Sončna očala

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Playgirl »

Sama imam alergijo na cvetni prah, tko da marca začnem s sončnimi očali in jih konec poletja snamen. So zanimiv modni dodatek in se splača dati malo več, že zaradi zaščite same.
Sploh si ne predstavljam, da bi vozila avto brez očal.

Prisegam na optiko Prizma na Fužinah ali v Novih Jaršah. Poleg dobre izbire, kvalitetnih očal, zmernih cen, imajo tudi dobre "prodajalce". Ne bom pa prebolela, da je Blanka šla. Ona je bila svetovna. :cry:

Sama sem za očala dala 25 tisoč, dve leti nazaj. Letos bi si kupila popolnoma prozorna očala...taka športno elegantna. Mam pa problem, da mi je večina očal prevelikih... :?
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a CommandykA »

prej vcasih nisem kaj dosti nosila soncnih ocal...prejsnje poletje sem si pa kupila od armanija ocala in so se mi zalimala na oke :D malo heca...brez soncnih ocal ne grem vec nikamor, kupim pa raje kaka ocala za malo vec dnarja da vsaj nekaj naredim dobrega za svoje oci glede na to da mam ful probleme...letos mam pa v nacrtu nakup novih diorjevih,meni zlooo lep model,taki kot pridejo letos v modo..malo vecji temni plasticni okvirji, za nekaj vec kot 30k + dioptrijska stekla to je pa menda okol 10k :? ampak pol mam za par let mir :)
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
januška
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a januška »

jaz jih ne nosi rada ker mi nekaj ne paše v očeh
muž jih pa redno in za njegovo darilo-očala sem odštela 27 tisočakov
so pa firma Bolle
mož pravi da so krasne
Uporabniški avatar
Tista
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tista »

Pri očalih ne šparam. Slaba očala ti naredijo več škode kot koristi. Sončna očala imam RayBan, za katera sem odštela cca. 25.000 sit.
Drugače sem pa za ta očala z dioptrijo nabavila tisti okvir roza od Vogue, ki jih omenja Ledenka, ker je resnično lep.
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

Sem bila prejšnji teden v Torri d'Europa v Trstu, kjer so tri optike. V vseh treh imajo znižana sončna očala, tudi ta nove kolekcije... od 20%, pa tudi kej po 40%. Se splača pogledat. Cene brez popustov pa so iste kot pri nas.

Tako, da punce, kr v Trst pogledat, če ne pa čakat na posezonske popuste.
Don't worry, be happy!!!
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a CommandykA »

bucka81 napisal/-a:
CommandykA napisal/-a:prej vcasih nisem kaj dosti nosila soncnih ocal...prejsnje poletje sem si pa kupila od armanija ocala in so se mi zalimala na oke :D malo heca...brez soncnih ocal ne grem vec nikamor, kupim pa raje kaka ocala za malo vec dnarja da vsaj nekaj naredim dobrega za svoje oci glede na to da mam ful probleme...letos mam pa v nacrtu nakup novih diorjevih,meni zlooo lep model,taki kot pridejo letos v modo..malo vecji temni plasticni okvirji, za nekaj vec kot 30k + dioptrijska stekla to je pa menda okol 10k :? ampak pol mam za par let mir :)

Moraš pa bit pozorna na to kak hitro se ti dioptria spreminja, ker pol ne boš mogla z njimi nič več čez par let, če se ti bo spremenila.
Zato jaz raje nosim leče in sončna očala brez dioptrije.

ja saj pol pac sipice menjas...saj okvirju ostanejo.. :razz:
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
metuljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica »

Tudi jaz imam v načrtu letos kupiti ena sončna očala. Ampak imam problem, ker imam tako obliko obraza, da mi nobena očala ne pašejo gor. Upam, da bom vseeno kaj dobila. Nameravam prav zato dati malo več denarja in iti v kakšno optiko, kjet ti tudi svetujejo kaj ti paše k obrazu. Res upam, da dobim kakšna simpatična očalca.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Ja, sej jst sm mela tud s tem probleme, da sploh nism najdla takih očal da bi mi pasale, ampak tam v optiki se ti prav posvetijo (no, naj bi se ti) in probaš ful očal in jih daš ene par v ožji izbor in potem na koncu izbereš med tistimi ... si moraš kar čas vzet :cool:
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
metuljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Ti si šla v tisto optiko v btc-ju ane? So se ti posvetili in si bila zadovoljna?
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Ja, jst sm bla v optiki Clarus in sm bla zadovoljna - sm dobila očalca :D
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
metuljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Bom šla pa tudi jaz poizkusit srečo. Pa upam, da mi ne bo treba it v deset optik, da bom kaj dobila :D
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

trenutno mam ena od Diorja, pa sem čisto zaljubljena v njih :love: na vsakem "steklu"(če se lahko tak izrazim) majo gor tako drobno zvezdico, na levi strani pa na okvirju nad "steklom" 5 malih kristalčkov...čisto iii so, kupla pa sem jih na morju v eni optiki, so blia kr draga, samo kaj naj če pa sem se zalubla v njih :oops:
as if.
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Emina »

Sončna očala nosim, trenutno od Gucci z rumeno šipo. Bi pa rada nabavila nove, malo temnejše, ker je sonce poleti ubijalsko!
Cena niti ni tako pomembna(no, nad 40.000 vseeno ne bi dala), važna je zaščita. Jaz poleti sploh ne morem vozit brez očal.
Zato punce, raje malo denarja na kupček dajte, pa si kupite 1 kvalitetna očala, ne pa 20 unih čip, ker je slabše, kot bi ble brez!
tara
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tara »

Emina se strinjam s tabo, boljše ena boljša kot pa 10 zanič. Jaz mem ene od G.Armania pa jih za nič ne zamenjam. No ja vsaj to sezono še ne.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

jas sem si tudi letos zamislila ena luštkana očala, sam vedno ko jih probavam se mi zdi, da mi niti ena ne pašejo.bla sem tudi v optiki pa mi niso nič kaj pametnega svetovali, tko da nevem če nebom spet brez ostala. :cry:
Odgovori