Matura [Združena tema]
Na ustnem imaš tri vprašanja, 1 ali 2 vprašanja pa sta iz višjega nivoja. Tko da v vsakem primeru maš enga oz. dva iz višjega.
Drgač se pa strinjam, da je prva pola ful lahka, kr maš res najbolj osnovne naloge. Druga pola je sicer mal težja, ampak zame ne glih ful težja. Na poskusni maturi so bile dokaj lahke naloge na drugi poli. Čist odvisn od primerov. Poglej si mal stare mature, pa boš takoj ocenla, če je zate lahko ali težko.
Drgač se pa strinjam, da je prva pola ful lahka, kr maš res najbolj osnovne naloge. Druga pola je sicer mal težja, ampak zame ne glih ful težja. Na poskusni maturi so bile dokaj lahke naloge na drugi poli. Čist odvisn od primerov. Poglej si mal stare mature, pa boš takoj ocenla, če je zate lahko ali težko.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
pri nas smo čez celo gimnazijo imeli kontrolne naloge na stopnji višjega nivoja. osnovna pola se mi je tako zdela otročje lahka, pri 2. poli je pa problem, da ima vsaka naloga kakšen haklc, pa še precej obsežno je, ker so naloge pač strukturirane. ampak ravno nobelov nagrajenec pa ni treba bit, da bi jih rešil.
Mene nekaj zanima...sem SŠ in imamo 4 predmete s tem da četri je izdelek z zagovorom.Jaz tega nisem opravla oz. ni zadostovalo in mi je prof. nalogo zavrnila.Rečeno mi je blo,da se lahko prijavim samo k avgustovskemu roku.Meni pa vseeno ni jasno zakaj glede na to,da mam vse predmete pozitivne in spričevalo v roki.A se jaz lahko kljub temu grem pisat normalno ostale predmete? Kak pa je potem s tem zaklučnim izdelkom?Ker ne manjka mi v celoti.Je že kdo bil v podobni situaciji? 

Ja lani je bila matematika tako lahka da sem jaz samo gledala kaj je z njimi narobe
...oz. sem čakal vsaj še en list z 2 zelo težkima nalogama pa ni bilo nič...tako da po pravici povedano lani je bila matematika velko POZITIVNO presenečenje....
Mi je pa zato sociologija delala težave
Eseji pa kot vedno brez komentarja

Mi je pa zato sociologija delala težave
Eseji pa kot vedno brez komentarja

najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
- **SiMoN@**
- Kofetarica
glede te bajle se pa čist usi k jo majo prtožujejo. pr ns vem d so delal poročila po 10 strani dolga, in to ene 10 poročil. to je 100 strani tipkanja
to je za štiri moje seminarske pri soci
pa količinsko je je tud tok ogromno, in še nič ne skrčijo tem. baje d tud k je na maturi po sklopih... da ni tko d bi npr. se ne naučil ene teme, ker je lahko vseeno vključena v en sklop vprašanj. npr. pr soci lahko komot tko naredim, imam 5 sklopov vprašanj, en je vnaprej znan, drugega si izberem.

pa količinsko je je tud tok ogromno, in še nič ne skrčijo tem. baje d tud k je na maturi po sklopih... da ni tko d bi npr. se ne naučil ene teme, ker je lahko vseeno vključena v en sklop vprašanj. npr. pr soci lahko komot tko naredim, imam 5 sklopov vprašanj, en je vnaprej znan, drugega si izberem.
^^
se nebi mogla bl strinjat glede bajle...jz sploh nevem kaj nej se ucim prej k mam celo maturo tko v enm tednu - sobota, pondelk, cetrtk, petk, sobota
pr bajli mam pa itq filling kt da nc ne znam
nevem kako se bo tole koncal...upam na cimboljsi rezultat ane
se nebi mogla bl strinjat glede bajle...jz sploh nevem kaj nej se ucim prej k mam celo maturo tko v enm tednu - sobota, pondelk, cetrtk, petk, sobota

pr bajli mam pa itq filling kt da nc ne znam

nevem kako se bo tole koncal...upam na cimboljsi rezultat ane

Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
- **SiMoN@**
- Kofetarica
Maudisa napisal/-a:**SiMoN@** hvala za info :bussi:
sam kak se mi to ne zdi pravično..
Zadnjič spremenil **SiMoN@**, dne 03. Mar. 2008 11:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Vprašanje:
Moja prijateljica, ki sicer dela faks na katerem je zdaj, bi se rada prepisala na drugega. Ker je to psihologija in bo rabla verjetno več pik, bo treba it maturo zviševat. Zdej jo pa zanima kako to poteka:
- a si sama izbere predmete a mora nujno slovo mato anglo?
- a gre lahko avgusta zviševat in se potem vpiše, al mora čakat do naslednje spomladi?
- pa točkovanje se ponavadi zviša če gre za dvopredmetni vpis ane?
take stvari jo zanimajo no, bi bla ful hvaležna če bi katera kaj povedala (jemina mislim da zvišuje zdele ane, pa bi tudi rada psihologijo??)
Moja prijateljica, ki sicer dela faks na katerem je zdaj, bi se rada prepisala na drugega. Ker je to psihologija in bo rabla verjetno več pik, bo treba it maturo zviševat. Zdej jo pa zanima kako to poteka:
- a si sama izbere predmete a mora nujno slovo mato anglo?
- a gre lahko avgusta zviševat in se potem vpiše, al mora čakat do naslednje spomladi?
- pa točkovanje se ponavadi zviša če gre za dvopredmetni vpis ane?
take stvari jo zanimajo no, bi bla ful hvaležna če bi katera kaj povedala (jemina mislim da zvišuje zdele ane, pa bi tudi rada psihologijo??)
- **SiMoN@**
- Kofetarica