*hox* napisal/-a:^Poznam dve ki sta padli zaradi tega ker jima je crknu avto. Prvi je crknu že takoj na parkirišču, pa je reku samo adijo
hmm
 poznam primer ko je oseba šla prvič na izpit, pa ji je avto tud crkno na parkirišču......in kaj je blo....izpit je isti dan naredla, in ne niso je vrgli ker ji je avto crkno!
 poznam primer ko je oseba šla prvič na izpit, pa ji je avto tud crkno na parkirišču......in kaj je blo....izpit je isti dan naredla, in ne niso je vrgli ker ji je avto crkno!sicer pa takrat ko sem bla v AŠ mi je inštruktor reko, da če mi crkne avto, naj ne paničarim ampak lepo pržgem pa gremo dalje!

ni sans, noben me ne bo prepricu v to...
 ni sans, noben me ne bo prepricu v to... Pol pa przgala in sla lepo pocas na prej...Ce pol vozs normalno, te valda ne bo vrgu zato ker ti je avto crknu
  Pol pa przgala in sla lepo pocas na prej...Ce pol vozs normalno, te valda ne bo vrgu zato ker ti je avto crknu   LOL
 LOL 
 vsej jaz jih kar dosti poznam... čeprav vem, da je kar težko priznat svoje napake... ampak iz napak se učimo ne
 vsej jaz jih kar dosti poznam... čeprav vem, da je kar težko priznat svoje napake... ampak iz napak se učimo ne