..da on zaj meni bluzi kok je zalublen v mojo best frendico..zelo, zelo neprijetna situacija..

nisn mu povedla, da sn v njega...kr je brezveze...pač..v bedu sn rahlo..
srat pa ne mislm več z njim..je blo 4krat dovol

bo že nekak..sm nevem kak bo če bo pijan pa bo sral z mojo best frendico..kr ko ona to much spije je tut zmožna bit z njim čeprav ve da sn v njega...
bed pač..bo že...

ej
Takole je:imam enako iskušnjo.....
Če se želiš občasno fajn imet.....uživaj z njim, če pa ga želiš za fanta pa se takšni ponavadi pol umaknejo, KER če bi on želel resno vezo, bi ti to že pokazal.Če fant želi punco za vezo ji ponavadi to tudi pove. Temu tvojemu je pa po moje bolj do mečkanja pa še fajn mu je ker mu ne težiš!Kje bi pa boljšo ljubico dobu
Če se želiš občasno fajn imet.....uživaj z njim, če pa ga želiš za fanta pa se takšni ponavadi pol umaknejo, KER če bi on želel resno vezo, bi ti to že pokazal.Če fant želi punco za vezo ji ponavadi to tudi pove. Temu tvojemu je pa po moje bolj do mečkanja pa še fajn mu je ker mu ne težiš!Kje bi pa boljšo ljubico dobu

mene pa zanima neki... mam frenda , poznava se 1 leto in od takrat hoče bit z mano ( sex ), jz tega nočem ... rada bi bla samo frendica. nevem no, men je mal čudn sexat z nekom pa nisi z njim u vezi. Včasih me pokliče in povabi k njemu domov na kavo, pa točno vem da bo res kava+še neki kar hoče on. včasih se res mal mečkava pa skupi gledava tv ampak sex pa odpade. kar naprej me sprašuje če bi bla f** frenda, js pa vedno rečem da newem... sej mi je všeč ampak zalublena nebi mogla bit vanj. Js vem da sem mu všeč ampak samo telesno ...^^zdej pa: rada bi bla z njim SAMO kolegica ampak mi gre na živce ker hoče on SEX! Kko nej mu dopovem da nism za sex če ni čustev, če ni kemije??? 

Ja ko ti bo pač naslednič to reku, mu enostavno povej, da nisi za take zadeve, in bi pač bila z njim rada samo prijateljica.
Ne vidm pa smisla, da bi se sploh trudila bit z njim kolegica, glede na to, da si napisala da si mu ti všeč samo telesno.
Ko se vidita, pa kar pogumno in mu povej, kaj si misliš.
Ne vidm pa smisla, da bi se sploh trudila bit z njim kolegica, glede na to, da si napisala da si mu ti všeč samo telesno.
Ko se vidita, pa kar pogumno in mu povej, kaj si misliš.

Joj, jst sm tud v taki situaciji, sam da mi2 nisva full frenda...kolega pač.
Pa sva neki bluzila, se dala dol. Zdj sm pa čist zaljubljena, pa samo še na njega mislim. Res NORO
Pa sva neki bluzila, se dala dol. Zdj sm pa čist zaljubljena, pa samo še na njega mislim. Res NORO

Zadnjič spremenil nebo, dne 13. Maj. 2007 21:27, skupaj popravljeno 1 krat.
ja MI2 tud nisva nevem kakšna frenda , tko bolj kolega . K komu zapaše pa se pokličeva pa mal dobiva pa sm pr njemu pa se mal pogovarjava. sm js nism zalublena vanj, drgač mi je ful vredu. ampak se ne ujameva tko da bi hodila... on je 23, js 18 let. pa se vseen mal pozna tole v letih...obnašanje največ. 

-
- Sramežljivka
- Kraj: Ptuj
tud jaz imam "kolega" s katerim samo serema pa mi je na začetku dal vedet da bo samo to in nič več... ampak vsa njegova pozornost in smsi in vse ostalo so privedli do tega da sem se zatreskala in on to ve pa ga ne moti najbolj ampak še vedno vstraja samo na "sračkanju"... on misli da mi je samo ful všeč ne ve pa da sem zatreskana v njega... ne morem bit z drugim ker samo na njega mislim... kaj naj naredim pomagajte:................
...SaMa... napisal/-a:tud jaz imam "kolega" s katerim samo serema pa mi je na začetku dal vedet da bo samo to in nič več... ampak vsa njegova pozornost in smsi in vse ostalo so privedli do tega da sem se zatreskala in on to ve pa ga ne moti najbolj ampak še vedno vstraja samo na "sračkanju"... on misli da mi je samo ful všeč ne ve pa da sem zatreskana v njega... ne morem bit z drugim ker samo na njega mislim... kaj naj naredim pomagajte:................
Pomeni se z njim. Za zgubit nimaš nič.

Imaš, da me vikaš!
Re: In sem zalublena ...
orh|de]a napisal/-a:Blo je tko. Najprej sma sm srala ... z enim prjatlom to. Pa vedn, ko sm veni bli sma prišla skupi. Zdaj pa je sm se jz zalubla v njega![]()
![]()
![]()
Pa se nisn hotla ... zdj pa sm ful lubosumna, ko se meni s kiro punco.
A pol je bolš za mene da ne serema več?
Pa on neve, da sm jaz v njega. Pa mu tud ne mislim povedt. Je preveč neresn, da bi lahk mela kj več.
Meni je tko grozn, ker sam se nanj mislim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jst sm bla na istm...in mu nism povedala kr pač sm vedla d bo sam še slabš kr je bil neresn...no ok lohk bi rekla ženskar...in ja me je ful prizadelo, prejokala sm dost noči sam pol sm pa spoznala d bolš d prekinm to in grem naprej...in sm se sama tok disciplinirala d sm ga začela res gledat sam kt prjatla...no tut majn sva se družla...in zdej...zdej sva spet dobra prjatla in jst ga mam tut rada sam kt prjatla...on drgač ni nikol zvedu d sm bla vanga...vsaj omenu mi ni tega...in zdej lohk rečm d sm veseda d se je tok lepo vse razpletlo
T|gr|cE smo v osnovi prijazne živalce...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Js sm bla v ful podobni situaciji.
Poznam ga že skorej celo življenje, v 7. razredu (on je biu 8.) je neki namigovau, samo js nism hotela. In sm se zdej, v 4. letniku zaljublja v njega, je zvedu (na maturantskem) in je biu tkoj za (on trezn, js pijana). Še reku je da nima slabih namenou z mano.. Itak..
Nism mu pisala ne neč, kr sm vedla da je jebač (ženskar), da se ne zadovolji samo z eno in da njegova najdaljša zveza nvem če je bla 3 mesce douga. Potem se je še ena oseba začela umešavat in sm se oddaljila od njega (nobenih pozdravou ne neč).
Konec aprila sva spet pristala skupi (spet - js pijana, on trezn). Delovalo je ku da si to želi k me je prepričavu pr sosednji mizi naj prisedem h njemu, njegovi sošolci so me non-stop prepričavali. In tkoj k sm prisedla je ratu spet malo bolj "hladen" je zgledlo ku da se mu sploh ne da bit z mano oz. se z mano kratkočasi. Je pa res, da tudi js nism kazala da mi je všeč, v šoli pa sploh k je bla samo glava dol k sm ga vidla.
Vsi so rekli (tudi njegova bivša) da bo že kej s tega kr če ne, nbi biu 2x z mano (trezn) in naj se pogovorim z njim itd (ena k je bla z njim pa je rekla naj si ga izibjem z glave kr je pač jebač).. Samo do tega pogovora ni nikoli pršlo k nism mela "jajc" za sploh govorit od tega (js nism za neke ful globoke pogovore z nasprotnim spolom) in sm bla tko prepričana da nbo neč in po pravici povedano - se nism vidla v resni zvezi z njim. Zdej mi je pa žou da se nisva pogovorila.. Kr ne vem pr čem sm, mogoče če bi me odjebu bi ga lažje prebolevala itd.. Samo ok, zdej je kar je, zdej se sigurno ne mislim pogovorit z njim, k bi izpadlo čudno da bi se po več ku 2 mescih spomnla da bi ga blo fajn prašat kaj si misli.
Tko da ti se dej pogovorit z njim, povej kaj čutiš, mogoče bo začeu gledat drugače nate. On najboljše ve kaj bi in kaj ne bi, tko da ne moreš rečt da si 100%, niti če ga doro poznaš.

Konec aprila sva spet pristala skupi (spet - js pijana, on trezn). Delovalo je ku da si to želi k me je prepričavu pr sosednji mizi naj prisedem h njemu, njegovi sošolci so me non-stop prepričavali. In tkoj k sm prisedla je ratu spet malo bolj "hladen" je zgledlo ku da se mu sploh ne da bit z mano oz. se z mano kratkočasi. Je pa res, da tudi js nism kazala da mi je všeč, v šoli pa sploh k je bla samo glava dol k sm ga vidla.
Vsi so rekli (tudi njegova bivša) da bo že kej s tega kr če ne, nbi biu 2x z mano (trezn) in naj se pogovorim z njim itd (ena k je bla z njim pa je rekla naj si ga izibjem z glave kr je pač jebač).. Samo do tega pogovora ni nikoli pršlo k nism mela "jajc" za sploh govorit od tega (js nism za neke ful globoke pogovore z nasprotnim spolom) in sm bla tko prepričana da nbo neč in po pravici povedano - se nism vidla v resni zvezi z njim. Zdej mi je pa žou da se nisva pogovorila.. Kr ne vem pr čem sm, mogoče če bi me odjebu bi ga lažje prebolevala itd.. Samo ok, zdej je kar je, zdej se sigurno ne mislim pogovorit z njim, k bi izpadlo čudno da bi se po več ku 2 mescih spomnla da bi ga blo fajn prašat kaj si misli.
Tko da ti se dej pogovorit z njim, povej kaj čutiš, mogoče bo začeu gledat drugače nate. On najboljše ve kaj bi in kaj ne bi, tko da ne moreš rečt da si 100%, niti če ga doro poznaš.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ptuj